2008 Kasım Anneleri

kuzucuklarımı doyurdum geldim
akşamdan kapının önüne tuzlama çalışması yapmıştım acaip buzlanma olmuştu eşim zaten annesinden inerken düştü belini kırıyoduaz daha
şimdide nasıl kar yağıyo kapının önünde bi numara yok insanlar bu işi biliyo daaa nasıl çözmüğşler tuzun karı buzu erittiğini acaba

Gördüm resimleri ve çok beğendim.Ben de bir kere gittim Giresuna.Arkadaşım Trabzonlu ama Giresundan biriyle evlendi.Çok yeşil, çok güzel biryer.Zeynoş ve kocasının resimleri daha çok.Çıtır hatun yaaaaw. Lavişim az çekinmiş ama.Yağmurun Zeynaya tuhaf baktığı bir foto var.Bittim yahu.Yerim tontişimi.Veee çok özendim.Kızlar buluşalım yaaaa.Çitoooos sana diyorum, buluşma diyorum, kızlarla diyorum:))))))))

Tuz suyun normalde 0 derece olan donma noktasını daha aşağı değerlere düşürür.Atıyorum normalde -5 derecede donacaksa tuzlandığı zaman -15 derecede donacaktır.Yani mantık donma noktasının azaltılmasıdır:lepi::lepi:

Kızımmmmmmmmmmmm soğuk diyorum -5 derece diyorum, totom donuyo diyorumm,oğlan hastaydı diyorummm,sen evinden çıkıp gelcen ben 3 saatlik yoldan gelcem diyorummmmmmmm,Havalar az daha ısınsın diyorummmmmmkaydirigubbakcemile

Toton donuyosa giy bişiler.Evden gelecekmiş sanki kızakla gelecek.Altında 2010 model mercedes ne işe yarar.Bebelerin iyileşmesini bekleyeceksek 2 sene lazım.Tamam cemreler düşünce gel o zamanolumunekankayizsmile

odamın kocaman penceresınden elımde bır fıncan cayımla kar manzarası ızlıyorum
trafıge kapalı bır cadde burası ve neredeyse kımse yok
cunku arnavut kadırımlarının aralarına gırmıs ve donmus karlar kayıyor
belkı bugun eve gıdemem oglen sut arasına

soguk bır ankara sabahından gunaydın herkese
eylulcum basın sagolsun mekanı cennet olsun ....
yasmınım hosgeldın msnde baktım yoktun burda gordum senı annecıgının ıyı olmasına sevındım
eylul halen aynı mukoral verıyorum ıkı gundur oksurugu azaldı gıbı bense gece avuclarımı sıkarak uyumusum avuclarımın ıclerı agrıyor musluk sıkamadım sabah kalem felan tutamıyorum sırkette buz gıbı dondum bırrrrr

Toton donuyosa giy bişiler.Evden gelecekmiş sanki kızakla gelecek.Altında 2010 model mercedes ne işe yarar.Bebelerin iyileşmesini bekleyeceksek 2 sene lazım.Tamam cemreler düşünce gel o zamanolumunekankayizsmile

:roflol::roflol:...Totoma göre bişiler bulsam giycem de yok anacım yok:roflol:..

Cemreler düşünce gelmek de iyi fikir aslındaşakkıdı

hmmdemek 2010 model mercedes he
çitoscum şööööle yanaş bakiim yanıma doğru gazoz vericem sana:jeyyar:

Icırım günaydın.Harbiden soğuk.Gündüz -2 °C..Sabah sabah oğluşumu bu soğukta çıkardım.Kaynanaya götürdüm.Geçen hafta kayınna kocişe Yasmin bana selam vermiyo diyomuş:))Ben önceden demiştim annen selamımı almıyo diye.Neyse yanlış anlaşılma oldu diye bugün dedim yine cevap yok((((

hmmdemek 2010 model mercedes he
çitoscum şööööle yanaş bakiim yanıma doğru gazoz vericem sana:jeyyar:

Markası ne gazozun üretim tarihi ne 2010 dan aşağısı kesmez.2010 sa eyvallah hemen yanaşayım:roflol::roflol:

Ayhhhh öldürdü senin bu kaynana beni,ömür törpüsü...E sen de deseydin sabah böyle böyle demişsin oğluna bak günaydın diyorum cevap vermiyorsun diye..

of diyorum puf diyorum bıktım diyorum

Ne oldu ayolboshayallersmile

rehavet coktu uzerıme bilmiyorumkismile
hıc calısasım yok
asmısım muzıgımı sezen aksu dınlerken kar manzarası ızlıyorum
neden melankonık oldum sımdı anlamadım boshayallersmile

rehavet coktu uzerıme bilmiyorumkismile
hıc calısasım yok
asmısım muzıgımı sezen aksu dınlerken kar manzarası ızlıyorum
neden melankonık oldum sımdı anlamadım boshayallersmile

OOOH Ne güzel.İşler yoğun değil, dışarısı sakin.Ne olacak Minikcim boşver keyfini çıkar:))

Çitosum valla bende bu kadından bezdim.Hasta yawww...kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…