2008 Kasım Anneleri

çok kusması yok, kakası orta halli, ateşide yoksa endişelenme canım midesinide üşütmüş olabilir.ay kusura bakmayın bi oğlanlara bakıp bir buraya koşunca arada bazı şeyleri kaçırıyorum...

bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar.safiş anneyiz biz sağlam durucaz panik yapma geçecek.benim böyle durumlarda çocukken annem hep benim kusarken başımı tutardı aklıma o gelir.( bende anne oldum artık sağlam durma sırası da bana geldi bize geldi geçmiş olsun tekrar..

safişim panikleme inşallah önemli bişey değildir canım bizleri de haberdar et mutlaka

ben çıkıyorum kızlar çok yoruldum yaa evde dinlenebilirim umarım
bugün fazla vakit ayıramadım sizlerede fazla takip edemedim yazılanları umarım kaçırdığım bişey yoktur

cnm okudum sımdı cok gecmıs olsun safısım.ınsallah cok cabuk ıyılesır.boyle boyle buyuyecekler cnm.mert de neredeyse 1 aydır gunde 5-6 kere kaka yapıyor rengı de sarımtırak bazen sulu bazen normal oluyor bende dıse baglıyorum acıkcası.sanırım dıs cıkaracak.bırde bazen emzıgınde koku hıssedıyorum.acaba normal mı anlyamıyorum sabahları sut verırken emzıgı alıyorum agzından bıraz koku oluyor aclıktan mı acaba dıyorum kendı kendıme?ama yaramazlık konusunda masallah ıyı oldugu ıcın dr umuzu arama geregı duymadım.

Merhaba kızlar nasılsınız ben çok iyi değilim.Uzun zamandır ishaldim ve son zamanlarda makatımda ağrı vardı.Bugün ishalla birlikte kand gelince acil doktora gittik.Doktor kolonda yara olabileceğini ve konoloskopi yapılması gerektiğini söyledi.Üç gün boyunca katı hiçbirşey ağzıma sürmeyeceğim pütürlü bile olmayacak sadece sıvı ile besleneceğim sonra makattan girip yaranın boyutuna göre tedaviye başlıcaklarmış.Başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum.Bildiğiniz tanıdığınız iç hastalıkları uzmanı varmı istanbulda.Özellikle çitosum sen cevap verirsen sevinirim.

Çok geçmişe bakamadım.Sadece Safişin okyanusu hastaymış onu gördüm çok çok geçmiş olsun canım.

cnm ya cok gecmıs olsun.bır dr a daha gıtmende fayda var.aynı seyı soylerse tedavıne basla cnm.sadece sıvı olarak beslenmek de cok zor olacak.Allah yardımcın olsun cnm.sut ıc bol bol.bırde hosaf suyu aklıma geldı tabı bırde corba var ama tanesız.sulu ıcebılırsın sanırım.neysekı 3 gun mus cnm.

Sağol yağmurum yarın başlayacağım.Süt,çorba ve meyve suyu pütürsüz birde çay normalde bir hafta ama bende ishal olduğu için 3 gün dedi doktor.

safiş geçmiş olsun kuzuya üşütmüştür yavrum panikleme ne olur şu ana muhakak gitmişsinizdir doktora bi girde bizede sölede gönlümüz rahatlasın

dilekçim sanada geçmiş olsun benimde aynı maytap kafa gibi çok sık kabız olurum ve çok zorlanınca kanar hele bu doğumdan sonra hala çekiyorum umarım en kısa zamanda iyileşirsin

derincim valla naltama performansına hayran kaldım bilmiyorumkismile

şimdi kızlar ben bu adamı öldürsem adam yerine koyarlar beni hapse atarlar mafoldumben
peki sizce kaç yıl yerim aklinialirimsmile ağır tahrikten indirim alırmıyım ki sempatiksalakcinni

ben geldim kızlar
benim maymuna hiç bir şey olmamış gibi,maytabımın dediği gibi haşlanmış patates yedirdim tuzlayıp,ilk kez bir şey yiyip kusmadı.birazdan da pirinç lapası deneyeceğim.ben biraz gıda zehirlenmesinden şüpheleniyorum,dün yedirdiğim tarhanadan sonra oldu bunlar çünkü ve o tarhana bana çok şüpheli görünmeye başladı.son ishal kakasıyla da baya bir attı sanırım rahatsızlığını,son kakadan beri düzelmeye başladı çünkü.durum böyle işte.takipteyim tabi yinede,gece bişey olursa acile götürmek için tetikteyiz,inşallah bişey olmaz.
desteğiniz ve ilginiz için çok çok teşekkür ediyoruz canlarım,kendi bebeğiniz hastalanmış gibi üzüldünüz biliyorum,çok seviyorum sizleri,Duru Okyanus teyzelerinin ellerinden öpüyor opuyorumnanaktan

safişcim çok sevindim iyi olmanıza dra gitmediniz herhalde gıda zehirlenmesi olabilir tabii canım kakasını yapınca rahatlamıştır

ulen zeyna bi rahat ver len adama delü

hadi geçmiş olsun safişcim eğer gıda zehirlenmesi ise dediğin gibi kusma ve ishalle atığ rahatlamıştır umarım sorunsuz bir gece olur

mmmf kafa benim adama yaptığım hiç bir şey yok ama onun bana yapmadığı yanlarımı eksik bıraktığı bir sürü şey var onun için soruyorum sana;
BAĞDAN YANAMISIN BAĞCIDAN YANA MI?

iyi aksmalar kizlar nasilisniz ben bayadir giremiyorum bizim oglandan hic izin vermiyor malum üc cocuk zamanim olmuyor valla ins herkes iyidir saphira gecmis olsun canim
tüm kasim bebisleri öpüyoruz ins daha Sik ugramaya calisirim

iyi geceler
uğrayamıyorum ben artık yaa bugün işe gitmedim izin aldım çünkü çok feci kar yağdı buralara
evde olmak çok eğlenceliydi
kendimce pastalar börekler falan yaptım babam misafirimiz bu akşam da bizde kalacak zor iknalar sonucundaaaa
saphişim oki hasta sanırım geçmiş olsun canım

safişcim çok sevindim iyi olmanıza dra gitmediniz herhalde gıda zehirlenmesi olabilir tabii canım kakasını yapınca rahatlamıştır

ulen zeyna bi rahat ver len adama delü
sağol canlarım olumunekankayizsmileiştah sıfır desem yeri var yalnız,buna da şükür kusmadı bi daha,öğürtü hep var,inşallah sabah kalktığında daha iyi olmuş olur:Saruboceq:
iyi aksmalar kizlar nasilisniz ben bayadir giremiyorum bizim oglandan hic izin vermiyor malum üc cocuk zamanim olmuyor valla ins herkes iyidir saphira gecmis olsun canim
tüm kasim bebisleri öpüyoruz ins daha Sik ugramaya calisirim
sağol canım:) 3 çocuk hakikaten çok çok zor,tabi 2 çocuk sahibi annelerimizi de çok takdir adiyorum guclubacismile daha sık gel canım
ooh çıkarın bakalım karın tadını,bende istiyorum ya bana ne bana ne boshayallersmile
sağol canım evet hastalandı maalesef :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…