- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.101
yok öyle hortum gibi kusmuyor,o kusmayı biliyorum,ilk kez peditus verdiğimde yapmıştı öyle.bu kusmalar öyle değil.kakası da hiç su gibi olmadı.ateşi de hiç çıkmadı
dün akşam keyfi yerindeydi bugün iyice mahsunlaştı işte hep inliyor.ara sıra durup dururken öğürüyor veya yemek görürüse öğürüyor.hiç safra çıkartmadı,dün akşam en midesini boşalttığında sade su gibi çıkarttı,sarı safra değildi yani
ay ne bileyim canım ya sapasağlam çocuk birden bire böyle oldu
sağol canım iyi akşamlar
inşallah canım
ay o zaman biz de yarın hastaneye mi götürsek acaba,bizim şimdi götüreceğimiz yer doktor muayenehanesi ama aynı zamanda çocuk hastanesininde doktoru.bizede mi geçicek?:1shok:ay inşalah o derece ağır bişeydeğildir.doktor telefonda hiç bunlardan bahsetmedi bana.viral enfeksiyon başlangıcı olabilr dedi
geçmiş olsun dilekcim inşallah bişey çıkmaz canım basurun varmıydı bazen bende ishal olduğum zaman basurum yanıp kanama yapabiliyor
cnm ya cok gecmıs olsun.bır dr a daha gıtmende fayda var.aynı seyı soylerse tedavıne basla cnm.sadece sıvı olarak beslenmek de cok zor olacak.Allah yardımcın olsun cnm.sut ıc bol bol.bırde hosaf suyu aklıma geldı tabı bırde corba var ama tanesız.sulu ıcebılırsın sanırım.neysekı 3 gun mus cnm.
safişcim çok sevindim iyi olmanıza dra gitmediniz herhalde gıda zehirlenmesi olabilir tabii canım kakasını yapınca rahatlamıştır
ulen zeyna bi rahat ver len adama delü
sağol canlarım olumunekankayizsmileiştah sıfır desem yeri var yalnız,buna da şükür kusmadı bi daha,öğürtü hep var,inşallah sabah kalktığında daha iyi olmuş olur:Saruboceq:hadi geçmiş olsun safişcim eğer gıda zehirlenmesi ise dediğin gibi kusma ve ishalle atığ rahatlamıştır umarım sorunsuz bir gece olur
mmmf kafa benim adama yaptığım hiç bir şey yok ama onun bana yapmadığı yanlarımı eksik bıraktığı bir sürü şey var onun için soruyorum sana;
BAĞDAN YANAMISIN BAĞCIDAN YANA MI?
sağol canım:) 3 çocuk hakikaten çok çok zor,tabi 2 çocuk sahibi annelerimizi de çok takdir adiyorum guclubacismile daha sık gel canımiyi aksmalar kizlar nasilisniz ben bayadir giremiyorum bizim oglandan hic izin vermiyor malum üc cocuk zamanim olmuyor valla ins herkes iyidir saphira gecmis olsun canim
tüm kasim bebisleri öpüyoruz ins daha Sik ugramaya calisirim
ooh çıkarın bakalım karın tadını,bende istiyorum ya bana ne bana ne boshayallersmileiyi geceler
uğrayamıyorum ben artık yaa bugün işe gitmedim izin aldım çünkü çok feci kar yağdı buralara
evde olmak çok eğlenceliydi
kendimce pastalar börekler falan yaptım babam misafirimiz bu akşam da bizde kalacak zor iknalar sonucundaaaa
saphişim oki hasta sanırım geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?