2008 Kasım Anneleri

kardeşimin bebeği oldu ya yeni daha 1 aylık olmadı .hiç normal kaka yapamıyo.hep fitille yaptırıyorlar yaa öyle zorki küçük bebeği unutmuşuz bile sanki daha bir sene önce değildi yaşadıklarımız

Yasmin kelime dağarcığım çok genişledi sayende jon benjamin,mayasıllı döt hımmm dur bakıyım başka ne vardııeyvahedigeldismile

asortim maytabım sağolun cnımcım..
derincim bizde mandal devrini geçtik şimdi pek oynamıyorlar hala oyuncak sepetinden mandal çıkıyor..
benimkilerdede var yerdeki en olmayacak şeyi ağıza alma huyu ama şükür yutmuyorlar gelip bana gösteriyorlar kaan tükür dediğimde tükürüyor keremde önce gülerek kaçıyor sonra ağzını açıp çıkarıyor ne aldıysa
maytabım senin küçük behlülü öpesim geldi esmine bakınca öptümmmm opuyorumnanaktan

Kakası katı mı oluyor yoksa kıvamı normal ama seyrek mi yapıyor.?..Benim oğlum da 5-6 günde bir yapardı ama kıvamı normaldi.O yüzden hiç fitil yapmazdım zaten çok da doğru değil.Yenidoğanlar günde 10 kere yapsalarda normal,5-6 günde bir de normal tabii kıvamı katı değilse.

yasminin eşi çok şanslı ama ne yazıkki farkında değil.keşke istanbulda yaşasaydın yasmin yaa ben seninle ark.olmayı çok çok isterdim(

çitoscum kakası katı değil ama aşırız gazdan dolayı ne kadar ıkınsada yapamıyo çocuk.2 günden sonra artık ağlamaktan dolayı acile gitmek zorunda kalıyorlar.morarıyo ağlarken.gittiklerinde bir keresinde hortum salmışlar popodan kardeşim mohvolmuş tabi.şimdi öyle olmasın diye bekliyo 2 gün yapmayınca fitille uyarıyo 2 bez dolusu yapıyomuş.birde doktor su fıtığı var demiş ağlatmayın demiş.ağlarsa normal fıtığa döner demiş.ama ağlatmamak ne mümkün böyle bi bebeği.çok gazı var.en iyi ilaçları aldılar piyasadaki ama işe yaramıyo.

benimkide ayırıp getirip bana veriyo canımm..sanki güzel bişi yapmış gibi...kafamçokkarıştı

bende annemden öğrendim canımm..karnımız ağrıyınca annem bize sürerdi yi gelirdi..bizde şimdi totişi sürüyoz...herhalde iyi geldiki yattı uyuduu:lepi:

yasminin eşi çok şanslı ama ne yazıkki farkında değil.keşke istanbulda yaşasaydın yasmin yaa ben seninle ark.olmayı çok çok isterdim(

Ooov tontişim ben de isterdim.Herkesle görüşmeyi çok isterdim.Buğriş çok hoşuma gidiyo. İstanbula gelirsem birgün gezecem hepinizi inşallah.

Maytabım sağol aşkım...

Beyazmeleğim Derinime k.çorabın tosunlarımızın hassas çıkıntılarına zararı olmayacağını anlatmaya çalıştım.Geçmişteki BJK teknik direktörü Jon Benjamin Toshackı alet ederek, yavrularımıza k.çorabın zararı olmayacağını belirttim.delikafadulden

kızlar ben de sürekl,i giydiriyorum külotlu çorap..zaten çok gazlı bir çocuk..

sadece gece yatarken çıkarıyorum..evim klimayla ısındığı için soğuk oluyor..ama çok iyi koruyor gerçekten..

nazlı mmmf ne kupası anlamadım..kk dan mı..güle güle kullanın.

yemeğim yok..eşim bugün nöbetçiyim diye gitti işe..yemek yapmayacaktım..şimdi aradı nöbetçi değilim diyor..

ne pişirsem..canım da hiç istemiyor

Ya ben hindistan cevizini çok duydum.Aktarlarda satılıyo, biraz tırtıklayıp sütün içinde bir çay kaşığıyla verin canım.Deneyin bence.Burda birkaç arkadaş aynı şeyle rahatlatmışlar bebişlerini..

ben hamsi yapıcam ama nasıl yapıcama henüz karar vermedimvarmı tarifi olan
memoyada çorba içiriyodum kustu deli yaa parmağını sokup allam napıcam ben bu veletle üst baş değiştik oturuyoz şimdi puffff ki puffff

Biz Diloksla çok çektik gazdan.Davul gibiydi karnı bebemin.Kaka yapınca şarkılar söylüyodum valla.Bi ara bi şurup çıkardılar ama piyasadan toplatıldı.Kullandık ama duyunca bıraktık.O iyi gelmişti Anıla..Kekik yağı pek işe yaramadı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…