- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.921
valla çitosum ne bileyim patlamış mısırı çok seviyor birkaç aydır yiyor ilk değil ama geçen gecede mısır yemişti gece çok ağladı bu gece de öyle oldu bir anda aklıma mısırdan mı oluyor sorusu geldi :uhm:
ama bundan önceyapmayıp şimdi yapması da ilginç
Canım alerji aniden de çıkabilir.Belki genel alerjendir oğlun.BİR YİYECEĞİ AŞIRI TÜKETTİĞİ ZAMAN DA ÇIKABİLİR.Eğer akşam fazla kaçırdıysa mısırı alerji yapmıştır.Ya da yağlı olduğu için dokunmuş olabilir.Ben alerji uzmanı Yasmin.Uzmanlık alanlarımdan biri de alerji.Bigün Ankaraya geldiğinizde kliniğimde alerji testi yapmak isterim:))
ıcır'ım yavrum doğum günün kutlu olsun hayatım nice mutlu senelere sevdiklerinle yavrunla kocanla beraber inşallah opuyorumnanaktan
ıcır tsk ederım canım
ayrıca dogum gununu kutlarım
ıcırcım doğum günün kutlu oılsun canımcımm nice mutlu yıllaraaaaa
ıcırım doğumgünün kutlu olsun canımmm Şeniz
ıcırcım doğum günün kutlu olsun daa nice senelere sağlıkla inşallah
Icırım doğum günün kutlu olsun güzel arkadaşım.İyi ki doğdun, iyi ki varsın ve iyi ki bizimle burdasın.Nice mutlu yıllara tontişim:)))
Hepinize tesekkür ediyorum canlarımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3doğum günün kutlu olsun ıcırcım.sevdiklerinlr beraber opuyorumnanaktandaha nice senelere
peki bu sebepten dolayı hemen ankara teşrif etmeyi düşünüyorum bende yasmin hanım boş vaktinizi öğrenebilir miyim acaba randevu saatti alabilir miyim
2011 KASIM ayı gibi boş sanırım.Sekreterimle iletişime geçin.Online randevu da alabilirsiniz:)))))))))))
yasminnn benim kocama alerjim var ne olur bana acil randevu ver
katil olacağım yoksa lütfen
hmmm tamam
zaten bi süredir yaklaştırmıyordum
havalar soğuk diye ice kaçayım olmadı sen bana kemer yazarmısın reçeteye korunmak için
ssk karşılıyormu?
Canım alerji aniden de çıkabilir.Belki genel alerjendir oğlun.BİR YİYECEĞİ AŞIRI TÜKETTİĞİ ZAMAN DA ÇIKABİLİR.Eğer akşam fazla kaçırdıysa mısırı alerji yapmıştır.Ya da yağlı olduğu için dokunmuş olabilir.Ben alerji uzmanı Yasmin.Uzmanlık alanlarımdan biri de alerji.Bigün Ankaraya geldiğinizde kliniğimde alerji testi yapmak isterim:))
Duru Okyanus yine kustu,yalnız dün geceki gibi keyifli değil pek,mahsun mahsun duruyo,etrafta geziniyor,yatmıyor da ,yatsa dinlense daha iyi olur ama...doktorunu arıcam en azından bi ilaç önerir veya gerekirse götürücem bi baksın.çitosum senin önerin ne?ilaç önerirmisin
Kırbaç ve beyaz fırfırlı mutfak önlüğü yazıyorum.İlaçları bulamazsanız Beyazmelek adlı arkadaşımızın tükanından edinebilirsiniz.İlaçları SSK karşılamıyo.Ben özel çalışıyorum:)))
Bu ne yaman çelişkidir hem kırbaç hem mutfak önlüğü..kaydirigubbakcemile
Mazallah eğiliverince zeyna yer kırbacı :roflol::roflol:
Dönüşümlü kullanacaklar bunları.Calpol-dolven gibi:))))))))))))
Dönüşümlü kullanacaklar bunları.Calpol-dolven gibi:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?