- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.761
bide diyoki sen uyuyabilirsinde benim öyle bi şansım yok pehhhh:dilcikar:beni arayan olursa uyuyorum
akşama görüşürüz çok yazmayın heeee
Maytabım bugün face e girer girmez Onurun (resimdeki bebek) resimlerini gördüm.Allah Allah Maytap Memoşun geçmiş fotolarını neden yayınlıyo dedim.Resimlerin devamına bakınca arkadaşımı gördüm :)))
ıcırım eklerim fotomu canımcım
safişim editörüm gaymaklım datlum hayurlu uğurlu olsunnasıl oluniiii bu editör pembe bilmem ne anlamdım gitti yanda böle dondurma gibi işaretler oliii çok mu cahel kaldım looo
ardaya da bisküvi vermiştim evin içi,ne etti anamlar geliii ben kaçanzi bikaç güne komple yanınızdayım anammmm öpüldünüz şekerler
sağol şekerrr opuyorumnanaktanıcırım eklerim fotomu canımcım
safişim editörüm gaymaklım datlum hayurlu uğurlu olsunnasıl oluniiii bu editör pembe bilmem ne anlamdım gitti yanda böle dondurma gibi işaretler oliii çok mu cahel kaldım looo
ardaya da bisküvi vermiştim evin içi,ne etti anamlar geliii ben kaçanzi bikaç güne komple yanınızdayım anammmm öpüldünüz şekerler
oooo miniğim benimm,küçük kuşuumm opuyorumnanaktantşkler sapişim...olumunekankayizsmile
benim kız senin imzanı gördükçe hav hav diye atlıyokaydirigubbakcemile3
:ecrin_bebek:
bana bak seda karısı cevap versene looo
kalimerom neden için cızz ediyo annamaım
Çok güzel olmuş gülizim Şenizsapiş senden kıskandımm bende ekledim imza...
teşekkür ederim canımmmoooo ıyı kı bır uyuduk
bır geldım kı kıranlar, yeserenler, kıskanlar, catlayanlar, bakısanlar, kızanlar ne olmus burası hemencecık
zeyna yol yorgunlugunu atamadı zaar
saphısım cok yakısmıs canım
hayırlı olsun edıtorlugunuz
seda ınsa allah ıstedıgın ıs olur canım gonlune gore
sacının boyanmıs halını merakla beklıyoruz
ben bugun oglen eve gıtmedım
annemı aradım oglusu doyurup uyuttu
ben de yattım uyudum
yollar karlı bır daha gıt gel cok usuyecegım dıye gıtmedım
aksama kuaforde randevum var ve benım ıcım cızzz edıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?