- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.701
güneşli bi muğladan tünaydın diyorumm..kocam gitti..kızım uydudu..ben geldimm
hoşbulduk yasminim..iyi sayılırım canım..kocam memleketine gittii..sanki yarımı aldı gitti gibi oldu..biraz mahsunummm
kötü bi durum yok canım..annesinin yanına gitti..oda gideceğine çok pişman oldu ama bi kere annesine söz verdiği için giittii..kızından ayrılmak zor geldiii
aminnn canımm..1 hafta kalacak..eylülde iyi sabahtır oynaştık şimdi uyudu...anılımızda yürürmüşş...maşallah ona...annenin nesi vardı geçmiş olsun canımmHımm iyi o zaman.Uzun durmayacaksa problem yok.Allah kavuştursun canım:))Tontiş nasıl iyi mi?
aminnn canımm..1 hafta kalacak..eylülde iyi sabahtır oynaştık şimdi uyudu...anılımızda yürürmüşş...maşallah ona...annenin nesi vardı geçmiş olsun canımm
Sapol tontişim.Annemde yıllardır göbek fıtığı vardı.Ağrıları çekilmez hale gelince ve kiloda verince ameliyat oldu cuma günü.Şükür düzeliyo.
Anılımda yürüdü şükür.Et tavuğu gibi gezip duruyo ordan oraya.Yavrum nasıl mutlu oldu:))
gülizim allah kavuştursun yeni okudum valla üzüldm
ulen birinize face şifremi vereyim giriverin benim yerime tarlalarım,cafem gidecek yoksa bugün vakit bulamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?