- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.721
Selam canlarım nasılsınız gülizz allah kavuştursun canım benim yasmin bacım seninde gözün aydın öpüyorum onun tavuk gıdısından şöle geçmişe gidip geliyorum hepinizi öpüyorum
yeşermişin ana kraliçemmkaydirigubbakcemile2aaaaaaaaaaaaaa o ne beeee niye yeşilim ben
slm şekerler bayadır giremiyorum annemler bende kalıyor iş görüşmelerim nedeniyle annem ardaya bakıyor şuan iki yer var karar aşamasındayım şubata kadar başlıcam büyük ihtimalle çalışanlar kervanına bende giriyorum artık
o gün görüşmeye gittiğimden bu yana arda bana daha bi bağlandı onu bırakıp gidicem diye bütün gün kucağımda inmiyor canımı çıkartıyor resmen allah annemin yardımcısı olsun
ilk iş görüşmeme fındıkzadeden taaaa kavacığa gittim hava buzdu resmen bende üşüttüm şuan öksürürken ötüyorum keza arda da hala düzelmedi hafif öksürük ve burun akıntısı var hastaneler çok yakın bana ama daha da üşür die korkumdan çıkartamıyorum dışarıya bizde böle birazdan annemler tekrar gelicek saçlarımı boyayacam yarın tekrar bi görüşmem var benden böle sizde neler var
Sağol çitosum ama benim de haberim yoktu,bende şaşkınlık ve sevinç içindeyim hihoyyyt
slm şekerler bayadır giremiyorum annemler bende kalıyor iş görüşmelerim nedeniyle annem ardaya bakıyor şuan iki yer var karar aşamasındayım şubata kadar başlıcam büyük ihtimalle çalışanlar kervanına bende giriyorum artık
o gün görüşmeye gittiğimden bu yana arda bana daha bi bağlandı onu bırakıp gidicem diye bütün gün kucağımda inmiyor canımı çıkartıyor resmen allah annemin yardımcısı olsun
ilk iş görüşmeme fındıkzadeden taaaa kavacığa gittim hava buzdu resmen bende üşüttüm şuan öksürürken ötüyorum keza arda da hala düzelmedi hafif öksürük ve burun akıntısı var hastaneler çok yakın bana ama daha da üşür die korkumdan çıkartamıyorum dışarıya bizde böle birazdan annemler tekrar gelicek saçlarımı boyayacam yarın tekrar bi görüşmem var benden böle sizde neler var
selam kızlaar
geçmiş üstünden şöyle bir baktım
bi yaramazlık yok heralde
kalimerom teşekkür ederim canım,bakalım hayırlısıyla başladı bugün,inşallah iyi olur bizim için
çitos üşüttün mü batumu
bu arada ben de kar istiyorumm yaaa.burda hava güneşli
güneşli bi muğladan tünaydın diyorumm..kocam gitti..kızım uydudu..ben geldimm
ÇİTOSCUM BEN SANA FRUKO ISMARLICAM GEL BACIM SEN BENİM KOLLARIMA GEL BAKİM HEM BENİMKİ 2010 ÜRETİMİ YAMACIMAGEL BAKİM :1ninca:
ARABA SENİNMİ KOCİNİN Mİ SENİNSE SORUN DİİL GÜLE GÜLE KAZASIZ BELASIZ İYİ GÜNLERDE İZMİT YOLLARINDA KULLAN
DIŞARISI BUZZZZ HANGİ AKLA HİZMET ÇIKTIYSAM GİTTİM LCW'Yİ TALAN ETTİM SÜPER İNDİRİMLER BAŞLAMIŞ KOCİŞİ VE BENİ KAZAĞA BOĞDUM BU SENE ESKİMESEDE SENEYE KALSIN
yaa çok güzel yağıyor bende odaları havalandırdım miss gibi kar kokusu girdi içeri
canım dışarı çıkıp kardan adama dönüşmek istiyo yaaaaa harika züpper züpper
çitoscum pirimiz nuri uludağ gazozla kandırırdı genç kızları bizde onun yolundayız evelallah
yanaş bakaaayım
Kızlar bu bebeği birine benzetiyo musunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?