2008 Kasım Anneleri

Canım fotoları bekliyoruz:)) Ankara çok soğuk.-6 falan galiba.Sabah gözlerim yaşardı soğuktan.Kuru ayaz(

günaydın bırrrr
çok üşüyorum bırrrrr
ya donarsam bırrrr

akşam cayır cayır yanan kombiye rağmen ısınamadım bırrrr
yatarken yatağa sıcak su torbası attım yorgan üstü battaniye ohhh gevreye gevreye uyumuşum
arabam dün kardaydı bu gece yağan tipiden sonra tamamen kalmış karın altında
kociş bıraktı gene ve gelirken -4 derce gösteriyordu
29 yaşındayım 29 sendeir burda yaşıyorum bu yaşıma kadar ilk defa izmitte gündüz böle soğuk gördüm bırrrr :1shok:

geçmiş olsun kalimerocum
havalar çok fena küçücük bişiden nem kapıyorlar bugün toparlar inşallah

ohhhh maşallah hanımmmm bizde bu nerde diyoruz sende aşk tazeliyorsun
resim koy kuzu bakalım gözümüz gönlümüz açılsın

yasmın tsk ederım canım

mmf kadıkoyde kosuyolunda oturuyorum medıpole cok yakınım gıtmem sorun olmaz
da zaten bızım cumartesı kontrolumuz ve asımız oldugunundan randevumuz var
ınsa allah onemlı bırsey degıldır ve durumu ılerlemez bende bu sogukta cıkarmak zorunda kalmam

zeyna ben de donuyorum canım
hıc bu kadar kar ve soguk gormemıstım
annemlerde de kaldık kı cıkıpta usumesın yollarda dıye
benım arabam da pazar gununden bu yana donmus kapısı bıle acılmıyor

bu arada 3-4 gundur ıshalı var oglumun
dun aksam muz yerken canı acıdı sanırım aglamaya basladı
gece de ateslenınce dıs olabılır dıye dusundum ama agzına baktırmadı gece gece
ınsa allah dıs gelıyordur yıne bogaz veya kulak enfeksıyonu degıldır

gunaydın kızlar
cagancukcum gecmıs olsun anneannene umarım sımdı durumu daha da ıyıdır
ya ne guzel kardan bahsedıyorsunuz ankarada soguk var ama kar yok sabah gelırken kulaklarım kıpkırmızı olduu cokk sogukk brrrr
mmfcım dun bende gordum o haberı kadınının birde3 cocucgu varmıs hamıle kalmıs adamdan kendı kendıne dogum yapmıs adamın dukkanının onune koymus bebegı hasta karııı allahım ıslah etsınn

ah canım çok üzüldüm sonra ameliyattan çıktığını duyunca sevindim inşallah bu sabaha daha iyidir kurtarır kendisini dualarımız sizinle iyi haberlerini bekliyoruz

Duru Okyanus kusup duruyor ya anlamadık ne olduğunu,hiç kusan bir bebek değildir normalde.ateş ishal halsizlik gibi bişeyi yok,hatta tam tersine keyfi acayip yerinde maşallah,kahkahalar atıyor.anlamadık giti

allah allah ne olduki acaba yediği bişey mi dokundu yada hafif bir üşütmemi var :uhm:

ah canım benim kıyamam sizin yine diş mi geliyor yoksa
emiralp yavrum neredeyse her dişte ateşlendi böyle

ohh ne güzel yapmışsınız valla ama arkadaşlara katılıyorum fotosuz olmaz foto bekliyoruz
oo Ankarada'ki insan bile olmayan şahıslara da ne denir bilmiyorum Allah gereken cezayı verecektir onlara tek temennim bu vicdanları onları nasıl rahat bırakacak bugünden sonra bilemiyorum

mınıkcım gecmıs olsun dısler bebıslerı cok zorluyor eylulde ıkı gundur ıstahsız dogru duzgun bısey yemıyor oksurugude halen devam edıyor gece cok oksurdu yawrum mendıl koydum ıcıne

mmf cok hos canım
bızım buralarda oyle tutmadı kar ama
arabaların uzerınde ve agaclarda barız bellı oluyor
yollardakı sureklı cıgnendıgınden sulanmıs durumda

beyazmelegım ınsa allah dıstır dıyorum canım bende
her ne kadar cok zor dıs cıkarsakta

saphırayı atlamısım duru kızımız kusmus umarım bır durum yoktur

herkese günaydın.çok kötü bi gece geçirdik hiç uyumdı çağan bütün gece ayağımda salladım.
miniğim çok geçmiş olsun inşallah hasta değildirde dişinden yapıyodur.
saphişim sizede geçmiş olsun umarım düzelmiştir okyanus hanım.
mmmfcim oh ne güzel keyif yapmışsınız maşallah nazar değmesin mutluluğunuza.
yasmincim sağol canım.
az önce annemla konuştum kanaması biraz azalmış ama hala devam ediyomuş.akşama göre daha iyiymiş.dua ediyoruz yapıcak bişey yok.

günaydın kızlar tam anlamıyla iyi uyuyamasam da yine de iyi hissediyorum kendimi dün buradan gittiğimde çok yorgundum bir de üstüne öğrencim geldi off iki kelam laf edecek halim kalmamıştı kafam kazan gibiydi öğrenci gittikten sonra Eymen'i uyuttum attım kendimi yatağa ders bile çalışamadım öylece uyumuşum gece Eymenin yine bir ağlama nöbeti tuttu ama allahtan uzun sürmedi bu sefer bürgün sabaha kadar uyuyor bu çocuk birgün uyanıp duruyor ara ara anlamadım gitti şu yorgum yoğun günlerimde uyusa bari yaa yoksa çok zor oluyor benim için

mmmfcim resimleri koy demişim sen o esnada koymuşsun zaten çok güzel çıkmış yaa
biz böyle uzaktan bakıyoruz kara bu sene hava deli gibi soğuk burada da herkes kar yağsa diye bekliyor ama hiç biey yok güneş var ama hiç bir faydası yok buz resmen her yer

sevindim canım daha iyi olmasına böyle böyle düzelip gidecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…