2008 Kasım Anneleri

eylülcüm başınız sağolsun canım yaa
bende az önce çook kötü bir haber aldım ölüm değil ama burda söleyemem
belki tanıdık birileri vardır die

Pes diyorum! Kim nerede ne yazmış, kimler katılmış kimler katılmamış! Bu kadar enerjiyi ve vakti nasıl buluyorsunuz bunun sırrı nerede bana da söyleyin lütfen!!

Elit / avam mesajını kim nerede yazdı görmedim bile çünkü inanın bunları bu şekilde takip etmeye vaktim yok! Duydum bir şekilde sadece fakat sayfa sayfa okuma ve cevap yazma ihtiyacı da hissetmedim. Çünkü kafama takmaya değecek, vaktimi ayırmam gereken çok daha değerli şeyler var.

Bu mesaja da cevap yazma zahmetine girmeyin lütfen. Çünkü bu sayfaya bir daha vakit ayırıp da gireceğimi sanmıyorum.

Çok güzel bir sayfaydı, yazık oldu...

Sevdiğim ve beni seven arkadaşlarla buranın dışında da görüşürüz zaten.

Kalın sağlıcakla...

Hoşbuldum saphişcim.bi dönem durdum durdum dönemin sonunda anca elime alabildim kitapları,alıncada böle jet hızıyla 3 kitap bitirdim salıdan beri 4. yüde yarıladım .maşallah bana :))))
evet canım maşallah sana opuyorumnanaktan
canıııımm çok üüzldümm Allah rahmet eylesin,toprağı bol,mekanı cennet olsun canım
eylülcüm başınız sağolsun canım yaa
bende az önce çook kötü bir haber aldım ölüm değil ama burda söleyemem
belki tanıdık birileri vardır die
aa çok merak ettim asoş msn den yazsaydın bari

bu arada elmalı turta ,güzel bir sayfaydı demişsin ,bizim için hala öyle ,sanırım kendi adına konuştun ,ayrıca evet burayı terkedip gittin ve diğer tarafa artık burdayım dedin ,bizde gidene saygı duyar ,gelene tekrar hoşgeldin deriz dedik ve ben kendi adıma söyliyim sana hoşgeldin dedim ,ama beni ciddiye almadın ,hatta diğer seninle konuşan arkadaşları da ciddiye almadın gittin zeynanın yazdığı iki tane sitemki mesajı alıntı yapıp cevap verdin ,anlaşılan bunu sürdürmeye senin niyetin var ,biz yine eski biziz ,keyfimiz yerinde ,tatsız konular kapandı bizde ,anlaşılan sizde hala kapanmamış ..

günaydınnn buzzz gibi ama resmen buuzz gibi bir samsun sabahından mis gibi karadenizden günaydın
dün gece çok güzel bir uyku çektik ve kahvaltıdayız şu an
çok güzel bir tat var ağzımda dilimde beyimde
umarım sizinde pazarınız böle tatlı başlar

eylülcüm başınız sağolsun insan komşuda olsa çok içleniyor her gidiş bir bitiş mekanları cennet olsun

darkcım tatilini kafa dinleyerek geçiriyorsun sanırım ohhh dinlenmeyi hak ettin öğretmenim

asocum saat az erken ama az sonra arayacağım beeebbem seni ayrıca kürklü fotolarda evden yüklencek şekerim

laviçcim ben foto ekleyemedim aleti yanımda yok keşke sen ekleseydin

ve elmalı turta hanımcım karar senin sana çirkin gelen aslında eskisinden daha tatlı ve sıcak insanlar seçimlerinde özgürdür

off bir günde alıntı yapmadan başlayayım diyorum ama valla alışkanlık olmuş bir de aklımda tutamıyorum yazacaklarımı yaa nolur kusura bakmayın kızlar

zeynanın ki kadar güzel bir pazar sabahı olmasa da işimin başında ne kadar olabilirse o kadar iyiyim geceden biraz sersem gibiyim gece Eymen bir kere uyandı ama esaslı uyandı tekmilimizi şaşırttı valla

saat 11gibi uyuttum herşey yolundaydı biz yattığımızda saat 01.30civaıydı duşumu aldım yattım saat 02.00gibi baktım mızırdanıyor eşime dedim hadi bakıver diye eşim gitti daha üstünden bir dakka geçmeden bir çığlık kopardı kuzum artık sustur susturabilirsen yarım saat hiç susmadı ne olduğunu da anlamadık gazımı vardı ağrısı mı vardı, sanki biraz da inattan ağladı gibi çünkü beni istiyordu babasını gönderdim ondan da yaptı sanırım ama korkmuş gibiydi uzun süre sarıldı bana zorla uyuttum artık biraz sakinleştirdikten sonra ben gelirken hala uyuyordu
dün akşam kuzenimin kızının doğum günü vardı orada nazara mı geldi dedim çocuk kalabalıktı çünkü aslında hep akrabalardı halalarım falandı tanıdık bildik insanlar nazar etcek kimseler değil ama sevenin de nazarı değer diyorlar yaa öyle bişey mi bilemedim
valla hem onu sakinleştirirken babası bir taraftan ben bir taraftan okuduk durduk

off çıtır çıtı bir simidi indirdim mideye yanında tulum peyniri ve yeşil zeytin ve mis gibi çayla tıka basa doydum tam rujumu tazeleyecektimki zil çaldı neyse teneffüsten sonra artık

günaydın beyazmeleğim
bizde tuhaf bir gece geçirdik
5.5 ta bir uyandı 6.6 a kadar uğraştırdı bizi.uyutuyoruz,yatağına koyuyoruz ağlamaya başlıyo.o ağladı bie uyuttuk,o ağladı biz uyuttuk böyle 1 saat geçirmişiz uyku sersemi halimizle.sabahta 9.30 da uyandı.babası uyuyor daha,ben kahvaltısını ettirdirm,altını üstünü değiştirdim,çayımı demledim,aç karnına içemem çayı hiç,baktım ekmek yok.e de dim şimdi metini uyandırmayayım,baktım buzlukta benimde gevreğim varmııışş,attım mikroya,hem sana yazıyorum hem yiyorum
buluşma konusunda seninle aynı fikirdeyim,darilgen iyice kayboldu.güliz desen açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı,sonuçta onunla hiç alakası olmayan bişeydi ve zaten bitti gitti,biz eski halimize geri döndük ama dönmedi dönmek istemedi,saygı duyuyorum kendi tercihidir onunda.krikitos iyi olsa eminim katılmak ister buluşmaya ama bu soğuklarda da dışarı çıkmaz mesele,hele ki onun durumndaysan.darilgenin no su yokmuydu sende hiç aradınmı?

canım vardı darilgenin numarası ama eymen suya atınca bütün nolar eski telefonla gitti yaa kayboldu

face den mesaj attım ona artık nöbetleri başladı yaa o yüzden tempo yoğun diyor süt izni bittiği için böyle oluyormuş, face'i hemen hergün yokluyor ama bir 5-10 dk sını da buraya ayırabilir istese bir bakar ne var ne yok slm yazar kaçar :umursamaz:

zeynam la konuştuk seni sewiyorum bebişim
gece bizde garip bi gece geçirdik aynı sapişin gibi yatırınca ağlamaya başladı
sonunda babasına havale ettim oda uyutmuş koymuş en son 4 buçuktu olayları hatırlıyorum
eyllü anneanneye gönderdim bende gidicem birazdan kuaför işlerim var birazcık
hepinizi öptüm

beyazmeleğim darilgen zaten eskidende çok sıkı takipçisi değildi buranın
yani bizim gibi her gün düzenli girmiyor
ben gözümü kkyla açıyorum deli gibii kaydirigubbakcemile3
tamam herkes böyle olacak diye bir kaide yok ama en azından buluşmaya gelecek kadar önemsemiş bizi,eee şimdi bu neperhiz bu ne lahana turşusu oluyor birazcık
herkes çalışıyor,hepimizin bebeği var,herkesin bi hayatı ve meşguliyeti var
valla hiç kimse kusura bakmasın ama devamsızlık yapanlara ben bozuluyorum biraz
biz bu kadar önemserken burayı,buluşmaya,hediye çekilişlerine katılıp sonra da ortada olmayanlara kızıyorum.
geçmişte yaşadığımı tartışmalada sanki azalttı gelenleri bilemiyorum emin değilim
neyse herkes kendi bilir diyorum yine her zamanki gibi,ama sonra yok gruplaşma oluyor filan diye kimse bozulmasın,bozulmaya hakları olmuyor çünkü :enbuyukkk:

ben zaman geldi işi gücü bıraktım erteledim burayla ilgilendim
sabah ilk bu sayfayı açıyorum benim başımın zoru nee
tartışmalar bitsn diye günlerce düşündüm neler yapabiliriz diye
bize madalya mı takacaklar yoo sadece güzel bir dostluk arkadaşlık kurduk devamı gelsin istiyorum o kadar

derse gidiyorum ben yarım saate kadar dönerim öpüldünüz şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…