- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.541
samsun çıkışından bildiriyorum hava 12 derece ve güneş pırıl pırıl resmen bahar havası
200 km kaldı sanırım
bei düşündüğünüz için çok teşekkür ederim kalplerimiz hep bir bun bilin
eylülüm aradı ben konuştum onla aşkım bebebeem falan kapadım teli kociş bozuk atıyooo
kim ooo neden öle dedin
delü mü ne gıcıkkkkk
beyazmelegım derdı kıskanclık degıl
kapattım bılgısayarı ama acmam ıcın bagırarak yerlere yatıyor
acıp kucagına koyacakmısım ve o salyalarını akıta akıta vuracakmıs ekrana ve tuslara
bunu ıstıyor mudahale edınce de atıyor kendını yere
gel oglum oyun oynayalım, emzıreyım, pencereden bakalım vs bunların hıcbırını kabul etmıyor
kızlarrr gitmedim
üzülme eylülcüm yani aldım selamını yavrumm
burası çok kötü ve gizargahtaki herkezi aradık boluya kadar yani sakın çıkmayın dedi çok kötü tipi varmış gece yollarda perişan olursunuz dedi o yüzden çıkmadık sabah 5'de çıkacağız kısmet olursa tabi gece fena bi tipi olup buralarda yollar kapanmazsa
şimdi yatalım diyoruz gece kalkınca zorlanmayalım diye herkezin selamını aldım lavişe ileteceğim kısmet olursa
asorticim sakın dellenme otur oturduğun yerde
konuyu biliyorum ama eğer tartışmaktan kaçınmak istiyorsanız o bi alt katta anneciğinde yatıversin ama sen en son çıkan ol o evden benden tavsiye bebekim
elmalı uğramış sanırım öle gördüm
şaşkınlık içerisindeyim biz avam avam takılıyorduk yaaa
Urfa 'da Oxford vardı da bizmi okumadık ? , beyazın teli vardı da biz mi aramdık ? alsanaalsanasmile
Ben hiç kimseyi elit ya da avam kategorisine sokmadım. Foruma bunda sonra girmem de demedim. Bir süre uzak kaldım, çünkü içimden gerginliklerin tartışmaların olduğu bir foruma girmek gelmedi. Ortamın düzeldiğini düşünerek dün bir merhaba diyim biraz da keyifli vakit geçireyim istedim. Fakat hala gerginlikten yanasınız sanırım.
Kusura bakmayın kızlar, sizlere de böyle bir giriş yapmak istemezdim ama bazı şeyleri uzatmakta ısrarcı olanlar var aramızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?