2008 Kasım Anneleri

eyvahedigeldismile
tekrar geçmiş olsun canımm..
şimdi tiramisu yaptım soğusun diye dolaba koydum soğusun hemen göndereyim canımmmkaydirigubbakcemile2

noliy bu bebelere yaaaa
bende anlamadım canımm..bizde ilk defa oldu...

Geçmiş olsun gülizcim babasını özlemiştir belki yavrukuşşşşşşşşş..
bilmiyom çitosumm..belkide öyledir..babayaçok düşkündür..belkide anlıyodur yokluğunu..

sıkma canını meleğim..öğrenci milleti nankördür derlerr..iyi not alırlar kendileri almış olur..kötü not alıncada öğretmen vermiş olur..seninkide o muhabbett:umursamaz:

Ya canım baban da bir alem valla.İşte bunları kayınpeder kayınvalide dese kızarız.

Bir böyle olan emiralp mi deseydin herkesin çocuğu böyle.

Tabi götüreceksin evine ki çocuk evini barkını ,annesini babasını ayırt edebilsin.Bu çok normal.

Madem öyle gelsinler sizde baksınlar oğluşa

beyazım meleğim bebeğim neden üzülüyorsun ki sen kendinden eminsen öğrenci milletini hiçbir zaman mutlu edemezsin onlar kendi başarısızlıkları içinde boğulduğu için öle sölemiştir canım
miniğim benim annemde öledir canım işte şuraya gittin ondan oldu şunu yapmadın ondan oldu der
ve hiçbir zaman eylüle iyi baktığıma inanmaz anne babalarda öle işte ne yapacaksın canım he de geçç

nazlımelek saol canım

beyazmelek sıkma canını
bu donemde bazı gencler kendılerını ıfade ettıklerı dusuncesıyle paldur kuldur konusabılıyorlar canım
sakınles kendınden emın oldugunu dusun ve ona gore davran ogrencılerıne

Canım insanların beklentisi bitmez.Herkesi mutlu etmen çok zor.Belki bu çocuğa 100 kere yardım ettin ama birinde zamanın yoktu ve yeterince ilgilenemedin.Mesela diyorum yani. İnsanoğlu nankördür, yaptığın 100 iyiliği görmez yapamadığın birini görür.Üzülme mükemmel olmak zorunda değilsin, herkesi de çok çok mutlu etmek zorunda da değilsin.Salla gitsin, dert edecek bişi yoklmaz:

derincim kilotlu çorap giydirsene onu çıkaramaz canım ben onun üzerine bi de kısa çorap
giydiriyorum çıkarırsa onu çıkarsın bari die çorap çıkarma huyları var bunların

Buğranın ishali nasıl oldu tontişim?Depodan yemeye devam mı ediyo?..

cıtos haklısın canım bunları esımın aılesınden bır soylese cıldırabılırım
hos kendı aılemın soylemesı de hosuma gıtmıyor ama susabılıyorum

tamam benı ve oglumu cok sevıyorlar ama ben de anneyım bunu anlayamıyorlar
bazen cocugumun sut annesı oldugumu dusunuyorum
adam gelmıs cocugun annesıne cocugumu hasta ettın dıyor yaww

ufff en ıyısı sen bana tıramusu yolla gulız
sut yapsın da bır ıse yarayayım

inş lah bida yapmaz canımm..babasıda olmayınca panik oluyommkafamçokkarıştı
gazıda vardı herhalde derincimm..kekik yağla karnını ovunca rahatladı herhalde yattı uyudu..sonra yatttığı yerde pıtır pıtır çıkartıyoduuhihoyyyt

hee işte aynı bunlar gülizcim valla gaz sancısından oluyo:)) ama gaz sancısı da hakkaten adamı ağlatır yani arada bana da oluyo da çok fena.asorticim doktor erkek bebeklere külotlu çorap önermiyorz demişti taa önceden bende hiç giydirmedim ama bazen giydirsemmi falan oluyorum beni fıtık edince.çünkü giydiriyoruz arkamızı dönmeden daha çıkarıyo velet:))ne anlıyo bilmem nerde soğuk bi yer var gidiyo oraya yatıyo upuzun.yanaklarını falan yerlere yapıştırıyo çok ateşli çocuk canım benimki:)) yasminim ishal geçti çok şükür öksürük var ama.

Son düzenleme:
canım bütün anne babalar aynı demekkii..sıkma tatlı canını..benim annemde söylenir dururu..sen daha çocuk tutmasını bile bilmiyon bakmasını ne bilirsin der..önceleri kızıyodum ama alıştım artıkk..alsanaalsanasmile

Derinim afedersin ama jon benjaminlerini sıkmıyoki.Çok dar giydirme canım.Ben Anıla aldım.Erkek bebekler için de var.Arabalı ve havhavlı:))

güilzcim..sakin ol..bizim ki dakikalarca ağlıyor hala..gecelreimiz hep öyle...

meleğ,im salla gitsin..neyini düşünüyorsun..

burası da buz gibi bugün.

bu ocak ayı bir türlü bitmedi..sıkıldım..öçok uzun geldi bana

kalimero geçmiş olsun...babana da çok hoşmuş gerçekten..torun çocuğundan çok sevilir derler ya herhalde gerçekten öyle olmuş:))

Derinim afedersin ama jon benjaminlerini sıkmıyoki.Çok dar giydirme canım.Ben Anıla aldım.Erkek bebekler için de var.Arabalı ve havhavlı:))

:)) valla varya dünyadan haberim yok yaniii..varmı kız öyle bişey hay icat edinin aklını seveyim de nerden bulcam acaba ben bunu şincikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…