- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.301
hayırlı olsun karneniz cnm ama bu soğukta öğretmenin yaptığı tuhaf olmuş yani..,selam kılzar karnemiizi aldık
örtmen velilerinizde gelsin demiş napıcaktıbi,lmem içeride sokmadılar bahçeyede bahçe kapısınmda donduk donduk 11.30da geldim daha buzlarım yeni çözülüyo
düşüncesiz kadın servisle gider servisle gelir nedir yaani öylede oldu ben donduğumla kaldım
yasminimle konuştum annesi ameliyattaymış inşallah hayırlısıyla atlatır canım yaa sesi çok endişeli geliyordu Allah yadrımcısı olsun inşallah:teselli:
ooh güle güle kullan cnmselam kızlar ben geldim
sedoşcum tabiki oyum sana ve fikrimi daha önce beyan etmiştim sana biliyorsun yolun açık olsun kocaman bir 2008 kasım anneleri var arkanda
ayyy sabah 9'da kuaföre bir girdim ancak çıkabildim ama olsun bu sefer tammm istediğim oldu çok gözel bi çikolta kahve
ah canım benim seni çok iyi anlıyorum,hiiç karışma,kendiniz halledin,ne haliniz varsa görün de siz beni sevmiyorsunuz deoff canım çook sıkkın yaa insanın annesi ile kocasının arasında kalması ne kadar iğrenç bişe yaa
gerçi uyuz kocam haksız annem haklı çok moralim bozuk ne yapacam nasıl olacak bilmiyorum
zeynacığım yeni saçın hayırlı olsun canım
yasmini de arayım bende inşallah hayırlısıyla çıkar annesi
ardaya geçmiş olsun sedacığım senide oylıcam 3 numara değil mi seda yanlış oylama yapmiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?