2008 Kasım Anneleri

kim yeşillenmiş kimi alev kırmızısı noluyo loooo:))
bugün hiç iş yapmak istemiyor canım akşama kadar kkdayım varmı itirazı olan:))
kızlar feci rüzgar var burda deniz taşacak gibi aynıııı

beni arayan olursa uyuyorum
akşama görüşürüz çok yazmayın heeee
bide diyoki sen uyuyabilirsinde benim öyle bi şansım yok pehhhh:dilcikar:
kimin şansı varmış gördük

Maytabım bugün face e girer girmez Onurun (resimdeki bebek) resimlerini gördüm.Allah Allah Maytap Memoşun geçmiş fotolarını neden yayınlıyo dedim.Resimlerin devamına bakınca arkadaşımı gördüm :)))

evet canım çok benziyo

ıcırım eklerim fotomu canımcım
safişim editörüm gaymaklım datlum hayurlu uğurlu olsun nasıl oluniiii bu editör pembe bilmem ne anlamdım gitti yanda böle dondurma gibi işaretler oliii çok mu cahel kaldım looo
ardaya da bisküvi vermiştim evin içi,ne etti anamlar geliii ben kaçanzi bikaç güne komple yanınızdayım anammmm öpüldünüz şekerler

kocam olacak adama züpper araba buldum ama ucuz diye beğenmedi deli 1000 lira ucuz adam acil yazmış ama kıllandı sanki kendi 3000lira eksiğinden satmadı arabayı acil diye yokyaa bazen kafasıhiç çalışmıyo bu adamın

sedoş nereye geldin kız kavacığa ben orda oturuyom biliyonmu haber verseydinya delüüüüü

sağol şekerrr opuyorumnanaktan
ben özel bişey yapmadım canım,bugün kk yı açtığımda yeşildim,bend de şaşırdım bilmiyorumkismile
tşkler sapişim...olumunekankayizsmile
benim kız senin imzanı gördükçe hav hav diye atlıyokaydirigubbakcemile3
oooo miniğim benimm,küçük kuşuumm opuyorumnanaktan

oooo ıyı kı bır uyuduk
bır geldım kı kıranlar, yeserenler, kıskanlar, catlayanlar, bakısanlar, kızanlar ne olmus burası hemencecık

zeyna yol yorgunlugunu atamadı zaar

saphısım cok yakısmıs canım
hayırlı olsun edıtorlugunuz

seda ınsa allah ıstedıgın ıs olur canım gonlune gore
sacının boyanmıs halını merakla beklıyoruz

ben bugun oglen eve gıtmedım
annemı aradım oglusu doyurup uyuttu
ben de yattım uyudum
yollar karlı bır daha gıt gel cok usuyecegım dıye gıtmedım
aksama kuaforde randevum var ve benım ıcım cızzz edıyor

oo uyuyom diyen zeynaya bir kafa atmak istiyorum burada eşşek gibi çalışanların halini hiç düşünmüyor

safişim editörlüğün hayırlı olsun vallahi yakışmış sana

ay kızlar öğle arasına bile 40dk gidip gelebildim başımı kaşıyamıyorum yaa off şu hızlandırmalar bir bitseydi herkes bi yerlere koşturuyor sanki adı gibi herşey hızlandırmada hızlı çekimde
oğlum da uyuyordu zaten koklayamadım kuzumu :çok üzgünüm:

sapiş senden kıskandımm bende ekledim imza...
Çok güzel olmuş gülizim Şeniz
teşekkür ederim canımmm
niye cızz ediyor canım,öğlen oğlana gitmedim ama akşama kuaföre gidiyorum gibi ir düşüncen varsa hiç üzme kendini,anneciğin ilgilenmiş işte yakışıklıyla yerimseniben

kızlar ya ardaya çorba koymAYA GıTTıM MUTFAĞA HOPÖRLERıN ÜSTÜNE ÇIKARKEN DÜŞMÜŞ DUDAĞI PATLADI NASIL KANADI YAVRUM YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM ıNŞALLAH ıZ KALMAZ ÇOK ÜZÜLDÜM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…