- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.901
slm kızlar.çok kötüyüm.annanem sabah 8 den beri ameliyatta.kalp kapakçığı değişecekti değiştirmişler vücuduna uyum sağlamamış yırtılmış tekrar yenisini takmışlar bu seferde kalbide yırtılma olmuş.yaklaşık 10 saattir ameliyatta ve dua etmekten başka yapabileceğimiz hiç bişey yok.sürekli kana ihtiyaç oluyo burdan 2 kişiyi götürdüler şimdi izmire.ordanda bulmaya çalışıyolar.kan bulmakta çok zor.nolur dua edin kızlar
gunaydın
hıc uyumadan geldım desem yerıdır
oglusum dun aksam cok huysuzlandı
muz yedırırken bırden aglamaya basladı
ya dısı ya da kulagı sancı verdı dıye dusundum
susturamayınca pedıfen surup verdım sakınlestı ıyıydı
hava muhalefetı sebebıyle dedesı gondermedı bızı cocugum hasta olur vermem dedı
bız de kaldık babamlarda ve oglusum cok keyıflıydı
dedesıyle yatak keyfı saklambac derken uyudu ama gece 3'e dogru cok sık dondugu ıcın bakayım dedım belkı bezı kırlenmıstır
ama yavrum ateslenmıs donup duruyor
hemen kalkıp ılac verdım cıkardım ustunu
nemlı bezle sılerken cok agladıgı ıcın bıraktım cıplak yatırdım yanıma
emerken uyudu ama ben hıc uyumadım
kafam kazan gıbı
sabah atesı geceye nıspeten ıyıydı ama agladı arkamdan
cok uzuldum
Duru Okyanus kusup duruyor ya anlamadık ne olduğunu,hiç kusan bir bebek değildir normalde.ateş ishal halsizlik gibi bişeyi yok,hatta tam tersine keyfi acayip yerinde maşallah,kahkahalar atıyor.anlamadık giti
günaydın canlarım
Okyanusa geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim,ne olduğunu hala anlayabilmiş değilim,dü gece midesi bulandığı için çok sevdiği muhallebisini bile yemeden uyuttum.gece boyunca rahatsız uyudu,uyandı hep.bakalım kalkınca nasıl olacak,iştahı nasıl olacak
Eşimin işiyle ilgili de teşekkür ederim,bugün daha 2. günü inşallah iyi gider.
Kalimerom geçmiş olsun canım Emiralp'e,Okyanus da muzunu yedi bir süre sonra kustu,bizimki de diş,boğazına bişey yapışması vb gibi işey mi acaba gerçekten
Maytabım çok özeniyorum valla,ne güzel anlatmışsın,orada olmak istedim resmen.bebeklerle ilgili haberlere hiç bakamıyorum ben.çok kötü oluyorum.
zeynam burası da acayip soğuk,zehir gibi diyorlar dışaran gelenler ama kar maalesef yok,geçen senelerde sulu kar veya hafif atıştırma şeklinde yağdığı olmuştu ama bu sene hiç yok
cagancukum anneannenin daha iyi olmasına çok sevindim canım,düzeli ayağa kalktığını da yazacaksın inşallah buradan
kahvaltısını yedırmıs annem oglusumun
ve calpol vermıs uyuyormus ama atesı varmıs bıraz
ufff ne yapsam acaba bıraz daha beklesem mı yoksa hemen doktora gotursem mı
tmm cıtosum
cumartesı de su cıcegı asısı olacaktı
bu durumda eger duzelmezse yapmazlar sanırım asıyı
ınsa allah hıcbır seye gerek kalmadan duzelır yavrum
safişim bak aklıma ne geldi tatilde izmire gelelim biz benim kociş ile eymen paşayı da size bırakalım kocalar baksın çocuklara biz seninle ikimiz uçağa atladığımız gibi gidelim istanbula bir gece kalır döneriz kar oynar geliriz bizim hatunlarla ne dersin kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar patlamış mısır gaz yapar mı :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?