2008 Kasım Anneleri

Baya takmışınız bu ay hafta muhabbetine şöle hesaplayın hamile arkidişler

haftanızı 4e bölüp ay hesabını yapın örneğin 28.haftadasınız/4 diyelim =7 ay çıkar bu çıkan aydan 2hafta eksik söyleyeceksiniz yani 6ay 2haftalık hamileyim diyeceksiniz yuvarlayalım 6,5 ay diyeceksiniz.yani drlar öyle hesaplıyor genelde ama en doğrusunu annem biliyor:1rolleyes:
_şimdi sen kasımda doğurmayacanmı?
_Allah izin verirse evet anne
_tamam say ağustosu bitti say eylül ekim iki ayın kalmış işte 7 aylık hamilesin
_ ama anne ben kasımın sonunda falan doğuracam hem ağustosun daha başındayız
_sonu başı olmaz o vakit geldimi hiiiç belli olmaz sen bakma doktorlara
_peki annekafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Polipecim annen süpermiş, benimki de öle diyo valla. Bitti kızım bitti dayan diyo. Ay anne ne bitmesi daha çok var diyorum. Yok kızım bitti işte Kasım ayına ne kaldı şurda diyo. Ona göre de 2 ay kaldı sadece. Kasımı ve Ağustosu saymıyo. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

GÜNAYDIIIIINNNNNNNLLLLARRRRa.s.

ANNE OLMASAYDIM EĞER

Topuksuz ayakkabilarla da şık olunabilecegini bilmeyecektim.

*Hamileligim esnasinda 80'li kilolara kadar çikip kendi çapimda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktim.

*O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapilmis bir kâgit parçasinin bu kadar degerli olabilecegini ögrenemeyecektim.

*Kan yapsin diye danadili haslayip üzerine yumurta kırıp agzının tadina da uysun diye çikolatalı pudingle karistirmak gibi yaraticiligin sinirlarini zorlayan tarifler kesfedemeyecektim hiç.

*Su almak için elimde kumanda ile buzdolabini açtigimda kumandayi buzdolabina koyacak kadar ya da evden çikarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

*Birinin cani yandiginda ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeslerde oldugunu sanacaktim.

*Sabahin köründe gözü kapali mutfaga kadar gidip, süt isitip yine gözü kapali dönme yetenegini kazanamayacaktim.

*Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir ugrasa asla girmeyecektim.

*Bir insanın gaz çikarmasi beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

*Büyüdügünde arkadaslarinla birlikte partilerde Süper Anne olarak eglenmeyi hayal edemeyecektim.

*Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen baska bir boyutuna giremeyecektik.

*Sevginin böylesine karsiliksiz olanını hiç tadamayacaktim.

*Telassiz sevismenin hayalini kuramayacaktim.

*Annemi bu kadar çok sevdigimi anlamayacaktim.

*Annesinden zorla ayirdilar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde bögürerek aglamayacaktim.

*Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahlari istedigim saatte kalkacaktim ama uyandigimda yanagima konmus minik ellerin sicakligi isitmayacakti yüregimi.

*Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düser bir yerin kanar diye ayicikli yara bandi tasimayacaktim.

*Acıyı geçiren öpücügün gücüne inanmayacaktim.

*38,5 derece ates beni de yakip kavurmayacakti.

*Yagmur sonrasi çamurlu sularda ziplamanin keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabaligin ortasinda kafamda peçete dansi yapmayacaktim.

*Sen olmasaydin eger yasamin karmasikligini unutup tekrar basit yasamayi ögrenemeyecektim.

*Sen olmasaydin eger ben asla "anne" olmayacaktim.

*Bir çocuk dogdugu anda, bir anne dogarmıs... Bu lafin dogruluguna inanmayacaktım!

aman allahım ne kadar güzel anlatılmış annelik ay bi garip oldum valla kızlar bende avucumun içine alıp o minicik sıcacık elleri hissetmek istiyorum artık ay valla gözlerim doldu arkadaşım cok güzel bi paylaşım gercekten teşekkürler allah hepimize bebeklerimizi kavuştursun isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu gercekten mucize bu

senağlamasenağlamasenağlama
Günaydın kıslar ...
Canım paylasımın gercekten süper tesekkür ederiz ...
Çok duygulandım inan ...
Gecen gün hamilelerin sayfasında bi arkadas bebeğin ismiyle
ninni dinliosun bide onda cok aglamıstım senağlama
Gördünüz dimi kıslar o ninni konusunu :uhm:

hayirli sabahlar kislarr nasilsiniz ya benim belim cok asiri agriyo sizin nasil tekmeleri konusmusunuz ben hic asagida hissetmedim tekmeleri hep göbek üstü artik nerdeyse midemin ordan geliyo kizlarim sanki daha asagidan vuruyodu yoksa bu kocakari lafimi dogrumu diycem ama kizlar asagida erkekler yukardan tekmeler diye amafisfisfis

Kızlar merhaba.Ben de kasım ayı annesiyim.Yazılarınızı devamlı takip ediyorum.24+2 yim.
Az önce tartıya çıktım ve 12 kg almışım.Ayrıca artık vücudumda pişikler olmaya başladı. Sizde durumlar nasıl? Çok üzgünüm.

Günaydın kızlar. Ay polipe ne kadar güldüm annene. Ne güzel aslında biz de gözümüzde büyüteceğimize amaaan 2 ay kaldı desek ya :) Ağustosu bitti say. Ne bitmesiii daha 3 hafta var ve haftalar ay gibi geçiyor şu sıralarda.

Kızlar bu sabah tam sokakta yürüyorum, ağaca bağlı kocaman bir köpek daldığım bir anda havalayarak üzerime geldi. Bir çığlık sonra bacaklarım titredi. Kendime gelemedim. Karnım kasıldı. Ne yapacağımı bilemedim, ağlamaya başladım. Yarım saat kendime gelemedim. İşe geldiğimde köpeğin sahiplerini falan şikayet ettim ama ne fayda bilmiyorum. O kadar korktum ki o anda, şimdi de bebeğime korkudan bişey olmasından korkuyorum. Korku onu nasıl etkiler kızlar? Hareketlerini duydum. Ben yatıştıktan sonra anne iyiyim diye heralde hareket etmeye başladı.

mmmf27 canım çok teşekkürler bu güzel paylaşımın için..
benimde tüylerim diken diken oldu..
canımcım senin gönderdiğin ninide çok güzel..ben dinlememiştim daha önce çok beğendim..a.s.

günaydın kıızlar paylaşımlar cok güzel Anne diyoloğları muhteşem bizdede aynısı olur gecen sene düğünü hesaplarken bu ayı sayma ne kaldı o ayı sayma onu anlamayız bile derdi şimdi bebekde öle bu arada bebeğim bir hafta önden gidiyomuş cok sağlıklıymış cok şükür Bu sefer cd alıcaz doktor amcasıda vereyim size arık belliolmaya başladı yüzü dedi kollarının bileklerinin kıvrımları cok tatlıydı 800 gr olmuş oğlum kocaman adam olmuş artık ben bu ay sadece 1 kilo almışım ama bebişimin kilosu iyiymiş sanırım oğlumu besliyorum

canım pişikler sıcaktan olabilir sık sık duş al,bebek yağı kullan.üzülecek bir durum değil. tabi doktorunada bir danış.geçmiş olsun

julicim geçmiş olsun canım..ay çok üzüldüm.yapma böle nolur..
elini yüzünü yıkayıp bi su içseydin.minik kuzucunda korkmuştur.daha sağlam durmalısın..
unutma 2 kişilik yaşıyoruz artık.
bizimde dün sabah işe gelirken servisimizin tekeri patladı..ama ne patlama..
bomba gibi bi ses..öle biraz daha gittik mecburen otobanın ortasında..ve benim tarafa doğru araba yamuldu..nasıl korktum.ama hemen toparladım kendimi..
oğluşumu düşündüm..
karşımıza böle ani şeyler çıkınca korkabiliyoruz.ama kendimizi hemen toparlamalıyız..tekrar geçmiş olsun..(ha bu arada bende köpekten çok korkarım..:1shok:aneeeee..öcü gibi:bbo:)

Doktorumla konuştum kilo meselesini.Şerbetli tatlılar ve ekmekten uzak durmamı söyledi. Zaten ben tatlı sevmem ki.Tartıya çıkmaya korkuyorum.Sizler kaç kg aldınız?Üstelik doğumdan 2 ay sonra çalışmaya başlıyacağım.Bu kilolarla nasıl gelir giderim? Seyracım sen ne kadar aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…