2008 Kasım Anneleri

günaydın canlarım
Okyanusa geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim,ne olduğunu hala anlayabilmiş değilim,dü gece midesi bulandığı için çok sevdiği muhallebisini bile yemeden uyuttum.gece boyunca rahatsız uyudu,uyandı hep.bakalım kalkınca nasıl olacak,iştahı nasıl olacak
Eşimin işiyle ilgili de teşekkür ederim,bugün daha 2. günü inşallah iyi gider.
Kalimerom geçmiş olsun canım Emiralp'e,Okyanus da muzunu yedi bir süre sonra kustu,bizimki de diş,boğazına bişey yapışması vb gibi işey mi acaba gerçekten
Maytabım çok özeniyorum valla,ne güzel anlatmışsın,orada olmak istedim resmen.bebeklerle ilgili haberlere hiç bakamıyorum ben.çok kötü oluyorum.
zeynam burası da acayip soğuk,zehir gibi diyorlar dışaran gelenler ama kar maalesef yok,geçen senelerde sulu kar veya hafif atıştırma şeklinde yağdığı olmuştu ama bu sene hiç yok
cagancukum anneannenin daha iyi olmasına çok sevindim canım,düzeli ayağa kalktığını da yazacaksın inşallah buradan

a.s.Hepinize günaydın canlarımmmmmmmm..

Burası çok soğukkkkkkkkkkkkksalakcinni.kuru bir ayaz.Sabah arabam -10 gösteriyordu düşünün artık soğuğu..Ama ortada kar da yok bi kar yağsa bu soğuk azalır biraz..

Canım geçmiş olsun.Kan bulunmuş sanırım.Hadi inşallah en kısa zamanda iyileşir..a.s.

Miniğim geçmiş olsun..İnşallah diştendir..a.s.

Duru Okyanus kusup duruyor ya anlamadık ne olduğunu,hiç kusan bir bebek değildir normalde.ateş ishal halsizlik gibi bişeyi yok,hatta tam tersine keyfi acayip yerinde maşallah,kahkahalar atıyor.anlamadık giti

Saphira midesini üşütmüştür ya da yediği bişey dokunuştur ateşi ,huzursuzluğu yoksa.a.s.

teşekkür ederim doktorum çitosum
ben de üşütme olabilir diye düşündüm ama soğuk bişey yedirip içirmedim,zaten hava soğuk diye evden de çıkmıyoruz,hafif birşey olmasını ve ilaçsız atlatabilmeyi çok istiyorum

Icırım doğum günün kutlu olsun güzel arkadaşım.ıyi ki doğdun, iyi ki varsın ve iyi ki bizimle burdasın.Nice mutlu yıllara tontişim:)))

safişim bak aklıma ne geldi tatilde izmire gelelim biz benim kociş ile eymen paşayı da size bırakalım kocalar baksın çocuklara biz seninle ikimiz uçağa atladığımız gibi gidelim istanbula bir gece kalır döneriz kar oynar geliriz bizim hatunlarla ne dersin kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar patlamış mısır gaz yapar mı :uhm:

bu arada kızlar kayınbiraderimi gönderdim memleketine az önce aradı inmiş otobüsten sen git 15 gün tatil yap dedim kaydirigubbakcemile3 öff yenge yaa diye diye gitti

beyazmeleğim süperötesi olur var ya bayılırım,ahh keşkee
kalimerom bizim alerji sorunumuz pek olmadı bugüne kadar bir de hiç kusmaz Okyanus,uyansın da bir,bakalım nasıl durumu

Yapmaz herhalde beyaz meleğim..

Sen böyle sorunca ilk aylar geldi aklıma.

Emzirirken ayy şunu yedim gaz oldu,bunu hiç yemiyorum,ayy şu çok güzel süt yapıyo ne muhabbetlerdi.Aşure yiyip yiyip gaz oldu gaz oldu diyip duruyorduk.

Ya kimdi hatırlamıyorum birisi çekirdek süt yapıyo filan yazmıştı ne gülmüştüm şaşırıdk artık ne yapıcağımızı filan diye..Hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:roflol::roflol:

valla yapmıyo diye biliyorum canım.hatta çağan yiyo çokda seviyo hiç bi problemle karşılaşmadık daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…