2008 Kasım Anneleri

yaa çok güzel yağıyor bende odaları havalandırdım miss gibi kar kokusu girdi içeri
canım dışarı çıkıp kardan adama dönüşmek istiyo yaaaaa harika züpper züpper
çitoscum pirimiz nuri uludağ gazozla kandırırdı genç kızları bizde onun yolundayız evelallah
yanaş bakaaayım

herkese günaydın.
zeynacım fot harika.valla kimse senin 2 çocuk annesi olduğuna inanmaz maşallah sana hemde kocaman.
eylül başınız sağolsun canım.
yasmincim annenin iyi olmasına çok sevindim.
beyaz meleğim çok sağol canımzemuszemuskardeşim gidicekmiş yakın zamanda ona aldırıcam kitapları.sevgilisi varda orda kar falan dinlemiyo gidiyo
lavişim sende kızında çok tatlısınız sizede maşallah.
başka bişey varmıydı hatırlayamadım valla.
herkes iyidir umarım.annanem sabah 8 de girmiş ameliyata ve hala bi haber yok çıkmamış daha hayırlısı olur inşallah.bende çağanın uyanmasını bekliyorum babannesine bırakıp süpürge yapıcam.sizinkiler süpürgeyle oynuyomuş ne güzel benimkisi korkudan çıldırıcak gibi oluyo görünce.çalışmasına gerek yok görüntü yetiyo.

off miniğim ne güzel yaa daha face'e bilem giremedim bugün girebileceğimi de sanmıyorum acayip yoğun geçecek gibi bir arada hemen yazıveriyorum buraya o kadar

yasminim artık kaynanana diyecek lafım kalmadı canım sözün bittiği yerdeyiz senin kaynana aşmış kendini

cagancukum iyi o zaman eğer bişeye ihtiyacın olursa söyle buradan temin etmeye çalışaşım
yargı yayınları falan alacak olursan burada dershanesi var ucuza getiririz

ÇİTOSCUM BEN SANA FRUKO ISMARLICAM GEL BACIM SEN BENİM KOLLARIMA GEL BAKİM HEM BENİMKİ 2010 ÜRETİMİ YAMACIMAGEL BAKİM :1ninca:
ARABA SENİNMİ KOCİNİN Mİ SENİNSE SORUN DİİL GÜLE GÜLE KAZASIZ BELASIZ İYİ GÜNLERDE İZMİT YOLLARINDA KULLAN

DIŞARISI BUZZZZ HANGİ AKLA HİZMET ÇIKTIYSAM GİTTİM LCW'Yİ TALAN ETTİM SÜPER İNDİRİMLER BAŞLAMIŞ KOCİŞİ VE BENİ KAZAĞA BOĞDUM BU SENE ESKİMESEDE SENEYE KALSIN

Az önce mesaj yazdım silindi((

Cagancuk geçmiş olsun sana da canım.inşallah çok çabuk iyileşir anneannen..

Beyazmeleğim ben de bezdim valla.Sabah kocama dedim bana artık bişi deme çünkü aynısını yaptı dedim.Sen selam vermene devam et dedi:))

kötü bi durum yok canım..annesinin yanına gitti..oda gideceğine çok pişman oldu ama bi kere annesine söz verdiği için giittii..kızından ayrılmak zor geldiii

aminnn canımm..1 hafta kalacak..eylülde iyi sabahtır oynaştık şimdi uyudu...anılımızda yürürmüşş...maşallah ona...annenin nesi vardı geçmiş olsun canımm

Sapol tontişim.Annemde yıllardır göbek fıtığı vardı.Ağrıları çekilmez hale gelince ve kiloda verince ameliyat oldu cuma günü.Şükür düzeliyo.

Anılımda yürüdü şükür.Et tavuğu gibi gezip duruyo ordan oraya.Yavrum nasıl mutlu oldu:))

gülizim allah kavuştursun yeni okudum valla üzüldm

ulen birinize face şifremi vereyim giriverin benim yerime tarlalarım,cafem gidecek yoksa bugün vakit bulamayacağım

et tavuğuuu..)))) döktürmüşsün yine yasminimm..annene tekrar geçmiş olsun canımm

gülizim allah kavuştursun yeni okudum valla üzüldm

ulen birinize face şifremi vereyim giriverin benim yerime tarlalarım,cafem gidecek yoksa bugün vakit bulamayacağım

amin canımmmm...bende çok üzüldüm ama..bunun kavuşmasıda var nede olsa :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…