2008 Kasım Anneleri

canım 58 kiloyla başladım şu an 66 kiloyum.23+6yım şu an.toplam 8 kg.aldım.kilo önemli değil bebeklerimiz sağlıklı olsunda.sende çok fazla almamışsın.
ama ne kadar erken başlıyorsun işe en azından bebişin bir 4 aylık olsaydı.2 aylık çok küçük ya yerim ben onu...

günaydın kızlar
julicim üzülme canım bebişe bşicik olmaz
benim kocam hala idrak edemedi hamile olduğumu sanırım ben evde gezerken bi yerden çıkıp böööööö diye bağırır ..kaç kere uyardım unutuyormuş..geçenlerde bir sürahi suyu fırlattım elimden..doktora sormuştum korkunca bişey olurmu diye ; merak etme o içerde çok güvende bişey olmaz demişti...

Ben firmada teknik eleman olarak çalışıyorum.Ya yerimden vazgeçicem yada erken başlayacam.Oğlum tam sevilmelik olmuşken ben işe başlayacam.Çok zor ama onun geleceği için herşey.Part-time ama.Onu kayınvalideme teslim edeceğim

Zaten uzaktan kesişmiştik köpekle, gıcık gıcık bakıyordu ama hiç havlayacağını tahmin etmemiştim. Orada adamın biri dumur etti beni, kendime getirdi neredeyse gülecektim yani. Dedi ki Allah korusun bu kızcağız korkmuş, ya oradan hamile biri geçseydi, irkilseydi, bebeğine bişey olsaydı :)))) Görmüyo musun dedim, ben neyim, hamileyim ya dedim :))) Herkes iyice panik oldu. Olay da evimin 50 metre ilerisinde, çığlığımı duyup, millet aşağı iniyor, benim kociş de dalmış hala uyuyor :))

Yasmin hoşgeldin aramıza. Kilolu mu hamile kaldın sen kaç kilosun. Bu kadar dert etme kiloyu. Farzet işe başla o kilolarla ne olacak ki. Manken değiliz ki biz anneyiz. Elbette vereceğiz aldığımız kiloları hatta belki biraz fazlalarımız kalacak ama evde bizi bekleyen kuzucuklar olacak. Yediklerine de dikkat ederek, biraz rahatlat kendini. Her ne kadar aramızda Eylül hanım gibi azıcık kilolar almış olanlar varsa daaaaaa birçoğumuz 8'den aşağı kilo almadık. Ben mesela 9 kilo oldum, kapılara bacalara, kadrajlara sığamıyorum, köpekten kaçamıyorum :) Ama hala gülüyorum.

bende ani hareketlerden çok korktuğum için eşim arkadan gelirken önce sesleniyor ben geliyorum diye.tabi benim uyarmama gerek yok önceki tepkilerimden korktuğu için kendisinde gelişti bu hareket :))

Ayy ya Eylül çok komik :))) Demek babanız bööö yapıyor ha :))) ilk zamanlar benim eşim de yapıyordu, o da unutuyormuş ama şimdi alıştı yapmıyor artık. Ama sizinki çok komikmiş, sürahi işi de öyle :) Sevindim doktorunun söylediklerine de sağol canım, içimi rahatlattın.

kızlar ya pazartesi işe başlıyorum 2 ay daha dayanıp çalışabilsem.1 aydır raporluydum kanamam olmuştu ama şimdi iyiyim çok şükür.hamişlerin duası kabul olur,dua edinde hayırlısıyla atlatalım şu günleri...

Seyracım, geçmiş olsun.Sen içini ferah tut.İnşallah bebeğinle sağ salim kavuşursunuz.Kendine dikkat et.Allah'ın izniyle bişicik olmaz.İyi düşün iyi olsun.

Juli geçmiş olsun köpekler çok akıllıdır bakma o adamcağız farketmemiş ama o köpek kesin senin hamile olduğunu anlamıştır.Sen korktuğunu çok belli ettiysen belki oda panik oldu havlayan köpek ısırmaz derler ya kötü bi niyeti olmasada ürkütmüş seni gemiş olsun canım.Aman kızlar öle karşılaşırsanız falan hiç tınlamadan geçip gidin eğer huzursuz olur bunuda çaktırısanız tepki verir köpekler Allah korusun hepinizi şişkolar kaçamazsınızda (bakarmısın biz hala 36 bedeniz ya size şişko diyoruzkaydirigubbakcemile3)

işte bizim küçük göbişlerimiz bölümüne küçük küçücük minicik bir göbişle bir popiş koydum..sanırım artık az kilo aldım diye benle kafa bulamıycaksınız..çünküüüüü 2 kilo daha almışım 20 günde..kaydirigubbakcemile2

Ay julicim geçmiş olsun.bebişinde korkmuştur canım ya.Adama da gğldüm hani demek hamile biri geçseymiş :)))

azocum ve Seyracım sizlere de geçmiş olsun.Ani korkular iyi değil bize ama oluyo işte.Seyracım inşallah bundan sonra sorunsuz bir gebelik yaşarsın canım.dualarımız seninle.

Yasemincim hoşgeldin aramıza.

Kızlar benimde kediyle maceram oldu.annemlerde kedi var evde.ama ben rahatsızım bu durumdan.İster istemez kılı felan dökülüyodur.geçen sabah uyandım.Baktım kızkardeşimin yanında uzanmış kedi.bana baktı gözgöze geldik.SOnra ben gözümü kapadım uyuyacaktım.Bi baktım miyavv diyerek atladı benim yatağıma.Ama ben nasıl bağırdım hemen kaçtı.ceren de sesimi duydu sanırım başladı tekmelemeye :)) Kızım bile korktu yani.
Sokakta felan görüncede hemen yolumu değiştiriyorum köpeklerden.

bende pişik olmadı canım.adanada bi sabah bi akşam duş alınca pişik felan olmuyor.
ama geçen gün etek giydim ve bacaklar kilodan dolayı ister istemez sürtüyor adım atarken.Sanırım bi kaç gün üstüste giyseydim eteği benimde bacaklar pişerdi.
Pudra sür pişen yerine olmazsa.benim kardeşimde oluyor o öyle yapıyor.

çok güzelmiş ben dinledim bi arada indireyim.annemde ben söyleyip kaydettim sanmış :))

merhabalar kızlar
julıcım gecmıs olsun bende cok korkuyorum kopeklerden ve bızım ısyerınde 1 tane karsımızda 3 adet köpek var sabah gelırken ve cıkarken dualar ederek cıkıyorum hepsı baglı genede korkuyorum. bırde yvru köpeğimiz var cok tatlı onla aram ıyı ama gamyoncuiremsu
seyracım gecmıs olsun dualarımız senınle ınsallah bebegıne saglıkla kavusursun
eylülcüm benımkıde benı ısırarak vurarak sevıyor oyle alısmıs tabı bunun uzerıne cok kavga edıyoruz ama kıyamıyorumkı senın esıne de cok guldum kaydirigubbakcemile3
bu arada takvımler gelmıs cok sevındım
yazıyı okuyuncada kendımden gectım agladım cok gusel yawrularımızzz

benim kocam pek bi deli anacım birde özellikle saklanıyo sesleniyorum ses vermiyo , ay bişeymi oldu bu adama nerde diye bakmaya kalkınca pat diye önüme atlayıp korkutuyo beni ..hey allahım yaa..

bu arada kızlar beni hamilelik güzelliği sardı resmen..kız bebek çirkinleştirir derler ama ben pek bi güzel oldum yaw ..sizde kendinizde bir güzellik farkediyomusunuz..cildim pırıl pırıl tek tane sivilce leke yok..ay nazar değmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…