2008 Kasım Anneleri

yağmurcum bana da aynı şeyi söledi doktor bende neden değişiyo diye
sordum o da bebek artık büyüyor ve tam ne kadarlık olduğunu gösteriyor dedi canım
sen adetin bitince hemen hamile kalmadın ya

Tabiki öle ama normalde son adet tarihinden hesaplanıo
Aman walla anlayamıorum ben bu hesap işlerini :)
Biz benim bildiğim kadarıyla 6. ayı bitirmiş 7 aya girmiş oluoruz :)

Kızlar tarihe o kadar takmayın gerçekten insanın kafası karışıyor. Ona bakarsanız benim de sat a göre 25 haftalık ama ayrıntılı ultrasona bakan doktorun dediğine göre geç döllenme olmuş ve şimdi 24 haftalık. Biri 18 kasım diyor biri 25 kasım. Ben de anlamadım ama soran olursa üç buçuk ay kaldı diyorum. Zaten beni kim görse kaç aylık diye değil, ne kadar kaldı diye soruyor niyeyse bilmiyorum.

Çilekcim normaldir o sancılar hatta benim gaz sancılarım aynı adet sancısına benziyor. Belki seninki de öyledir. Bu arada 37 dereceden fazla sıcak suyun zararlı olduğunu duymuştum. Sen yine de karnına koyma sıcak su torbasını.

''Zaten beni kim görse kaç aylık diye değil,
ne kadar kaldı diye soruyor niyeyse bilmiyorum.''
:roflol::roflol::roflol: Nedense banada aynı soruyu
soruolar julianne cım üsülme :teselli:

kıslar göbüşümü çektim yine ...hey allahım yaaa..kafayı yedim ben sanırım .kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.hemide kocama çektirdim ..sadece göbüşü çek diyom niye deyip duruyo dedim çek sen lazım...

bu arada ben kaçıyorum kızlar bugünlük yeter çok takıldım ben hepinizi öptüm
kendinize iyi bakın yarın görüşürüz

kızlar bizimde tekmeler acaip aşağıya geliyor.ama doktor normal dedi.ayakları aşağıdaymış,döner daha dedi.
Birde ben 2 haftadır kaç aylık diyenlere hep 6. ayı doldurduk diyorum.Ne dolmaz aymış :)))
Hala yeni doldu.
Bende 24 haftalık olunca 6. ay doldu sandım ama toplamda 40 hafta var ve biz 10 ayda

doğurmayacağımıza göre.Ayı sayalım :)) Şubat,mart,nisan,mayıs,haziran,temmuz, evet işte 6 ayı doldurduk yada doldurmak üzereyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…