2008 Kasım Anneleri

kızlar ya ardaya çorba koymAYA GİTTİM MUTFAĞA HOPÖRLERİN ÜSTÜNE ÇIKARKEN DÜŞMÜŞ DUDAĞI PATLADI NASIL KANADI YAVRUM YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM İNŞALLAH İZ KALMAZ ÇOK ÜZÜLDÜM

Canım geçmiş olsun.Yürüdükçe, büyüdükçe yaramaz oluyolar.Geçen gün Anıl kamyonunun üstüne düşmüş, dudağının üst kısmı yani bıyık bölümü yaralanmış ve halen geçmedi.Böyle böyle büyütecez.Hep derler ya düşe kalkaemir_bebek:

Kalimerom kuaföre bayağı sık gidiyosun.Bakımını bu kadar sık mı yaptırıyosun yoksa fön falan için de mi gidiyosun?

canım temızlık bakımımı her ay regl donemım bıttıkten sonra mutlaka yaptırıyorum
ve bugun bunun ıcın gıdıcem

ama onun harıcınde gıttıgımde sac boyatıyorum canım
bu sıralar canım cok sıkıldıgından sureklı sac rengımle oynuyorum
fon ısını evde duzlestırıcım var onunla halledıyorum

sedacım geçmiş olsun canım ya ,bişey olmaz merak etme ,melis'de dudağını çarpmıştı geçenlerde kanadı filan ama iz miz yok canım..

safişcim benim bi maruzatım var canım ,şimdi ben giriş yapıyorum nickimle ve şifremle ,beni hatırla bölümüne de tıklıyorum ,ama bir müddet sonra yine giriş yapmamı istiyo ,önceden yoktu böle bişey son 10 gündür filan böyle oldu ,sürekli giriş yap diyo bana .5 dakika takılamıyorum yerimden ayrılıyorum 5 dakika sonra tekrar geliyorum bişey yazoyorum aa bi baktım yine çıkmış kendi kednine yine şifre istiyo ...bi el atsan ha hacı neden böyle yapıyo ..

safişim hayırlı olsun...ama ne olacak şimdi....bizi takip mi edeceksin..ama yakışır canm.

seda geçmiş olsun..üzülme kaynar...ne yaralar kapanmıyor..onların ki daha çabuk kapanır.

kalimero kolay gelsin..gergin gidersen acır..sakin ol..
çok kalabalığız..uyumöasını bekliyorum...uysa da geçmişe baksam

ben yazarken beni istiyor ve ben de yazmıyorum sinirleniyor çünkü..
yasmin all canım onları hemen:)))
ben de kaştan çok bıyığa takıyorum..malesefki kendim de beceremiyorumm

Aldım kıııı.Gece yatmadan alıyorum.Beyaz tenli olduğum için kuaförde aldırmıyorum, çünkü bayağı kızarıy yüzden eşim yokken alıyorum:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…