- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.961
selam arkadaşlarrr..
geçmişi bakamadımm..
miniğim ufaklığın ateşimi var..geçmiş olsun canımm...
evet yaso aşağısı rengarenk :)) 4 misafir var hani çay kahve ,insan benden önce ağırlardı aşk olsun :))
selam yasminimm..
bugün gece eylülün sanki canı yanmış gibi ağlaayarak uyandı..kesintisiz bi o n dakika ağladı..ne yapacağımıda şaştımm..babasıda yok panik oldumm..sonra karnına kekik yağıyla ovaladımm..sonra yattı uyudu totişim..hiç böyle yapmamıştııı
harbi bu ne misafir bolluğu da
şebnem kim bizden mi kasım annelerinden mi yane
çitocum senin gelme işi yattı mı cicim
slm kızlar eve gittim oğluşumla oynadım yemeğimi yedim geldim
ama çok kötüyüm çok kızgınım ve üzgünüm yediğim yemek boğazıma dizildi resmen eşim bir sınıfta derste muhabbet ediyormuş genel olarak öğretmenlerle ilgili derslerle ilgili konuşuyorlarmış
bir öğrencim benim hakkımda kötü şeyler sölemiş benimle hiç ilgilenmiyor tarzı bir sürü şey ay o kadar üzüldüm ki anlatamam benim çok sevdiğim güvendiğim öğrencilerim bana bunu yaparsa patronlarımın bana laf sölemesi çok çok normal yani mafoldumben
ki bunu söyleyen her dakka zırt pırt gelenlerden biri çok çok acil işim yoksa hiç bir zaman geri çevirmedim bu zamana kadar bazen oldu hiç ölesine geldim oturmaya dedi tmm dedim otur hem işimi yaptım arada muhabbet ettim sıkılmasın diye bana dediklerine bak mafoldumben
selam yasminimm..
bugün gece eylülün sanki canı yanmış gibi ağlaayarak uyandı..kesintisiz bi o n dakika ağladı..ne yapacağımıda şaştımm..babasıda yok panik oldumm..sonra karnına kekik yağıyla ovaladımm..sonra yattı uyudu totişim..hiç böyle yapmamıştııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?