- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.581
kızlar çok kısa ama çok güzel dakikalar geçirdim
lavişim çok tatlı yağmur apayrı tatlı eşi kayınvalidesi hepsine çok teşekkür ederim
çok mutluyum...
elmalı turtacım; ben şuna şaşırdımki elit dendiğinde bu kadar tepki göstermedin biz avamlığı kabul ettik şimdi sana öle sölediğim için mi tepkin?
benim kimseyle zorum yoktu seninle hele hiç yok ben senin artık burdayım demenden dolayı şaşkınlığımı belirttim buraya uğramana
ben dahil herkez her zaman şunu dedik gelenin başımızın üstünde yeri var
hala şakınlığım siz orda elit olurken neden veremedin tepki?
neyseee bizim için çokdan kapandı konu çok da huzurluyuz bir sorunumuzda yok rahat ol her zaman senide görmekten mutluluk duyarız
evet canım maşallah sana opuyorumnanaktanHoşbuldum saphişcim.bi dönem durdum durdum dönemin sonunda anca elime alabildim kitapları,alıncada böle jet hızıyla 3 kitap bitirdim salıdan beri 4. yüde yarıladım .maşallah bana :))))
canıııımm çok üüzldümmbu apartmana 1 buçuk yıl önce taşındım ,taşındığımın 1 hafta sonrası alt komşumun kocası öldü ,yazın karşı komşusu nadide teyze öldü ,çok iyi kadındı ,1 85 boy vardı kadında dağ gibiydi ..ardından onun kocası öldü ,şimdide çok sevdiğim alt komşum ayşe teyzem öldü bugün ,çoookk muhterem bir insandı ,şekermi şekerdi ,87 yaşındaydı ama çok dinçti ,kendi giderdi pazara manava ,çok severdi benide melisi de ,bugün ölüm haberi geldi malesef ,yarın da cenazesi var .çok üzgünüm ..
aa çok merak ettim asoş msn den yazsaydın barieylülcüm başınız sağolsun canım yaa
bende az önce çook kötü bir haber aldım ölüm değil ama burda söleyemem
belki tanıdık birileri vardır die
inşallah canım niyetim var bakalım önümüzdeki hafta hayırlısıyla bir tatilimiz başlasın güzel bir günde gelmeyi çok istiyorum özledim yahu o ne öyle bir kere buluştuk ağzımıza bir parmak bal çaldık tadı damağımızda kaldı gerisi gelmedi
hoş birtek seninle benim tadı damağımızda kaldı sanırım darilgenim gelmez oldu, gülizim gelmez oldu bir sen ve ben kaldık olumunekankayizsmile
beyaz meleğim baya kar var burda her sene yağıyo zaten buraya.kitap alamadım daha geçen senekine bakıyorum.yollar çok kötü balıkesire gidemeyiz şimdi.netten baktım 60tl.dayımın kızı aynısını 30tl ye almış balıkesirden.hava açtımı alırım artık.
safişim çok sağol cnm ilgin için.herkes bulmaya çalışıyo bulamazsak kalıcak ameliyatı.bakalım bulunur inşallah.
hmm anladım canım valla iyiymiş bizim burada 10 yılda bir kar görsek bayram ediyoruz
kitapta 60tl çok pahalı cidden sakın alma bekle biraz daha burada da ucuz gidemezsen çok lazım olursa istersen buradan kargo ile falan yollarım sana
kızlar çok kısa ama çok güzel dakikalar geçirdim
lavişim çok tatlı yağmur apayrı tatlı eşi kayınvalidesi hepsine çok teşekkür ederim
çok mutluyum...
elmalı turtacım; ben şuna şaşırdımki elit dendiğinde bu kadar tepki göstermedin biz avamlığı kabul ettik şimdi sana öle sölediğim için mi tepkin?
benim kimseyle zorum yoktu seninle hele hiç yok ben senin artık burdayım demenden dolayı şaşkınlığımı belirttim buraya uğramana
ben dahil herkez her zaman şunu dedik gelenin başımızın üstünde yeri var
hala şakınlığım siz orda elit olurken neden veremedin tepki?
neyseee bizim için çokdan kapandı konu çok da huzurluyuz bir sorunumuzda yok rahat ol her zaman senide görmekten mutluluk duyarız
ay ne kadar güzel yaa çok sevindim senin adına helal valla kız sana ben buradan İzmir'e gidemiyorum kahve içmeye, sen tuttun tee nerelere gittin
ıyı aksamlar kızlar
kuzucugumu goturdum doktora pek memmun kalmadım musaıt bı zamanda ıbaska yere goturmeyı dusunuyorum doktor pedıtus vıtamın bı surup yazdı burun acısı su yazdı ee zaten bunları kullanıyor yawrum cıgerlerını dınledı bızey demedı onemlı bısey olsa soylerdı herhalde
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkur ederım
sımdı anlamadım zeyna sen gerı mı donuyorsun??????
hadi geçmiş olsun canım olsun önemli bişeyi yoktur olsa söylerdi canım doktor yine de için rahat etmediyse bir-iki gün bekle hafta başında yine götür
kızlar bende zeynayı gördüğüme acayip sevindim çok güzel bir suratı var çok ama çok güzel
bide çook şıktı:))kürklü botlara hayran kaldım:))))
ama çok kısa kaldı zamandan dolayı bi kahve içebildi canım arkadaşımmm
çok güzel oldu ikiniz için de canımcım ama en çok senin için sevindim zaklardayım kimseyle buluşamıyorum diye üzülüyordun bak sende buluştun :))
Selam kasım gülleri :) Nasılsınız?
ben bu aralar bol bol kitap okuyorum.Pek vakit kalmıyo nete.
ooo entellektüel hatunum benim maşallah sana nasıl bir aşkıdır bu böyle nereden doğdu bir anda
bu apartmana 1 buçuk yıl önce taşındım ,taşındığımın 1 hafta sonrası alt komşumun kocası öldü ,yazın karşı komşusu nadide teyze öldü ,çok iyi kadındı ,1 85 boy vardı kadında dağ gibiydi ..ardından onun kocası öldü ,şimdide çok sevdiğim alt komşum ayşe teyzem öldü bugün ,çoookk muhterem bir insandı ,şekermi şekerdi ,87 yaşındaydı ama çok dinçti ,kendi giderdi pazara manava ,çok severdi benide melisi de ,bugün ölüm haberi geldi malesef ,yarın da cenazesi var .çok üzgünüm ..
canım başınız sağolsun yaa üzüldüm vallahi çok severim öyle insanları ama iyi yaşamış maşallah keşke hepimiz o yaşa kadar öyle sağlıklı ve dinç yaşayabilsek
eylülcüm başınız sağolsun canım yaa
bende az önce çook kötü bir haber aldım ölüm değil ama burda söleyemem
belki tanıdık birileri vardır die
noldu canım yaa merak ettim yine msn i açarsan haberim olsun gulüm opuyorumnanaktan
bu arada elmalı turta ,güzel bir sayfaydı demişsin ,bizim için hala öyle ,sanırım kendi adına konuştun ,ayrıca evet burayı terkedip gittin ve diğer tarafa artık burdayım dedin ,bizde gidene saygı duyar ,gelene tekrar hoşgeldin deriz dedik ve ben kendi adıma söyliyim sana hoşgeldin dedim ,ama beni ciddiye almadın ,hatta diğer seninle konuşan arkadaşları da ciddiye almadın gittin zeynanın yazdığı iki tane sitemki mesajı alıntı yapıp cevap verdin ,anlaşılan bunu sürdürmeye senin niyetin var ,biz yine eski biziz ,keyfimiz yerinde ,tatsız konular kapandı bizde ,anlaşılan sizde hala kapanmamış ..
valla bu konuda bişey yazmayayım diyordum ama Eylülümün yazısını görünce katılmadan edemedim
valla elmalıcım o kadar insanın(ben dahil) sana hoşgeldin yazmasını sevinmesi kaile almadın tuttun zeynanın lafına takıldın,ki zeyna son yazısında sadece tepkisinin sebebini açıklamış ve yine de geldiğine sevindiğini söylemiş
sen küsüp gidecek yer arıyormuşsun canım ne diyim
bizim her dediğimiz iyi de olsa batar olmuş artık
neyse tüm kararlara saygımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?