2008 Kasım Anneleri

valla canımcım ne yapabilirim bi bakayım
sağol canımcım ,kasım anneleri topiğine bakıyorum sanırım

kızlar annem geldi
fırından gevrek almış sağolsun
biz bi 4 çayı yapalım
sonra görüşürüz yine opuyorumnanaktan

kızlar ya ardaya çorba koymAYA GİTTİM MUTFAĞA HOPÖRLERİN ÜSTÜNE ÇIKARKEN DÜŞMÜŞ DUDAĞI PATLADI NASIL KANADI YAVRUM YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM İNŞALLAH İZ KALMAZ ÇOK ÜZÜLDÜM

ay canıım geçmş olsun arda kuzuma inşallah iz kalmaz

sağol beyazmeleğim
sen de bugün de çalışıyorsun ha ? hayret bişey insanların canını çıkarıyor bu dershaneler

aynen aynen sinir katsayılarım tavan yaptı resmen ya bugün soluksuz çalışıyorum daha da bir sürü şey var yetişecek

ben epilasyon makinasıyla kendim yapıyorum işimi, kaş-bıyık için gidiyorum kuaföre sadece

ya bana ağda kıl tüyden bahsetmeyin ,tam 10 gün oldu ağda yapmaya niyetleneli ,hala totomu kaldırıpta yapamadım ,kuaföre gidemiyorum burası acayip kazık ,komple ağda 60 tl .kaş bıyık 10 tl ,fön desen 12-13 tl sanki etilerde oturuyorum , mecbur bu işleri ya istanbula gittiğimde kendi kuaförümde yada kendim halletmeye çalışıyorum

eylül senin fiyatların burada bir köy var ben orada yaptırıyorum..o kuaförün fiyatları...mecbur gidiyorum...ve sinir de oluyorum...verdiğim paraya..epilasyonla keşke hepsini yokediversek..

ıplikle alıyorum canım.Makara ipleri varya.Üniversitede bir arkadaşımdan öğrendim.Bir kere bıyık bandı kullandım yara yaptı resmen((

becerıklı hatunsun vesselam

eylul komple 60 tl mı :1shok:
hakkaten etıler gıbı fıyatlarınız
ben komple 35'e gıdıyorum cok memnumum
bekarlıgımdan bu yana aynı bayanla calısıyoruz

bende kas ve bıyık problemı olmadıgından fıyatını ve acısını bılmıyorum

bende göya ağda yapıcaktım bu aralar hava soğuk diye diye erteledim sonunda kuaföre gitmeye karar verdim bu seferde kar yağdı ve ben bu sabah regl oldum
eee nolcak orman bölge müdürü atamam lazım o derece yaani 1 haftada regl valla kaldı napıcam bilmiyom

valla ya kardeşim bu kıl tüy işine baya bi para verdi lasere gitti ama şimdi bi rahat sormayın.kaşını bile almıyo.ben gene durmadan evde kaşımla uğraşıyorum.eşimle ayna cımbız kavgamız var.o da sakalın üstündeki tüyleri alır ben kaşlarımı hemen çıkıyorlar yaaa(

kavacıkta da 60 valla benim gittiğimyer ama ben sadece özel gidiyorum evde üşendiğim zaman diğerlerini kendim halledebiliyorum bacaklarım zaten 6 ayda bir çıkıyo bi kışın ortasında bi yazın başında alıyorum yetiyo

dün gece birşey yaptım ama iyi mi kötümü bilmiyorum.

tuna uzun zamandır gecenin ortasında kalkıyor..ağlıyor yada oynuyor..en az 1,5-2 saat uynaık kalıyordu..sanki kahve içmiş te uykusu kaçmı,ya da uykusunu almış sabah olmuş gibi..

ben de iyice kötü omuştum..zaten süt için 1,5-2 ye kadar bekliyorum..içirip yatırıyordum..artık dün dayanamadım

zorla uyudu 11,5 ta..1 kaşık avil alerji şurubu verdim:))daha önce alerji için vermişti dr..ve uyku yapmıştı..

ne güzel bir uyku çektim..11,5 tan sabah 11 e kadar mışıl mışşııll...arada sütünü de içti.

ama alerji yokken şurup verdim ya içim içimi de yedi

ne uzun oldu ayy

derın hosgeldın canım
lazer epılasyonu aslında bır ara dusunmustum ama korktum nedense

ben her ay malum bolgeye
ıkı ayda bır de kalan bolgeye (bacak ve koltuk altı) gıttıgımden rahatım
ılk zamanlar evde ugrasırdım ama korkudan cekemezdım uzun surerdı
sımdı 10 dk da sıpsak tertemız

diloks valla buğra da sürekli bi uyku sorunu var başından beri.uyku biizm için saat 4 ile 8 arası var.diğer saatlerde yarasa gibi ayaktayım .yat kalk yat kalk alıştım artık ama bazen regl dönemine yakın çok fena oluyorum.benim de bazen aklıma uyku yapacak bişeyler verssem mi diye geliyo ama hiç cesaret etmedim.gerçekten zor çeken bilir

yaa kızlar kaç gündür acaip rüyalar görüğyorum
hep hamileyim falan
dün gecede doğurmuştum :))
hemde ikizzzz
ve kğvezdeydiler
arıyolar bizi gelin bebekelrinizi görün diye
hastaneye gidiyorum ama başka bi hastane
soruyorum şurda burda tarif ediyolar çıkıyorum asansörle falan bir sürü insanla brlikte sonra bi hemşireye soruyorum dalga geçiyo benle geçiştiriyo falan orda ona diyorumki Allah sana bunların aynısını yaşatsın sonrada bir aminn diyorum ki kendim bile korktum öyle içten öyle içtenki kızda korkuyo
ben hayatta kimseye beddua etmemişimdir etmemde korkarım çok canım acısada etmem yaani neden böyle bi rüya gördüm bilmiyorum sonra kuzucuklarıma doğru gidiyorumki uyandım ikiside erkekti ettimi sana 4 erkek :)
sabah eşime anlatıyorum ayy ne güzel diyo delimi ne takım kurcak herhal

iKİ TANE İYİ HABER ALACAKSIN:)))

Dilekçim sürekli olmadığı sürece bir sorun olmaz tabi ki..Hatta bir kaç gün düzenli kullansan belki uykusunun düzene girmesine yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…