- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.801
valla canımcım ne yapabilirim bi bakayımsedacım geçmiş olsun canım ya ,bişey olmaz merak etme ,melis'de dudağını çarpmıştı geçenlerde kanadı filan ama iz miz yok canım..
safişcim benim bi maruzatım var canım ,şimdi ben giriş yapıyorum nickimle ve şifremle ,beni hatırla bölümüne de tıklıyorum ,ama bir müddet sonra yine giriş yapmamı istiyo ,önceden yoktu böle bişey son 10 gündür filan böyle oldu ,sürekli giriş yap diyo bana .5 dakika takılamıyorum yerimden ayrılıyorum 5 dakika sonra tekrar geliyorum bişey yazoyorum aa bi baktım yine çıkmış kendi kednine yine şifre istiyo ...bi el atsan ha hacı neden böyle yapıyo ..
sağol canımcım ,kasım anneleri topiğine bakıyorum sanırımsafişim hayırlı olsun...ama ne olacak şimdi....bizi takip mi edeceksin..ama yakışır canm.
seda geçmiş olsun..üzülme kaynar...ne yaralar kapanmıyor..onların ki daha çabuk kapanır.
kalimero kolay gelsin..gergin gidersen acır..sakin ol..
çok kalabalığız..uyumöasını bekliyorum...uysa da geçmişe baksam
ben yazarken beni istiyor ve ben de yazmıyorum sinirleniyor çünkü..
yasmin all canım onları hemen:)))
ben de kaştan çok bıyığa takıyorum..malesefki kendim de beceremiyorumm
kızlar ya ardaya çorba koymAYA GİTTİM MUTFAĞA HOPÖRLERİN ÜSTÜNE ÇIKARKEN DÜŞMÜŞ DUDAĞI PATLADI NASIL KANADI YAVRUM YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM İNŞALLAH İZ KALMAZ ÇOK ÜZÜLDÜM
sağol beyazmeleğim
sen de bugün de çalışıyorsun ha ? hayret bişey insanların canını çıkarıyor bu dershaneler
ıplikle alıyorum canım.Makara ipleri varya.Üniversitede bir arkadaşımdan öğrendim.Bir kere bıyık bandı kullandım yara yaptı resmen((
yaa kızlar kaç gündür acaip rüyalar görüğyorum
hep hamileyim falan
dün gecede doğurmuştum :))
hemde ikizzzz
ve kğvezdeydiler
arıyolar bizi gelin bebekelrinizi görün diye
hastaneye gidiyorum ama başka bi hastane
soruyorum şurda burda tarif ediyolar çıkıyorum asansörle falan bir sürü insanla brlikte sonra bi hemşireye soruyorum dalga geçiyo benle geçiştiriyo falan orda ona diyorumki Allah sana bunların aynısını yaşatsın sonrada bir aminn diyorum ki kendim bile korktum öyle içten öyle içtenki kızda korkuyo
ben hayatta kimseye beddua etmemişimdir etmemde korkarım çok canım acısada etmem yaani neden böyle bi rüya gördüm bilmiyorum sonra kuzucuklarıma doğru gidiyorumki uyandım ikiside erkekti ettimi sana 4 erkek :)
sabah eşime anlatıyorum ayy ne güzel diyo delimi ne takım kurcak herhal
dün gece birşey yaptım ama iyi mi kötümü bilmiyorum.
tuna uzun zamandır gecenin ortasında kalkıyor..ağlıyor yada oynuyor..en az 1,5-2 saat uynaık kalıyordu..sanki kahve içmiş te uykusu kaçmı,ya da uykusunu almış sabah olmuş gibi..
ben de iyice kötü omuştum..zaten süt için 1,5-2 ye kadar bekliyorum..içirip yatırıyordum..artık dün dayanamadım
zorla uyudu 11,5 ta..1 kaşık avil alerji şurubu verdim:))daha önce alerji için vermişti dr..ve uyku yapmıştı..
ne güzel bir uyku çektim..11,5 tan sabah 11 e kadar mışıl mışşııll...arada sütünü de içti.
ama alerji yokken şurup verdim ya içim içimi de yedi
ne uzun oldu ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?