- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.881
geçmiş olsun kalimerocum inşallah önemli bişeyi yoktur emiralpin
sen ümraniyede oturuyodun galiba açıkmı oralar bi dra götür bugün
bugün pırıl pırıl günaş var biraz öncede lapa lapa kar yağıyordu çok güzeldi
kar bitince içim burkulur benim hep çok güzel bir görüntü
dün akşam alışveriş bahane kocamla aşağı indik evimize çıkan 200 mtlikbi bayır var kadın erkek çoluk çocuk eline muşamba leğen tepsi geçiren koşmuış kaymaya canım çıktı inene kadar ama harikaydı annemlerin bahçesine ayak basmamış dize kadar kar olmuş orayı bi talan ettim merdivenlerinde oturup resimler çekindik bizim bahçede çok güzeldi çam ağaçları gelin gibi oldu hepsinde resim çekildik yerlerde yuvarlandık
bugünde memoyu öğlen uykusuna yatırınca fatihle çıkıcam yazık çocuğum doğru dürüst oynayamadı kar onunla bi kardanadam yapalım burnunada havuç takalım kellesini uçuralımm:))
içim yandı az önce 2 günlük bebeği ankarada gece bi dükkanın önüne bırakmışlar donarak ölmüş vijdansızlar
geçmiş olsun kalimerocumgunaydın
hıc uyumadan geldım desem yerıdır
oglusum dun aksam cok huysuzlandı
muz yedırırken bırden aglamaya basladı
ya dısı ya da kulagı sancı verdı dıye dusundum
susturamayınca pedıfen surup verdım sakınlestı ıyıydı
hava muhalefetı sebebıyle dedesı gondermedı bızı cocugum hasta olur vermem dedı
bız de kaldık babamlarda ve oglusum cok keyıflıydı
dedesıyle yatak keyfı saklambac derken uyudu ama gece 3'e dogru cok sık dondugu ıcın bakayım dedım belkı bezı kırlenmıstır
ama yavrum ateslenmıs donup duruyor
hemen kalkıp ılac verdım cıkardım ustunu
nemlı bezle sılerken cok agladıgı ıcın bıraktım cıplak yatırdım yanıma
emerken uyudu ama ben hıc uyumadım
kafam kazan gıbı
sabah atesı geceye nıspeten ıyıydı ama agladı arkamdan
cok uzuldum
ohhhh maşallah hanımmmm bizde bu nerde diyoruz sende aşk tazeliyorsungeçmiş olsun kalimerocum inşallah önemli bişeyi yoktur emiralpin
dün akşam alışveriş bahane kocamla aşağı indik evimize çıkan 200 mtlikbi bayır var kadın erkek çoluk çocuk eline muşamba leğen tepsi geçiren koşmuış kaymaya canım çıktı inene kadar ama harikaydı annemlerin bahçesine ayak basmamış dize kadar kar olmuş orayı bi talan ettim merdivenlerinde oturup resimler çekindik bizim bahçede çok güzeldi çam ağaçları gelin gibi oldu hepsinde resim çekildik yerlerde yuvarlandık
bugünde memoyu öğlen uykusuna yatırınca fatihle çıkıcam yazık çocuğum doğru dürüst oynayamadı kar onunla bi kardanadam yapalım burnunada havuç takalım kellesini uçuralımm:))
içim yandı az önce 2 günlük bebeği ankarada gece bi dükkanın önüne bırakmışlar donarak ölmüş vijdansızlar
slm kızlar.çok kötüyüm.annanem sabah 8 den beri ameliyatta.kalp kapakçığı değişecekti değiştirmişler vücuduna uyum sağlamamış yırtılmış tekrar yenisini takmışlar bu seferde kalbide yırtılma olmuş.yaklaşık 10 saattir ameliyatta ve dua etmekten başka yapabileceğimiz hiç bişey yok.sürekli kana ihtiyaç oluyo burdan 2 kişiyi götürdüler şimdi izmire.ordanda bulmaya çalışıyolar.kan bulmakta çok zor.nolur dua edin kızlar
kızlar ameliyat bitmiş yoğun bakıma almışlar.sabaha kadar taze kana ihtiyacı varmış.kan arıyolar sürekli.dr yırtılma ameliyattan sonra olsaydı ölürdü çok şanslısınız ameliyat bitmede oldu demiş.sabaha çıkabilirse düzelme şansı yüksek demiş.bekliyoruz sağolun destekleriniz için.
Duru Okyanus kusup duruyor ya anlamadık ne olduğunu,hiç kusan bir bebek değildir normalde.ateş ishal halsizlik gibi bişeyi yok,hatta tam tersine keyfi acayip yerinde maşallah,kahkahalar atıyor.anlamadık giti
gunaydın
hıc uyumadan geldım desem yerıdır
oglusum dun aksam cok huysuzlandı
muz yedırırken bırden aglamaya basladı
ya dısı ya da kulagı sancı verdı dıye dusundum
susturamayınca pedıfen surup verdım sakınlestı ıyıydı
hava muhalefetı sebebıyle dedesı gondermedı bızı cocugum hasta olur vermem dedı
bız de kaldık babamlarda ve oglusum cok keyıflıydı
dedesıyle yatak keyfı saklambac derken uyudu ama gece 3'e dogru cok sık dondugu ıcın bakayım dedım belkı bezı kırlenmıstır
ama yavrum ateslenmıs donup duruyor
hemen kalkıp ılac verdım cıkardım ustunu
nemlı bezle sılerken cok agladıgı ıcın bıraktım cıplak yatırdım yanıma
emerken uyudu ama ben hıc uyumadım
kafam kazan gıbı
sabah atesı geceye nıspeten ıyıydı ama agladı arkamdan
cok uzuldum
geçmiş olsun kalimerocum inşallah önemli bişeyi yoktur emiralpin
herkese günaydın.çok kötü bi gece geçirdik hiç uyumdı çağan bütün gece ayağımda salladım.
miniğim çok geçmiş olsun inşallah hasta değildirde dişinden yapıyodur.
saphişim sizede geçmiş olsun umarım düzelmiştir okyanus hanım.
mmmfcim oh ne güzel keyif yapmışsınız maşallah nazar değmesin mutluluğunuza.
yasmincim sağol canım.
az önce annemla konuştum kanaması biraz azalmış ama hala devam ediyomuş.akşama göre daha iyiymiş.dua ediyoruz yapıcak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?