- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.781
kızlar ya ardaya çorba koymAYA GİTTİM MUTFAĞA HOPÖRLERİN ÜSTÜNE ÇIKARKEN DÜŞMÜŞ DUDAĞI PATLADI NASIL KANADI YAVRUM YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM İNŞALLAH İZ KALMAZ ÇOK ÜZÜLDÜM
kızlar ya ardaya çorba koymAYA GİTTİM MUTFAĞA HOPÖRLERİN ÜSTÜNE ÇIKARKEN DÜŞMÜŞ DUDAĞI PATLADI NASIL KANADI YAVRUM YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM İNŞALLAH İZ KALMAZ ÇOK ÜZÜLDÜM
ayyy benımde dıp boyam geldı ama bı turlu gıdemıyorum off param yok tıktık pulum yokkkkk
Kalimerom kuaföre bayağı sık gidiyosun.Bakımını bu kadar sık mı yaptırıyosun yoksa fön falan için de mi gidiyosun?
Neyse biraz daha bekleyebiliriz canım.Çitos Ankaraya gelmeyecek bu aralar:)))):roflol:Ben de bıyıklarımı almıyorum:roflol:
teşekkür ederiz teyzesi opuyorumnanaktansaphiş durunun pembiş elbiseli haline bayıldım cok seker
doktorum civanım olaya el attı,artık korkmaya gerek yok ŞenizGeçmiş olsun sedacım çok büyük ve derin bir kesi olmadığı sürece iz kalmaz KORKMAa.s.
safişim hayırlı olsun...ama ne olacak şimdi....bizi takip mi edeceksin..ama yakışır canm.
seda geçmiş olsun..üzülme kaynar...ne yaralar kapanmıyor..onların ki daha çabuk kapanır.
kalimero kolay gelsin..gergin gidersen acır..sakin ol..
çok kalabalığız..uyumöasını bekliyorum...uysa da geçmişe baksam
ben yazarken beni istiyor ve ben de yazmıyorum sinirleniyor çünkü..
yasmin all canım onları hemen:)))
ben de kaştan çok bıyığa takıyorum..malesefki kendim de beceremiyorumm
yasmın bıyıklarını nasıl alıyorsun canım
bılmedıgımden soruyorum canım ben hıc almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?