2008 Kasım Anneleri

Sağol canım bende çok hoş ve çok sıcak buldum hepinizi çok sağolun
:kedi:

Oğlusumun adı Celal .. istanbul ümraniyede yaşıyorum .çalışmıyorum .3 yıllık evliyim .yaşım nickten belli oluyordur sanıyorum :)

anambişey sorucaktım mutfaktan gelene kadar unutttummm üğhüüüüüü ulen yaşlanmadımda hadi zeynayla yaşıt olsam neysede bu unutkanlık ne anlamadım

sağolun canlarım duru çook öpüyo teyzelerini remedios çum hiç evhamlanma canım annemde katarak amelyatı 2 gözündende oldu hiç agrı fln olmuyo zaten bikaç saate hastaneden çıkartıyolar.eylülcüm sanada çok gecmiş olsun cnm ya yengemde safra kesesi amelyatı oldu gecen hafta nisa hastanesinde istersen dr unun adını sorabilirim o memnun kaldı nisaya gel kız bende ziyarete gelitim cnmcım

slam lar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?
kasım 14 2008 doğumlu bi oğlum var benmde .hala yürümedi ama . benle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı aranızda
hoşgeldin canım elbette aramıza katılabilirsin
arkadan daha 4-5 kişilik yerimiz boşş istediğin yere yerleş kaydirigubbakcemile
benim oğlumda 14 kasım bebişi
2 aydır yürüyor çok kıleşe bi laf olacak ama daha bi çok bebe yeni yürüdü üzülme yani zemuszemus
aleykümselam bacım
dün akşam sen yazdıında ben burda bittim zaten
ne güzel bakmak öle geleyim de zevkle bakarım bende sana gülüm laelaelaelaelae
Hoşgeldin canım.Seninle çok ortak yönümüz var.Benim oğlumda 14 kasım doğumlu ve yen, yürüdü.Burda birkaç bebeğimiz geç yürüdü.Oğlundan ve kendinden bahseder misin?
savcılık ve ikametgah isteseydin yavrum boshayallersmile

eylülüm bebeğim brak onları ben bakarım sana asortienin tütülerini bitireyim geliyorum kız şaka bir yana ben oraya gelirsem eğer geldiğim günlerde sen ameliyatlı olacaksın kız gezdiremicen beni mafoldumben
bu mu yani derdin afferin kanadı kırık beyaz melek lmaz:
ne zaman gidiyos
yalnız şunda anlaşalım eylül benim gelinim olur oyar efe eymeni dikkat et asılma masılma olmasın olumunekankayizsmile
geçmiş olsun canım benimkide bu sıralar pek düşüyo gene hasta olacak galiba
ne zaman böle sık düşmeye başlasın sonu hastalık oluyo Allah korusunnn akannehir

piroşcum hıoşgeldin canım nerelerdesin özledik valla
eylül karısı karar verdinmi hastaneye neresi nan açık adres ver seniziyarete gelicem maaaaanyah
beni unutma loooooooooooooooo kaydirigubbakcemile
anambişey sorucaktım mutfaktan gelene kadar unutttummm üğhüüüüüü ulen yaşlanmadımda hadi zeynayla yaşıt olsam neysede bu unutkanlık ne anlamadım
pehh pehhh peehhhh dinime küfreden müsliman olsa derler ya
hasbamın benden farkı var sanki :dilcikar:

sağol canım ..çok mutlu oldum gerçekten .en sıcak karşılandığım topik diyebilirim buraya a.s.

valla sıkıntı yapmıyım diyorum ama oğlusum çok fazla düşüyor .hepte biyerlerden tutunduğu için çok fazla canı yanıyor o yüzden biran önce kendini kurtarsın istiyorum.

anom mutfakta uğraşırken koci içerden bağrıyo behlül denen dallama başladıkaydirigubbakcemile3ııııayy ne güldüm yaaa sefiom kız bu deliyi

zeyna çağancuk sağolun canlarım
Geçmiş olsun canım allah şifalar versin
Saphiş ya bilmediğin birşey yok senin ne hamarat hatunsun sen ya
slam lar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?

kasım 14 2008 doğumlu bi oğlum var benmde .hala yürümedi ama . benle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı aranızda

Hoşgeldin tatlım benim oğlumda 14 Kasım doğumlu benimki çok erken yürüdü.Apartmanda 18 aylık bir bebeğimiz var yürüyemiyor doktoru ne zaman isterse yürür sıkıştırmayın dedi Dert etme canım ne zaman isterse ozaman yüreyecek.Bir akrep erkeğine istediğin zaman istediğini yaptıramazsın biliyorsun

nescafemi aldım bir de fıstıklı çikolata aldım yanına ohhhh buyrun keyfeee

Canımı çektirdin meleğim ya tabi yee bol bol sende kilo derdi neyim yok ye ohh

iyi geceler kızlar.çağanı uyttum .22 45 gibi ama daha şimdiden 2 kere kalktı.kötü bi gece geçircez sanırım.geçmişi okuyayım dedim net bi gidiyo bi geliyo.onuda yapamadım yani.herkesler iyidir umarım.
aramıza yeni biri gelmiş sanırım hoşgelmiş sefa getirmiş.

ya hala bizi sayıklıyor bazı elit kesim insanlar ,ay yemin ederim çok sıktı artık ,biz kapatmaya çalıştıkça açılıyor ,sayın elit hanımefendi lütfen bize ithamlarda bulunmaktan vazgeçin ,ne yazıkki hala sevdiğim bazı kişiler sizin yorumlarınızı dinliyor ya inanın çok üzülüyor ve şaşırıyorum ,sizin bildiklerinizi zaten tüm anneler içgüdüsel olarak biliyor..

bu arada selam kk nın avam ama çoookkk tatlı anneleri :))) ,naber ,ne yaptınız bugün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…