- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #55.381
çok geçmiş olsun canımmm olumunekankayizsmileçok şükür bişeyi yokmuş,Allah korusun yavrularımızıGünaydın kızlar
hasta olan bebişlere geçmiş olsun benim kızımda ciddi bir enfeksiyon geçirdi ateşini düşüremedik menenjitten şüphelendiler belinden sıvı alıp incelemek için lp denediler 4 kez iğne soktular hemde boşuna örneği alamadılar bile tomografi akciğer filmi çektiler serum taktılar çok şükür şimdi iyi kötü birşey değilmiş.Allah korusun bebişlerimizi
haydaa niye ikide bir bu çocuğun ateşi çıkıyor yavrum yaa,doktoruna götürün siz onu benceayy seyaracım geçmiş olsun çokk
allah korusun kuzuları
dün gece saat 3 gibi eylül ağlamaya başladı yanıma aldım emziriim die
bi baktım yanıyor çocuk ateşini ölçtüm 38.8 e çıkmış hemen calpol verdim biir ölçek
elini yüzünü yıkadım üstünü çıkardım vücudunu sildim 1 saat bekledim 37.2 düşmüştü
sonra uyumuşum zaten biraz önce yine çıktı nie çıkıyor anlamadım benn
Günaydın kızlar
hasta olan bebişlere geçmiş olsun benim kızımda ciddi bir enfeksiyon geçirdi ateşini düşüremedik menenjitten şüphelendiler belinden sıvı alıp incelemek için lp denediler 4 kez iğne soktular hemde boşuna örneği alamadılar bile tomografi akciğer filmi çektiler serum taktılar çok şükür şimdi iyi kötü birşey değilmiş.Allah korusun bebişlerimizi
Yine iş yerindeyim, pazar falan dinlemiyor hala çok yoğunum. Tam 2 aydır yine maaşımızı alamıyoruz ve üstüne bir de deli gibi çalışıyoruz. Bu nasıl iş anlamadım. Ben dahil olmak üzere bu duruma kimse de sesini çıkarmıyor. Sinir oluyorum kızlar, içim içimi yiyiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?