- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #55.401
Yine iş yerindeyim, pazar falan dinlemiyor hala çok yoğunum. Tam 2 aydır yine maaşımızı alamıyoruz ve üstüne bir de deli gibi çalışıyoruz. Bu nasıl iş anlamadım. Ben dahil olmak üzere bu duruma kimse de sesini çıkarmıyor. Sinir oluyorum kızlar, içim içimi yiyiyor.
offf ya böyle okuyunca sinir oluyorum..nasıl bir yerde hangi sistemle yaşıyoruz..
m. kırmızıgülün güneşi gördüm filmini izlediniz mi kızlar..
en etkilendiğim sahnesi...2 aile terör yüzünden köyden ayrılıyor..biri ist..biri yurt dışı..hangi ülke hatırlayamadım..
olamaz böyle birşey...yurt dışındaki ülke bu aileye iş,ev,güvence,veriyor..hatta ayağı olmayan oğluna protez..
ülkemi seviyorum ama çok üzülüyorum..biz eşimle devlet memuru olduğumuz için şanslıyız da ya olamyanlar ya da hakkını alamayanlar..
nasıl düzelecek kızlar.
seda saatler olsun cnm..
saçına neyle fön çekiyorsun..fırçaylamı..ben başedemedim..şekillendirici aldım ..çok memnunum..
meleğim sen hala çalışıyor musun..kolay gelsin
diloksum ben fırçayla fön çekiyorum düzleştirici= ütü ikisi aynı bana göre çokta düz istersem bi ütü çekiyorum
meleğimmmm sen pazar günleride mi çalışıyorsun bacımm ne iş yapıyorsun ki eğitimci yazıyor ama
hamgi gün izinli oluyorsun eşinle denk geliomu izinleriniz ne çok soru sordum demi
Seyracım çok çok geçmiş olsun 2.5 aylıkken aynı durumu oğuzda da yaşadık ama ben şunu anladım bu gibi tanılarda ikinci bir dokktora götürmek şart.Bizde belinde su aldırdık ve çok zor ve krtik bir durum.Daha sonra şuanki doktorumuza götürdüğümüzde boşu boşuna canı yanmış dedi.Bağırsak enfesksiyonu çıktı.Bizde de iki kere denemişlerdi çok acı oluyor.Çok çok geçmiş olsun
canım doğru diyorsunda bende 15 günde bir rutin şiddetli ağrılar oluyor ,nefes bile alamıyorum düşün artık ,o yüzden mecburen olmak zorundayım ,kapalı olacak ..dılekcım ıyı yolculuklar cnm sana.
eylulcum ameliyat oluyomussun bende de var cnm safra kesesınde tas.benım dr um bana 3 yıl once saglıklıyken olen bırının safrasına baksak tas vardır dedı.yanı safra da tas olmayan yok denecek kadar azdır dedı.onemlı olan tasın kanala ınmemesı dedı kanala ınerse zaten sana rahatsızlık verır ve acılen amelıyata alınman gerekır dedı.o yuzden gıttıgı yere kadar gıtsın dedı bana.bunu dıyen de prof du.bende Allaha sukur o gun bugun rahatsızlıgım olmadı.ınsallah cok cabuk ıyılersın cnm.amelıyat kapalı olucak cnm?
Eylülcüm geçmiş olsun canım umarım küçük bir operasyon geçireceksindir. Yorumlardan anladım ameliyat olacağını, çok öpüyorum seni.
Yine iş yerindeyim, pazar falan dinlemiyor hala çok yoğunum. Tam 2 aydır yine maaşımızı alamıyoruz ve üstüne bir de deli gibi çalışıyoruz. Bu nasıl iş anlamadım. Ben dahil olmak üzere bu duruma kimse de sesini çıkarmıyor. Sinir oluyorum kızlar, içim içimi yiyiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?