- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.681
kuzucuklarımı doyurdum geldim
akşamdan kapının önüne tuzlama çalışması yapmıştım acaip buzlanma olmuştu eşim zaten annesinden inerken düştü belini kırıyoduaz daha
şimdide nasıl kar yağıyo kapının önünde bi numara yok insanlar bu işi biliyo daaa nasıl çözmüğşler tuzun karı buzu erittiğini acaba
Gördüm resimleri ve çok beğendim.Ben de bir kere gittim Giresuna.Arkadaşım Trabzonlu ama Giresundan biriyle evlendi.Çok yeşil, çok güzel biryer.Zeynoş ve kocasının resimleri daha çok.Çıtır hatun yaaaaw. Lavişim az çekinmiş ama.Yağmurun Zeynaya tuhaf baktığı bir foto var.Bittim yahu.Yerim tontişimi.Veee çok özendim.Kızlar buluşalım yaaaa.Çitoooos sana diyorum, buluşma diyorum, kızlarla diyorum:))))))))
Kızımmmmmmmmmmmm soğuk diyorum -5 derece diyorum, totom donuyo diyorumm,oğlan hastaydı diyorummm,sen evinden çıkıp gelcen ben 3 saatlik yoldan gelcem diyorummmmmmmm,Havalar az daha ısınsın diyorummmmmmkaydirigubbakcemile
Toton donuyosa giy bişiler.Evden gelecekmiş sanki kızakla gelecek.Altında 2010 model mercedes ne işe yarar.Bebelerin iyileşmesini bekleyeceksek 2 sene lazım.Tamam cemreler düşünce gel o zamanolumunekankayizsmile
Toton donuyosa giy bişiler.Evden gelecekmiş sanki kızakla gelecek.Altında 2010 model mercedes ne işe yarar.Bebelerin iyileşmesini bekleyeceksek 2 sene lazım.Tamam cemreler düşünce gel o zamanolumunekankayizsmile
hmmdemek 2010 model mercedes he
çitoscum şööööle yanaş bakiim yanıma doğru gazoz vericem sana:jeyyar:
Icırım günaydın.Harbiden soğuk.Gündüz -2 °C..Sabah sabah oğluşumu bu soğukta çıkardım.Kaynanaya götürdüm.Geçen hafta kayınna kocişe Yasmin bana selam vermiyo diyomuş:))Ben önceden demiştim annen selamımı almıyo diye.Neyse yanlış anlaşılma oldu diye bugün dedim yine cevap yok((((
of diyorum puf diyorum bıktım diyorum
rehavet coktu uzerıme bilmiyorumkismile
hıc calısasım yok
asmısım muzıgımı sezen aksu dınlerken kar manzarası ızlıyorum
neden melankonık oldum sımdı anlamadım boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?