- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.021
Gülizim aynen, renkli mandallar en güzel oyuncaktan daha eğlenceli:)
kardeşimin bebeği oldu ya yeni daha 1 aylık olmadı .hiç normal kaka yapamıyo.hep fitille yaptırıyorlar yaaöyle zorki küçük bebeği unutmuşuz bile sanki daha bir sene önce değildi yaşadıklarımız
benimkide ayırıp getirip bana veriyo canımm..sanki güzel bişi yapmış gibi...kafamçokkarıştıevt ama o mandalları benimki iki dakkada ayırdı ikiye( gitti canım mandallarım hemde içinde yay fırlıyo bende onu yutar mazallah diye deliriyorum ve hemen topluyorum buğra da bağırıp duruyo yerlere yatıyo niye aldın oyuncaklarımı diye ama gerçekten gözümün içine baka baka yerdeki olmayacak şeyleri ağzına alıyo ve yutuyo çok fena bir huy çok dikkatli olmak gerekiyo yaa
bu arada konuyu anlamadım ama kendi derdimden bende külotluçorap giydiririm oğluma geçen senede giydirdim bu sene de giydiriyorum ama evde değil dışarıda sadece pantolonlarının altına giyiyor
bir beden büyük alıyorum genellikle rahat ediyor
ayrıca gaz için kekik yağı sürdüm demişti gülizim sanırım benimde aklımda bulunsun geçen gün gazı vardı sanırım aklıma hiçbişey gelmedi yapacak
yasminin eşi çok şanslı ama ne yazıkki farkında değil.keşke istanbulda yaşasaydın yasmin yaa ben seninle ark.olmayı çok çok isterdim(
bende 1 yaşından sonra sürmeye başladım canımm..öncesinde bende cesaret edemiyodumm..bebeğe de sürülürmü ki bu kekik yağı acep??
çitoscum kakası katı değil ama aşırız gazdan dolayı ne kadar ıkınsada yapamıyo çocuk.2 günden sonra artık ağlamaktan dolayı acile gitmek zorunda kalıyorlar.morarıyo ağlarken.gittiklerinde bir keresinde hortum salmışlar popodan kardeşim mohvolmuş tabi.şimdi öyle olmasın diye bekliyo 2 gün yapmayınca fitille uyarıyo 2 bez dolusu yapıyomuş.birde doktor su fıtığı var demiş ağlatmayın demiş.ağlarsa normal fıtığa döner demiş.ama ağlatmamak ne mümkün böyle bi bebeği.çok gazı var.en iyi ilaçları aldılar piyasadaki ama işe yaramıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?