2008 Kasım Anneleri

sağolun kızlar evet sanırım dert etmemem lazım ama ben en kötüsünden en iyisine hepsini sevmeye çalışıyorum öğrencilerimin seviyorum da onlar böyle yapınca ben çok üzülüyorum

alısmaktan baska carem olmadıgımın bılıncındeyım en azından

kılotlu corap ben de aldım gıydırıyorum
normalde bedenı 2 ıse 3 alıyorum bol oluyor rahat bır sorun olacagını sanmıyorum ben

:)) valla varya dünyadan haberim yok yaniii..varmı kız öyle bişey hay icat edinin aklını seveyim de nerden bulcam acaba ben bunu şincikk

Çorapçılarda var canım.Normal külotlu çorap.Bilek kısmında köpek ve kemik resmi var.Toto bölümünde de kocaman bir havhav.Anıl bileklerini tutup havhav diyo:))

insan ilk defa öyle yapınca panikliyo canım ya..benimkide geceleri mızıldar ağlarda..ama öyle kesintisiz sanki dövmüşün gibi ağlayınca korktum bişi oldu sandımm..işin kötüsü eşimde yok yanımda..kafamçokkarıştı

benim oğlanlarda gece yatakta ağladıklarında bazen sallamk yerine kucağıma alıp sırtını sıvazladımmı gaz çıkarıyorlar özellikle tontişim kaan..
bende almam diyordum ama kahverengi sade rahat ve esnek bir külotlu çorap aldım oğlanlara kotlarının altından iyi oluyor..
asortim benim facede sorun yok epeydir açık halde..

bu arada oğlanların altını değiştirip çorbalarını içirdim ve baktım okudum pembeleşmek yolunda ilk adımı attım başvurumu yaptım.. benimde kürküm olacak yakındaboshayallersmile
kupamda geliyormuş kartımla birlikte güzel bir hatıra olur..

evt ama o mandalları benimki iki dakkada ayırdı ikiye( gitti canım mandallarım hemde içinde yay fırlıyo bende onu yutar mazallah diye deliriyorum ve hemen topluyorum buğra da bağırıp duruyo yerlere yatıyo niye aldın oyuncaklarımı diye ama gerçekten gözümün içine baka baka yerdeki olmayacak şeyleri ağzına alıyo ve yutuyo çok fena bir huy çok dikkatli olmak gerekiyo yaa

derincim bende geçen seneden beri giydiriyorum zaten yerlerde sürünüp duruyo hayatta bırakamam kilotşu çorapsız
yasmin yaa sen stand upçı olsana jon benjamin he hala gülüyom deliya

hee ben o lafa çok alışkınım nedense bizde eşimle öyle deriz o lafa:))) bizim eski teknik traktör vardı ya ondan kaldı bu isim:))

bu arada konuyu anlamadım ama kendi derdimden bende külotluçorap giydiririm oğluma geçen senede giydirdim bu sene de giydiriyorum ama evde değil dışarıda sadece pantolonlarının altına giyiyor
bir beden büyük alıyorum genellikle rahat ediyor

ayrıca gaz için kekik yağı sürdüm demişti gülizim sanırım benimde aklımda bulunsun geçen gün gazı vardı sanırım aklıma hiçbişey gelmedi yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…