2008 Kasım Anneleri

aynen tatlım,işi gücü bırakıp buraya koşuyoruz
bir de daha eskilerde var,hamileyken çok aktif olup doğumdan sonra nerdeyse hiç uğramayanlar
hele onları hiç anlamıyorum
bizim gibi sürekli takip etmeyenler demekki bizim kadar değer vermiyor buraya ve arkadaşlığımıza
burdan bu sonucu çıkarıyorum ben

uleyyyynnn susun daaa yok bişi herkezi olduğu gibi kabul edin
biz bize yeteriz olumunekankayizsmile
beyazım meleğim pazar pazar derste hiç çekşlmez heeee
dün maytap kızakla bizi çağırmış sonra haber alan varmı
karu dünden beri kayıp duruyomu yoksa nan

selam kızlar evime geldim şimdi kapıdan girdim interneti açtım internet yokkkkkkkkkkk ağlıcam nerdeyse bukadar özlemden sonra sizlerce yazışcam die sevinirken internetimi kesmişler kocam unutmuş yatırmayı yiğite beni dedeye götür dedim dedmlerde kaçak internet e giriyorum komsun sağolsun merti aldık dedeye geldik biraz oturcaz sonra agoraya gitçez avea jet alcaz annemlerde olduğum zamanlarda sizden ayrı kalmıcam bölece sizleri merak ediyordum çok annemlerde ev tel. yok bu aralar parasal yöndende sıkışığız cepte kont. yok arayamaz soramaz oldum çok üzgünüm :sinifsinif:

sizleri çok özledim konulardan çok uzak kaldım kendimi yalnız hissettim ne zormuş internetsizlik

artık evimdeyim doktorum tekrardan yatman gerekiyor diyene kadar evimdeyim kararlıyım evimide yatağımıda mutfağımıda çok özlemişim

günaydın ;

beyazım sen alıntılıarınla varsın yavrum ,biz seni böyle seviyoruz ,aynen devam :))

aso gel çekecem kulağını kaçmak varmı lo :)

safişimle gece 3 e kadar konuştuk e sabahta kalkamadım tabi saat 10 buçuktu uyandım ,
cenaze evine pilav yaptım ,gelen giden çok ,öğlen yemeği yesinler diye ,komşum çorba yaptı ,yemeklerde aşağıda yapıldı .cenaze çıktı yarım saat önce ,helallik istediler kapıda ,ay çok ağladım yaa ..

eee kim var kim yok bakalım ..

beya meleğim sapişim banada gelin yaw ben zaten bulaşmayada katılamamıştım şimdi uzakta kaldım iyice unuttunuz sevmiyonuz mu beni hiç bizede buyrun gelin kocamda bende mertte pıtırcığımda çok mutlu oluruz

başınız sağolsun eylülcüm allah sevenlere sabır ve uzun ömür versin

krikocuk hoşgeldin yavrucum ,merak ettik ama safişten alıyoruz haberlerini ,napıyosunuz ,bebiş nasıl ,kaç haftalık oldun ,merte bakabiliyomusun ,artık burdasın demek ,insan evini çok özlüyo dimi ..

günaydın kızlar...günaydın diyorum çü
nkü 11:30 da uyandık...

bizim de son günlerde gecelerimiz hep bölünüyorççç1-2 gibi kalkıyor..ya ağlıyor..yada oynamak istiyor...salıncağında salla salla 1,5 saat geçiyor..kafam kazan gibi

int. bağlantım kötü..yinr yağmur başladı..umarım kesilmez.

eylülcüm allah rahmet eylesin komşuna..ellerine sağlık..allah kabul etsin

krikitos cnm iyimisin...hoşgeldin bu arada.özledik tabi

zeyna giresuna mı gitti ...neden ki..

eylülcüm doktor ağır kaldırmamı yasaklamıştı dolasıile bende 3 haftadır annemde kalıyordum ama artık dayanamadım evime döndüm evet insanın evi gibisi yok annemde internet falanda yok çok sıkılmıştım artık zorlansamda evimde kalıcam zaten ya önümüzdeki cuma yada pazartesi 3lü testlerim var bakalım büyük gün benim ve kızım için kararlar ne olucak bilemiyorum ona göre evimde yada mecburen annemlerde kalabilirim yine ama avea jet alıcam sizden ayrı kalmıycam inşallah

dilekçim sen nasılsın bebek düşünüyordun sanırım en son nasıl bi haber varmı güzel haberleriniz bekliyorum inşallah benim kadar zor ve düşünceli üzüntülü geçmez hamileliğin biran önce beklediğin iyi şeyler olur

günaydın kzılar

ulen ne günaydını tünaydın valla bende şaşırdım nevrimi
zeyna dön lan artık delü buralarda kıyamet kopuyo söyliim
aso nooldu kız valla merak ettim msn den anlat bacım grup oluşturalım ööle

eylülcüm başınız sağolsun mekanı cennet olsun teyzemizin allah geride kalanlara sabır versin

ayrıca elmalı turta herkesin kendi tercihi dedik saygı duyduk
bay gelmiş kknın gereksiz tartışmalarından ya ondan yadırgadık buraya uğramanı
ayrıca nedense o taraftan buraya geliniyo bişeylere alınılıyo ve gidiliyo yazılan iyi nniyetle bile olsa sonra gereksiz tartışan biz oluyoruz
isteyen gelir istemeyen gelmez ama gelipte bizim huzurumuzu kaçıranlar gelmesin bi zahmet zaten nokta...

canııımm evine ve kk ya hoşgeldin opuyorumnanaktan
off canım yaaa
Allah kabul etsin
sen önce bana gel :dilcikar:
maşallah canım bende 9.30 da kalktım,5.5 tan 6.5 a kadarda benim minik dana uyutmadı
bir an önce şu zor günler geçsin canım yaa
hoşgeldin yavrum da geç kağıdı aldınmı bakiim geç yazdım seni bugün kaydirigubbakcemile3
beyazmeleğim, safişim nerde buluşonuz kız..bende gelemmmm..olumunekankayizsmile
biz sana küsüz bikerem,sen bizi sevmiyon :dilcikar:

helloooooo
boluya accık kaldı buralarda fena kar kıyamet bembeyaz olmuş memeleketim gelin misaliii
eylülcüm tekrar başınız sağolsun
krikatoscum hoş geldin kızımızın ve senin iyi olmana sevindim eminim şubat 1'de de her şey çok güzel gelişecek
matap kafa dönüyom kuzum valla çok hoş değğişiklik oldu bana kaydın mı gııı :jeyyar:

kaytamadım zeynam yaa karlar daha yumuşak anca oynanıyo bende arada çıkıp donuma kadar ıslanıp geri giriyom süpper yaa valla özlemilşiz karı
kocamın bi lafı vardı eskilerden
karı severim karı
donu çözük olursa
:jeyyar:
devamıda varda şimdi banlanmıyım yalandan yere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…