2008 Kasım Anneleri

ben de konuştum yasminle çitosla aynı zamanlarda aramışız demekki evdeyim hazırlanıyorum demişti, annesi en geç 14.30a kadar girecekmiş sanırım ameliyata, öğleden sonra gelip mesai yapacakmış akşam da annesinin yanında kalacakmış refakatçi olarak,Anıl'da babaannesinde kalacakmış
ay inşalah sağlıkla çıkar annesi de bir gecelik zorluk çekilecek artık

remedioscum günaydın canım

çitoscum kolay gelsin sana da şimdiden

bende verdim oyumu dinlemeden, ama organizatörün dediği şey benim de aklıma gelmişti çok güldüm, kendi kendime dedimki bende katılsaydım domuz gribini sölerdim oyları kapardım kaydirigubbakcemile3

minikcim ee hadi hayırlı olsun diyelim şimdiden inşallah istediğin gibi olur arabana da üzülme canım sonuçta haybeye satmıyorsun yaa başka birşey için satıyor sonra yine alırsın araba

minikcim ee hadi hayırlı olsun diyelim şimdiden inşallah istediğin gibi olur arabana da üzülme canım sonuçta haybeye satmıyorsun yaa başka birşey için satıyor sonra yine alırsın araba

tsk ederım canım
cok umıtlendım bu konuda kac gundur hesap kıtap yapıyorum
araba ısı henuz bellı degıl teklıfımı kabul etmelerıne baglı
belkı uygun taksıtlı kredı de alabılırım arabayı satmadan
hersey karsı taraftan gelecek habere baglı

miniğim inşallah gönlünden geçen gibi olur hayırlı bakalım

ıcırım verir mi onlar, öldü desen belki 1gün verir adı üstünde hav hav bunlar

evet remocum katılıyorum arasa da patron gelemiyorum annemin yanında kimse yok yardımcı olmalıyım falan dese ne diyebilecek napacak işten mi kovacak lmaz:

ya ıcırım senin şu farmwille'deki tarlan depo gibi olmuş kızım yaa sende de eski şeyleri atamama satamama gibi bir hastalık mı var ne aldıysan aynen duruyor yılbaşı ıvır zıvırları bile kaydirigubbakcemile3

haa bu arada h. minecim gelmiş galiba geçmişte gördüm yazısını canım nasıl geçti tatiliniz face'de baktım fotolara çok güzel geçmiş gibiydi zeynep ceylin'de çok eğlenmiş gibi görünüyor

ve dee zeyna niye yok diyorum ay onlar yola çıkıyorlardı dimi kuaföre gideceğim falan diyordu

valla kıyamıyorum yaa atmaya satmaya bende ıstıyorum ama kıyamıyorum kaydirigubbakcemile2

ayıptır soylemesı bekarken aldıgım sılgi kalemtras bıle duruyor :kedi:

anladım kaydirigubbakcemile3 ama tarla bu yakında sığmayacaksın tıklım tıkış olmuş zaten

benimde sakladığım şeyler olur ama özel şeyler, herşey değil tabi

remediosum haklısın bazen saklıyorum saklıyorum bakıyorum dolup taşıyor öyle olunca da atıyorum hepsini napayım amaan

teşekkür ederim ıcırım şekerim sağol opuyorumnanaktan

sımdı yasmınımle konustum ıyıymıs annesı, damar yolunu acmıslar amelıyat saatını beklıyormus heppınızın selamını ılettım selam soyledı tesekkur ettıı canı sıkkındı agladı aglıycaktı yawrum benım
annem amelıyat olsun oyle ıse gıdıcem dedı sabah aramıs patronunu amelıyat saatı bellı degıl demıs oda gelme sen dememıs ne zaman gelıcen dıye sormus ayyy delı oldum ya salak adammm

derincim bende 76-78 arası gidip geliyorum ama ,birtek kiloyu ben mi seviyorum acaba ,çok memnunum halimden ,bende bir problemmi var acaba ..

canım vallahi sen o kadar durmuyosunakannehir bencede bi fazlalılığın yok yani.tayt falan giydiğinde süper görünüyodun o gün.Ben tayt giysem çok fena olurumbilmiyorumkismile sende problem yok yani boyun uzun demmki benden problem bende:gitme:

ay deli oluyorum ne kadar düşüncesiz insanlar yaa

bende konuştuğumda sesi kötüydü canım yaa hem annesi için endişeleniyor hem de akşam Anıl'la olamayacağım diye üzülüyor inşallah sabırla şu günü bir atlatsalar :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…