- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.001
:)) valla varya dünyadan haberim yok yaniii..varmı kız öyle bişey hay icat edinin aklını seveyim de nerden bulcam acaba ben bunu şincikk
sağolun kızlar evet sanırım dert etmemem lazım ama ben en kötüsünden en iyisine hepsini sevmeye çalışıyorum öğrencilerimin seviyorum da onlar böyle yapınca ben çok üzülüyorum
insan ilk defa öyle yapınca panikliyo canım ya..benimkide geceleri mızıldar ağlarda..ama öyle kesintisiz sanki dövmüşün gibi ağlayınca korktum bişi oldu sandımm..işin kötüsü eşimde yok yanımda..kafamçokkarıştıgüilzcim..sakin ol..bizim ki dakikalarca ağlıyor hala..gecelreimiz hep öyle...
meleğ,im salla gitsin..neyini düşünüyorsun..
burası da buz gibi bugün.
bu ocak ayı bir türlü bitmedi..sıkıldım..öçok uzun geldi bana
kalimero geçmiş olsun...babana da çok hoşmuş gerçekten..torun çocuğundan çok sevilir derler ya herhalde gerçekten öyle olmuş:))
Çorapçılarda var canım.Normal külotlu çorap.Bilek kısmında köpek ve kemik resmi var.Toto bölümünde de kocaman bir havhav.Anıl bileklerini tutup havhav diyo:))
ay çok heyecanlandım bak ben şimdi.bi çorap bile olsa oğluma yeni bişey almaya bayılıyorummmmzemuszemus
bu kız beni öldürecek valla..o kadr oyuncakla oynamıyo..çamaşır mandallarını istiyo illahiiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Ben de kendime bişi almaya çıkıyorum ama hep oğluma alıp geliyorum.Bu bir hastalık galiba:))
Canım sen konuyu irdeleme.Çocuğa herzamanki gibi davran.O suçlansın bırak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?