- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.981
slm gulızcım
evet oglusum ateslendı sımdı ıyı bıraz ama tetıkteyım
kım kıme cay ıkram edıyor yaww
hıc bana sormuyorsunuz basını ısten kaldıramıyorsun bır sıcak cay ıcermısın dıye
yanında yıyecek bırseyler de verın hayrınıza
bende anlamadım canımm..bizde ilk defa oldu...noliy bu bebelere yaaaa
bilmiyom çitosumm..belkide öyledir..babayaçok düşkündür..belkide anlıyodur yokluğunu..Geçmiş olsun gülizcim babasını özlemiştir belki yavrukuşşşşşşşşş..
slm kızlar eve gittim oğluşumla oynadım yemeğimi yedim geldim
ama çok kötüyüm çok kızgınım ve üzgünüm yediğim yemek boğazıma dizildi resmen eşim bir sınıfta derste muhabbet ediyormuş genel olarak öğretmenlerle ilgili derslerle ilgili konuşuyorlarmış
bir öğrencim benim hakkımda kötü şeyler sölemiş benimle hiç ilgilenmiyor tarzı bir sürü şey ay o kadar üzüldüm ki anlatamam benim çok sevdiğim güvendiğim öğrencilerim bana bunu yaparsa patronlarımın bana laf sölemesi çok çok normal yani mafoldumben
ki bunu söyleyen her dakka zırt pırt gelenlerden biri çok çok acil işim yoksa hiç bir zaman geri çevirmedim bu zamana kadar bazen oldu hiç ölesine geldim oturmaya dedi tmm dedim otur hem işimi yaptım arada muhabbet ettim sıkılmasın diye bana dediklerine bak mafoldumben
uffff az once babam ugradı yanıma
cocugu goturup getırırken hasta ettın,
hıc buyuk sozu dınlemıyorsun dıyor bana yawww
havalar sogudu cocugu goturme burada kalın demıstı ama bız evımıze gıtmıstık
sımdı basıma vuruyor cocugum mahvoldu dıyor
kım kımın cocugu karıstı yanee
slm kızlar eve gittim oğluşumla oynadım yemeğimi yedim geldim
ama çok kötüyüm çok kızgınım ve üzgünüm yediğim yemek boğazıma dizildi resmen eşim bir sınıfta derste muhabbet ediyormuş genel olarak öğretmenlerle ilgili derslerle ilgili konuşuyorlarmış
bir öğrencim benim hakkımda kötü şeyler sölemiş benimle hiç ilgilenmiyor tarzı bir sürü şey ay o kadar üzüldüm ki anlatamam benim çok sevdiğim güvendiğim öğrencilerim bana bunu yaparsa patronlarımın bana laf sölemesi çok çok normal yani mafoldumben
ki bunu söyleyen her dakka zırt pırt gelenlerden biri çok çok acil işim yoksa hiç bir zaman geri çevirmedim bu zamana kadar bazen oldu hiç ölesine geldim oturmaya dedi tmm dedim otur hem işimi yaptım arada muhabbet ettim sıkılmasın diye bana dediklerine bak mafoldumben
selam kızlar.geçen gün buğra da öyle ağladı anlatmışımdır belki.bence sapıttım hemen acile gittik:) neyse acillerin hiçbirini beğenmeyince ben çocuğa da çıkmadan fitil atmıştık neyse ki buğra kucağımda uyudu.yani diycem o ki bunlar bu havalarda ayaklarını üşütüyorlar yada popoları üşütüyorlar yerlerde oldukları için sürekli o da gece gaz yapıyo zaman zaman böyle ağlıyorlar işte.benimki ayağında ne çorap ne ayakkbı hiç bişey tutmaz oldu hepsini çıkarıp atıyo.
derincim kilotlu çorap giydirsene onu çıkaramaz canım ben onun üzerine bi de kısa çorap
giydiriyorum çıkarırsa onu çıkarsın bari die çorap çıkarma huyları var bunların
Ya babasının yokluğunu hissetmiştir.Haftasonu mesela Anılla birlikteyiz, sabahları ben alıyorum yatağından.Hafta içi babası alıyo ve 10-15 dk ağlıyo diyo.Sonra odaları dolaşıyolarmış.Babası gelince sakinleşir:))
gazıda vardı herhalde derincimm..kekik yağla karnını ovunca rahatladı herhalde yattı uyudu..sonra yatttığı yerde pıtır pıtır çıkartıyoduuhihoyyytselam kızlar.geçen gün buğra da öyle ağladı anlatmışımdır belki.bence sapıttım hemen acile gittik:) neyse acillerin hiçbirini beğenmeyince ben çocuğa da çıkmadan fitil atmıştık neyse ki buğra kucağımda uyudu.yani diycem o ki bunlar bu havalarda ayaklarını üşütüyorlar yada popoları üşütüyorlar yerlerde oldukları için sürekli o da gece gaz yapıyo zaman zaman böyle ağlıyorlar işte.benimki ayağında ne çorap ne ayakkbı hiç bişey tutmaz oldu hepsini çıkarıp atıyo.
canım bütün anne babalar aynı demekkii..sıkma tatlı canını..benim annemde söylenir dururu..sen daha çocuk tutmasını bile bilmiyon bakmasını ne bilirsin der..önceleri kızıyodum ama alıştım artıkk..alsanaalsanasmilecıtos haklısın canım bunları esımın aılesınden bır soylese cıldırabılırım
hos kendı aılemın soylemesı de hosuma gıtmıyor ama susabılıyorum
tamam benı ve oglumu cok sevıyorlar ama ben de anneyım bunu anlayamıyorlar
bazen cocugumun sut annesı oldugumu dusunuyorum
adam gelmıs cocugun annesıne cocugumu hasta ettın dıyor yaww
ufff en ıyısı sen bana tıramusu yolla gulız
sut yapsın da bır ıse yarayayım
hee işte aynı bunlar gülizcim valla gaz sancısından oluyo:)) ama gaz sancısı da hakkaten adamı ağlatır yani arada bana da oluyo da çok fena.asorticim doktor erkek bebeklere külotlu çorap önermiyorz demişti taa önceden bende hiç giydirmedim ama bazen giydirsemmi falan oluyorum beni fıtık edince.çünkü giydiriyoruz arkamızı dönmeden daha çıkarıyo velet:))ne anlıyo bilmem nerde soğuk bi yer var gidiyo oraya yatıyo upuzun.yanaklarını falan yerlere yapıştırıyo çok ateşli çocuk canım benimki:)) yasminim sihal geçti çok şükür öksürük var ama.
yahu facede sorun yaşayan var mı kızlar yaa sürekli hata veriy nie ki
Derinim afedersin ama jon benjaminlerini sıkmıyoki.Çok dar giydirme canım.Ben Anıla aldım.Erkek bebekler için de var.Arabalı ve havhavlı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?