- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #55.441
başkaları için değil canlarım öyle çok küçük bir ayrıntıdan oldu sinirim bozuldu çok hatta eşimle ayrı yattım dün gece gittim kuzumun odasında yattım o da halinden memnun galiba sabah beni işe bıraktı hiçbirşey demedi
H.minecim kar yerine kucağındakini isteriz.Maşallah tontişe.Hastalanmadı di mi soğukda.İyi geçmiş gibi tatil:)))Face de fotoları gördüm.Bayağı dışarda durmuşsunuz..
akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olayaım dünya benim kahrımı çeksin:)
hoşgeldin estelcim iyi olmana sevindim ayrıca son cümlen çook doğru sana katılıyorum büyük bi katılcan olarakminikçim nihayet kurtulmuşsun canım boşver..görüşmemek en doğrusu olur bencede..
benim 3 senedir kafam çok rahat.. ama insan hıncını alamayınca bazen öfke doluyor..
onlar yüzünden psikologluk oldum resmen ama şimdi çok iyiyim..
akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olayaım dünya benim kahrımı çeksin:)
bunu soyleyen bır psıkolog dı mı bilmiyorumkismile
canım sımdı ıyıyım artık sakınım esımın destegını gormek yettı bana
senı daha sık aramızda gormek ıstıyoruz
ayrıca emır ne guzel soz dınleyen bır cocuk olmus artık
bızde durum vahım cunku cok ınatcı ve hıc soz dınlemıyor
evet mınıkcım bende cokk ıstıyorum karıı
avrupa karlar altında turkıyede halen kar yokk soguk yagıslı hava geldı dıyorlar ama ankarada yokk gercekten dunyanın dengesı bozuldu ocagın sonuna geldık yagmur yagıyor gunes acıyor ben anlamıyorumm kuraklık olcak dıye korkuyorumm
estelcım hosgeldın nerlerdesın yaa hıc ugramıyorsun merak ettık senıı sık sık gel buralara
hoşgeldin estelcim iyi olmana sevindim ayrıca son cümlen çook doğru sana katılıyorum büyük bi katılcan olarak
minecim bende facede gördüm resimlerinizi ne güzel eğlenmişsiniz kızçeninde hasta olmamasına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?