- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #55.021
hoşgeldin canım aramıza
hiç merak etme bizde de yeni yeni yürüyenler var
sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
senin oğlunun adı ne, nerede yaşıyorsunuz,çalışıyor musun? ay ne çok soru sdordum dimi daha gelmeden kaçırıcam kızı kaydirigubbakcemile3
asortie gelirim ama zeynayı da isterim yardımcım olarak yoksa nasıl biter o kadar ütü
birde kahvenin yanında zıkkımlanacakmış, e sende ona eşlik edersin heralde, ee bende yanınıza sıkışiveririm ne kadar kalabalık zıkkımlanırsak o kadar iyi
artı Eymen'i de getireceğim ütü sırasında eylülle takılırlar mı acaba
butterfly hoşgeldin cnm, aynı yaştayız seninlekaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım elbette aramıza katılabilirsinslam lar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?
kasım 14 2008 doğumlu bi oğlum var benmde .hala yürümedi ama . benle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı aranızda
aleykümselam bacımselam millet ,
butterfly hoşgeldin canım ,merak etme yakında yürür seninde bebişin ,yeni yürümeye başlayan bebişlerimiz var üzülme ..
eşim dün kayınvalidemle görümcemi getirmiş bana bakmaya hastayım ya ,kim kime bakıyo anlamadım ,yatak hazırla ,yemek yap ,sil süpür ,sabah çay kahvaltı .ohhh ne ala ..ee ne var ne yok ..geçmişe bakmadım ..
savcılık ve ikametgah isteseydin yavrum boshayallersmileHoşgeldin canım.Seninle çok ortak yönümüz var.Benim oğlumda 14 kasım doğumlu ve yen, yürüdü.Burda birkaç bebeğimiz geç yürüdü.Oğlundan ve kendinden bahseder misin?
bu mu yani derdin afferin kanadı kırık beyaz melekeylülüm bebeğim brak onları ben bakarım sana asortienin tütülerini bitireyim geliyorumkız şaka bir yana ben oraya gelirsem eğer geldiğim günlerde sen ameliyatlı olacaksın kız gezdiremicen beni mafoldumben
hoşgeldin canım aramıza
hiç merak etme bizde de yeni yeni yürüyenler var
sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
senin oğlunun adı ne, nerede yaşıyorsunuz,çalışıyor musun? ay ne çok soru sdordum dimi daha gelmeden kaçırıcam kızı kaydirigubbakcemile3
asortie gelirim ama zeynayı da isterim yardımcım olarak yoksa nasıl biter o kadar ütü
birde kahvenin yanında zıkkımlanacakmış, e sende ona eşlik edersin heralde, ee bende yanınıza sıkışiveririm ne kadar kalabalık zıkkımlanırsak o kadar iyi
artı Eymen'i de getireceğim ütü sırasında eylülle takılırlar mı acaba
geçmiş olsun canım benimkide bu sıralar pek düşüyo gene hasta olacak galibayasmincim sağol cnm duru 2 hafta önce bogazlarından rahatsızlanmıştı 1 hafta atesi düşmedi fitile bile düşmüyodu 7 tane iğne oldu antibiyotik fln tam iyileşti derken dün gece yine ateslendi sıtmalanıyo titriyo resmen bu sefer burnuda tıkalı nefes alamaıyo yine iğne antibiyotk verdi dr mikrobu vücut tam atamamış en ufak bi terlemede tekrarlamış öle işte cnm
beni unutma loooooooooooooooo kaydirigubbakcemilepiroşcum hıoşgeldin canım nerelerdesin özledik valla
eylül karısı karar verdinmi hastaneye neresi nan açık adres ver seniziyarete gelicem maaaaanyah
pehh pehhh peehhhh dinime küfreden müsliman olsa derler yaanambişey sorucaktım mutfaktan gelene kadar unutttummm üğhüüüüüü ulen yaşlanmadımda hadi zeynayla yaşıt olsam neysede bu unutkanlık ne anlamadım
sağol canım ..çok mutlu oldum gerçekten .en sıcak karşılandığım topik diyebilirim buraya a.s.hoşgeldin canım elbette aramıza katılabilirsin
arkadan daha 4-5 kişilik yerimiz boşş istediğin yere yerleş kaydirigubbakcemile
benim oğlumda 14 kasım bebişi
2 aydır yürüyor çok kıleşe bi laf olacak ama daha bi çok bebe yeni yürüdü üzülme yani zemuszemus
Geçmiş olsun canım allah şifalar versinzeyna çağancuk sağolun canlarım
Saphiş ya bilmediğin birşey yok senin ne hamarat hatunsun sen yaay sorma asortim uykusuzluktan acık baygın mı uyumuşum bugün ne.çok mayışıkım valla..
şşşş sakın sakın kullanmayın porçöz filan yaa kansorejen!!! bir avuç limon tuzu ketıla atılır,max. a kadar su doldurlur kaynatılır,bu kaynamış su biraz içinde bekletilir.henüz sıcakken çaydanlığa dökülür orda da biraz bekletilir.en son bu su lavoboya dökülürken bataryalarada gezdirlir ve tüm kireçlerden arınılırr
slam lar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?
kasım 14 2008 doğumlu bi oğlum var benmde .hala yürümedi ama . benle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı aranızda
nescafemi aldım bir de fıstıklı çikolata aldım yanına ohhhh buyrun keyfeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?