2008 Kasım Anneleri

mmf hayırdır ınsa allah canım

nedır bu erkeklerın cok cocuk takıntısı anlamıs degılım
benım kocam da 4 tane cocugumuz olsun dıyor
bu bunyeyle nasıl doguracaksam sankı kendılerı doguruyorlar

Hayır olsun mmmfcim rüyan bende kendimi çook zayıflamış gördüm çörekotunudan oldu diyorum nasıl seviniyorum(

mmf hayırdır ınsa allah canım

nedır bu erkeklerın cok cocuk takıntısı anlamıs degılım
benım kocam da 4 tane cocugumuz olsun dıyor
bu bunyeyle nasıl doguracaksam sankı kendılerı doguruyorlar

Benimki başka istemiyo.Bir tane daha olursa adaletsizlik yapabilirmişiz.Bana hiç adil davranmıyo ama:)))

ya kardeş yapma konusunda çok zor geliyo ama yinede bi yerde şart gibi.12 yaşında kızı olan bi arkadaşım var. Kızı geçen gün birine "ben hiçbir zaman teyze hala olamiıycam hiç yeğenim olmayacak biliyomusun" derken duymuş çok üzülmüş( bende üzüldüm ama ne kadar doğru bir gerçekk

sadece oğluma can yoldaşı olsun diye kardeş düşünebilirim ama daha değil inş.zamanı var daha..bencede hayatta yanlız olmaktansa bi kardeş herzaman kardeştir.kuzenler falan yerini doldurmaz

ama ayrımcılık yapmadan onları birbirine düşürmeden bir bütünmüş hissi vererek büyütebilmek önemli olan.o zaman amacına ulaşmış olur insan.nice kardeşler var görüşmüyorlar bile.bence bunun altında illaki aileden gelen eğitim yetiştirme tarzı yatıyo .

ohhaa o ne bee fiyatlara bak kıl-tüy için ayrı maaş almak lazım neredeyse :1shok:
burada fiyatlar uygun tabi oraya göre komple ağdayı bilmiyorum hiç gitmedim çünkü
kaş-bıyık 4 tl fön 6 tl falan

çitosum doktorum önemli olmadığını sölemiş için rahat edebilir canım

valla ben çok korkuyorum mükün değil cesaret edemedim bu zamana kadar edebileceğimi de sanmıyorum eyvahedigeldismile

mmmfcim rüyan hayırlara çıksın inşallah
benim eşimde yakın zamanda çocuk istemiyor allahtan bu konuda anlaşmazlık yaşamıyoruz hatta hiç yapmasak neden demez memnun olur kaydirigubbakcemile3

ama kardeş konusunda Derin'le aynı fikirdeyim, ben tek çocuğum güzel tarafları olsada kardeş duygusunu tatmayı çok isterdim bu benim için hala bir eksiklik, ne kadar kardeş gibi sevdiğim arkadaşlarım,kuzenlerim olsa da gerçek bir kardeşin yerini tutmaz biliyorum ama ben o duyguyu hiç bilmiyorum

yasmın senın kocan cok bılınmeyenlı denklem canım normal

kardes konusunda ben tek cocuk dusunenlerden degılım
kesınlıkle cocugumun bır kardesı olmasını ıstıyorum saglıgımız el verdıgı surece
ben abımsız bır hayat dusunemıyorum bıle neden cocugumu bu kadar guzel bır duygudan mahrum bırakayım kı

kardes benım ıcın cok cok onemlı
ınsa allah aılemızın bıze asıladıgı kardeslık duygusunu asılayabılırım o da ayrı bır mesele tabıı
bazı kardeslerı de var kı kardes degıl kalles oluyor
allah onlardan etmesın ınsa allah

ben de her zaman bir abim olmasını hayal etmiştim hep onu isterdim imkansız olduğu için de allahım ilk çocuğum erkek olsun ikinci kız, oğlum iyi abilik yapsın kardeşine derdim duamın birinci bölümü tuttu darısı ikinci bölüme kaydirigubbakcemile3

inşallah meleğim

biz 5 kardeşiz..tam ortadayım..hepsini tattım..
1 abim 1 ablam......1 kız kardeşim...1 erkek kardeşim var..

her halde dünyada bemnim gibi olan enderdir..

inşallah meleğim

biz 5 kardeşiz..tam ortadayım..hepsini tattım..
1 abim 1 ablam......1 kız kardeşim...1 erkek kardeşim var..

her halde dünyada bemnim gibi olan enderdir..

oo diloksun seninki de süpermiş valla ender bulunur senin gibisi dediğin gibi
tek çocuk olduğum için bazen annemler üstüme o kadar düşerlerdiki boğulurdum ilgiden o zaman derdim ah ah bir daha dünyaya gelsem 5-10 çocuklu bir ailenin ortancası olsaydım da unutulsaydım kimse benimle ilgilenmeseydi kaydirigubbakcemile3

dilokscum ne şanslısın valla maşallah
bende en küçüğüm 2 abim var
ikiside birbirinden beter:)))
neyse bitanesi düzeldi de öbürü evlere şenlik valla allah ıslah etsin diyorum hep
bende bu konuda şanssızlardanım ama inşallah benim çocuklarım dayılarına değil babasına dedesine benzer
babam kardeşlerini hiçbişeye değişmezdi öksüz büyümüşler babam en büyyük olarak 7 yaşında öksüz kamış kardeşlerine hep kol kanat germiş ölene kadarda öyle oldu
işte öyle babanın böyle çocukları(

beyazmelek bakarsın bır de kızın olur
hayallerını cocuklarında gerceklestırmıs olursun canım

dıloks cok sanslısın canım

ben abımle ve abım sayesınde esıyle cok ıyı arkadasımdır
cok sanslı oldugumu dusunuyorum
dertlesebılır, sakalasabılır yerı geldıgınde uyarabılır ya da uyarılabılırım
bır ablam olsaydı bu kadar anlasabılırmıydım bılmıyorum ama abım sayesınde bır de ablam oldu hersey tamam oldu

mmf sen cok ıyı bır annesın
senın yetıstırecegın cocukların mutlaka kenetlenecektır bırbırıne
uzulme babanın yaptıgı babalıgı yapabılecek kapasıte herkeste olmuyor canım boyle dusun

ay inşallah canım valla süper olur, Eymen'den de eminim çok çılgın bir abi olur kaydirigubbakcemile3

mmmfcim öyleler de var tabi benim çok yakın iki arkadaşım iki kız kardeş çocukluk arkadaşıyız ben bildim bileli geçinemezler, hala daha öyle koca kadınlar oldular değişmedi yani

miniğim hayda kötü olmuş yaa

Benimde 2 erkek kardeşim var.Hep kızkardeşim olsun istedim.Annem menopoza girmek üzere ama halen yalvarıyorum:))Bencede yavrularımızın bizden başka tutunacak dalları olmalı ama çalışan anne için çok zor. Az sonra eve gidip Anılı alıcam ama bu soğukta iyice hastlanacak diye korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…