- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.561
çiğ börek canım sever misin?sapira yawww one beaa
ooh afiyet olsun sizede canım,bizde yedik ama çayla değil eşim ille ayran istedi ama benim aklım çayda.bu kadar şey yaptım çayı da sen yapıver diyorum canım istedi diyorum,verdiği cevap hadi demle de içelim güzel olur üstüne diyo Çok üzgünüm çoooksaphıra goruntu erıtıyor canım zaten adamı
annecımde benzer sekılde yarımay seklınde ama yagsız tavada pısırdı patateslı kıymalı ve ıspanaklı pıdelerımızı
bızde afıyetle yıyor ve yemeye devam edıyoruz acıka ve cay eslıgınde
çok basit bir tarif,herkes yapabilir,sadece yapmaya başla gerisi gelir zaten.Bu ne hamaratlık! Bana da bulaştırın azıcık.. Çok da severim çiğ böreği...
Biz de kar sefası yapalım diye çıktık ama 5 adım atıp geri döndük. Kar, tipi, fırtına gözüm yemedi devamına. Bizden başka da kimse yaoktu zaten sokakta. Deli miyiz deyip geri döndük...
istediğin çiğ börek olsun hayatım sen gel de,hacı oluruz hoca mı oluruz artık bilmiyorum a.selmalıcım yarım kaldı yani neyse bengiş hasta olmasın da allah korusun devamı sonra gelir
safiş öyle olsun bakalım ama izmire gelirsem isterim sıcak sıcak
ay kızlar öğrencilerimden biri baıldı hastanedeydim bu saatte kadar puff ne gergin bu iş yaa hiç dayanamıyorum çocuklarıma yaşı kaç olursa olsun çocuk işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?