2008 Kasım Anneleri

kızlar ameliyat bitmiş yoğun bakıma almışlar.sabaha kadar taze kana ihtiyacı varmış.kan arıyolar sürekli.dr yırtılma ameliyattan sonra olsaydı ölürdü çok şanslısınız ameliyat bitmede oldu demiş.sabaha çıkabilirse düzelme şansı yüksek demiş.bekliyoruz sağolun destekleriniz için.

canım allah şifa versin yeni okudum yazını inşallah sorunsuz geçer ameliyat sonrasıda
keşke yapabileceğimiz bişey olsaydı
ama radyolara anons geçirebilirsiniz iyi fikir

çağancuk olsun canım yaaa inş. sağ salim biter ameliyatt
kızlr burasıda feci oldu çok kar yağıyor
dışarı çıktım karda yürüdüm tv çekmiyor kar kapadı üstünü antenin

benim yok valla deli takip ettiğim dizi
pazartesi ezele biraz salı günü ne vardı yaa yeni bişi vardı hee nurgülün dizisi
çarşamba yok perşembe yok cuma yok cts kavak yellerine bakıyom pazar yok:)))
bu aralara ehmeti zevkle sıkıştırırım biyere partneride hiç hoşuma gitmedi çok güzel kız:)

çok sağolun kızar geçmiş olsun dilekleriniz için.
safişim radyo tv heryere bildirmişler ve şimdilik bulunmuş gerekli kan çok şükür.sabahı bekliycez artık.dua ediyoruz allah büyük.çok sağolun eşinde sende.

Duru Okyanus kusup duruyor ya anlamadık ne olduğunu,hiç kusan bir bebek değildir normalde.ateş ishal halsizlik gibi bişeyi yok,hatta tam tersine keyfi acayip yerinde maşallah,kahkahalar atıyor.anlamadık giti

midesini üşütmüş olabilir..genel hali iyiyse sanırım korkulacak birşey olmuyor..geçmiş olsun duru ya aanesi..

safişi m yatıyrum ben..sabah yoklama alacakmısın..ben geeç gelebilirm:))

gunaydın
hıc uyumadan geldım desem yerıdır
oglusum dun aksam cok huysuzlandı
muz yedırırken bırden aglamaya basladı
ya dısı ya da kulagı sancı verdı dıye dusundum
susturamayınca pedıfen surup verdım sakınlestı ıyıydı
hava muhalefetı sebebıyle dedesı gondermedı bızı cocugum hasta olur vermem dedı
bız de kaldık babamlarda ve oglusum cok keyıflıydı
dedesıyle yatak keyfı saklambac derken uyudu ama gece 3'e dogru cok sık dondugu ıcın bakayım dedım belkı bezı kırlenmıstır
ama yavrum ateslenmıs donup duruyor
hemen kalkıp ılac verdım cıkardım ustunu
nemlı bezle sılerken cok agladıgı ıcın bıraktım cıplak yatırdım yanıma
emerken uyudu ama ben hıc uyumadım
kafam kazan gıbı
sabah atesı geceye nıspeten ıyıydı ama agladı arkamdan
cok uzuldum

Günaydın canlarım.Oğlumla sabah oynaşıp geldim, ya ne tatlı oldular.Cilveli tontişimle koklaştık sabah sabah:))

Cagancuk geçmiş olsun, zor saatler yaşamışsınız.Şükürler olsun şans yanınızdaymış.Umarım tamamen iyileşir anneannen...

Saphişim editörüm öncelikle eşin iş bulmuş, çok sevindim.Tontişinde kusmuş acaba boğazına kabuk gibi bişi mi yapıştı?Hasta değil diyosun ama kusuyo.Az sonra hocama sorarız.Geçmiş olsun canım..

Miniğim sana ve yavruşa da geçmiş olsun.Anlaşılan yaz gelene kadar hastalıklar devam edecek.Anıl da öksürüyo, ara sıra burnu akıyo(((

geçmiş olsun kalimerocum inşallah önemli bişeyi yoktur emiralpin
sen ümraniyede oturuyodun galiba açıkmı oralar bi dra götür bugün
bugün pırıl pırıl günaş var biraz öncede lapa lapa kar yağıyordu çok güzeldi
kar bitince içim burkulur benim hep çok güzel bir görüntü
dün akşam alışveriş bahane kocamla aşağı indik evimize çıkan 200 mtlikbi bayır var kadın erkek çoluk çocuk eline muşamba leğen tepsi geçiren koşmuış kaymaya canım çıktı inene kadar ama harikaydı annemlerin bahçesine ayak basmamış dize kadar kar olmuş orayı bi talan ettim merdivenlerinde oturup resimler çekindik bizim bahçede çok güzeldi çam ağaçları gelin gibi oldu hepsinde resim çekildik yerlerde yuvarlandık
bugünde memoyu öğlen uykusuna yatırınca fatihle çıkıcam yazık çocuğum doğru dürüst oynayamadı kar onunla bi kardanadam yapalım burnunada havuç takalım kellesini uçuralımm:))

içim yandı az önce 2 günlük bebeği ankarada gece bi dükkanın önüne bırakmışlar donarak ölmüş vijdansızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…