2008 Kasım Anneleri

günaydın kızar uykusuz bir gece geçirdim yine off çok uykum var ve ben yine çalışıyorum yaa bari pazartesimizi elimizden almasaydınız yaa ne diyim bilmiyorum ki

zeynam akşam bakarım dedim fotolara ama giremedim, Eymen'in banyosu,uykusu falan derken saat geç oldu sonra da dedim açarsam kaptırırım kendimi en az yarım saat ders çalışayım yarın bakarım dedim sonra da kendimi tebrik ettim böyle bir karar alabilip irade mi kullanabildiğim için zemuszemus

miniğim bende öyle düşünüyorum eşime de öyle diyorum zaten bu gidişle kös kös oturacağız evde diyorum ama termallere kaçacağız bir-iki gece yaa orası kesin inşallah

Miniğim batuhan daha iyi tatlım,Hafif bir geniz akıntısı var o da normal gribal enfeksiyondan sonra..

Bugün burası da acayip soğuk -4 dereceeeeeeeee...bırrrrrrrrrrrrr

kalimerom çok müstehcen kız şiir en iyisi söölemiim :)))

ben merak etmıstım halbusu :ecrin_bebek:

ben de cok sevındım kar yagmasına
hatta soguk olmasına da sonucta mevsımı bu ve yasamamıs normal
ama dısarıda kalanlara ve yakacakları olmayan ınsanlara cok uzuldum

hafta sonunu evde gecırdık bızde hıcbıryere cıkmadık
sureklı hamur ıslerı yapıp yedık sanırım patlayacagız bıraz daha boyle devam ederse

valla bende kar görmeyi çok istiyorum ama mümkün olmayacak bu senede sanırım
aslında buralarda dağ köylerine gitsek mutlaka yağmıştır oralara çünkü çok soğuk burası da dün gece -1miş bu gece -4olacakmış brrrr dağlarda mutlaka kar vardır tatilde bir de dağlaramı çıksam kar oynamaya
eşime bir de bu fikri sunsam çıldıracak heralde laelaelaelaelae hergün yeni fikirler üretip çıkıyorum adamın karşısına

günaydınn
bizde ilk karı gördükk her taraf bembeyazzz:))
ama çok soğuk bıırrr dondum vallahi
tembel kızım hala uyuyormuş
dün gece tv de horon çalıyordu bi oynuyordu ki görmeniz gerekirdi
asortie ve kalmierom teşekkür ederim fıstıklarım

günaydınnnnn
eğer bu kış donmazsak sanırım hiç donmayız bu ne soğuk yafff bide yarın yurda rusyadan giriş yapacak yeni bir soğuk hava dalgası varmış akannehir yandı gülüm keten helvaaa

dün akşam erkenden yatınca dinlenebilmişim yoksa vinç gelse hayatta kalkamazdım
gerçi benim arabada kar altında mahsur kaldı kociş bıraktı işe dönüşede randevu aldım imkanı yok gidemem tek başıma

minikçim saol hayatım düşünmen bile güzel Allaha şükür sağ salim geldik ve inşallah sende böle güzel güzel dinlenirsin

beyazcım ben tahmin ettim akşam girmiyeceğini nete olsun sende şimdi bakarsın

Günaydın lavişş buluşmanız süper geçmiş,resimleriniz de çok güzellll

Beyazmelek bence de daha fazla fikir üretme anacım yazık adamcağıza biz bile yorulduk nereye gitse bu kız diye düşünmektennaniknanik

cıtos batusun ıyı olmasına sevındım canım

kızlar benım oglum hafta sonu cıldırdı resmen
sanırım ben sureklı evde olunca ve onu da hıc dısarı cıkarmayınca oldu boyle
asırı derecede huysuz, aglayan ama sebebı olmayan
cok alakasız seyler ısteyen bır cocuk oldu cıktı

hatta dun aksam ustu bır ara sınırlerım zıpladı kızdım bıle
ama dudagını buzup ıclenınce dayanamadım gonlunu aldım
beyımız oyuncakla oynamıyor

elektrık supurgesı salonun ortasında duracakmıs, tum parcaları takılı olacak ama fısı de prıze takılarak o dugmesıne basınca ses duyucakmıs

utu kablosundan sureklenmek suretıyle onun elınde korıdorları gezecekmıs

mutfaga ne zaman gelse ocagı sonduruyor ve sarjlı supurgeye saldırarak dusuruyor aldıgı gıbı kacıyor

bır de salondakı koltuk mınderını surekleyerek mutfaga getırmıs uzerıne cıkarak cekmecelerı karıstıracakmıs
vs vs bır suru sey
engel olmaya calısmak bır yana dıkkatını bıle dagıtamıyorum
cok zor benım ısım cokkkk

Geldim Kalimerom geldim.Günaydın tontişlerim.Annemi evde bırakıp geldim.Şükürler olsun çok daha iyi. Biraz biraz normale dönüyo.Kahvaltısını hazırladım, öğle yemeğini de küçük tencerelere koydum ağır kaldırmasın diye, akşama da ben giderim zaten.Haftasonu yoğunduk misafir falan derken su gibi geçti. Anılcık da yürüdüğü için çok problem yaratmadı.Hatta mutlu oldu.Gelen çocukları falan gidip oooov diyo ve öpüyo.Neşesi yerindeydi ama ishal olmuş.Birkaç tane azı ve köpek dişi patlamış.Ondan sanırım. Herkesler iyi umarım.Bu arada ilginizden dolayı hepinize çok teşekkür edrim.ıyi ki varsınız...

Eylül nasıl oldu bu arada?Doktordan kaçıyo mu yoksa:))

Maytapçım delisinn sen,çok güldümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Minikçim batu çok uzun zamandır öyle.-tatlicadiarzu-

Bizim elektrikli süpürgemiz de hep ortada durur.Hatta bu süperge sevdasından vazgeçmiyor dedim,en sonunda gittim bi oyuncak elektrik süpürgesi aldım.Sevdi ama o üst katın süpürgesi oldu altkata inince yine istiyor büyük süpürgeyi.Baş edemedim o konuda fişini herhangi bir yere sokuşturup efekt yapıyorum ağzımla çok gülüyor banakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..

Üütümüz de ortadaydı yakın zamana kadar onu biraz unuttu gibi..Oyüzden çok dert etme hepsi aynılar.Bizim misafir filan gelince süpürge ortada duruyor azcık oyunuyor başka şeye dalınca kaldırıyorum biraz sonra tekrar istiyor..Yapacak bişey yok bu bir dönem diye ümit ediyorum..

yasmın canım annenın daha ıyı olmasına sevındım canım
sende ekstra yoruluyorsun ama annecıgının ıyılesmesı dınlendırecektır senı

cıtos aynı durumun sızde de olması acıkcası sevındırdı benı (ne kotuyum dımı)
yanı korkuyorum artık bu cocuktan
bır sepet dolusu oyuncagı var ama hıcbırıne dokunmuyor
bımde elektrıklı supurge varmıs oyuncak almaya gıttım ama bıtmıs
toyzz shop'a bakmam lazım zıra supurge hıc toplanmıyor ortadan

ha bır de semsıye krızımız var
cumartesı aksamı bu krızı yenen oglum oldu ve elınde ıkı adet semsıye ıle uyudu
zor aldık parmaklarının arasından sımsıkı sarmıs beyefendı

lavişim çook tatlı çıkmışsın canım yağmurumuzla beraber çok güzelsiniz
zeyna bu saç hakkaten çok yakıştı sana yaa daha şirin bir hava verdi

maytab dün msn de görüşürken yazdın o dörtlüğü sanırım ama ben öğrencilerden yarım yamalak okuyabildim yaa msn den yada özelden bana da bir şeyettiriversen de benim de merakmı gidersen bacım hıı nasıl olur

çitosum geçmiş olsun batuya çok şükür daha iyiymiş
ve de tatil konusunda sana katılıyorum artık kasmıyorum yaa yaparız bişeyler evdeyiz günü birlik her yere gidebiliriz aslında bu kadar düşünmeye gerk yok bigün dağa, bigün ovaya,bigün sahile ooh sefam olsun zemuszemus

miniğim hepsi böyle bunların bir elektrik süpürgesi sevdalısı da bende ama gidip yerinden çıkarmıyor her zaman arada bakıp geliyor kontrol ediyor hala ordamı diye kaydirigubbakcemile3 bi de gelip anlatıyor uuvvmm diye bir sesle kaydirigubbakcemile3

yasminim hoşgeldin canım sevindim annenin iyi olmasına opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…