- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.121
Merhaba kızlar nasılsınız ben çok iyi değilim.Uzun zamandır ishaldim ve son zamanlarda makatımda ağrı vardı.Bugün ishalla birlikte kand gelince acil doktora gittik.Doktor kolonda yara olabileceğini ve konoloskopi yapılması gerektiğini söyledi.Üç gün boyunca katı hiçbirşey ağzıma sürmeyeceğim pütürlü bile olmayacak sadece sıvı ile besleneceğim sonra makattan girip yaranın boyutuna göre tedaviye başlıcaklarmış.Başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum.Bildiğiniz tanıdığınız iç hastalıkları uzmanı varmı istanbulda.Özellikle çitosum sen cevap verirsen sevinirim.
Çok geçmişe bakamadım.Sadece Safişin okyanusu hastaymış onu gördüm çok çok geçmiş olsun canım.
günaydın milet bende düştüm sonunda bedenen yorgunluğum devam etsede ruhen çok iyi hissediyorum kendimi bugün umarım bozulmaz
regl olmuşum uff zor geçecek bugün bu yoğunlukla bir de regl hiç çekilmez, ama olduğuma ilk defa bu adar çok sevindim çünkü hem çok gergindim birkaç gündür hemde birkaç gün önce geldi iyi oldu yoksa tatile denk gelecekti havuza falan da gidemezdik o zaman çıldırırdım artık
miniğim,mmfcim hayır olsun rüyalarınız yaa oluyor zaman zaman
yağmurum hoşgeldin özletiyorsun kendini, seninkine sivasın havası yaradı heralde kuzucuk geceden uykuyu alıyor sabaha erkenden kalkıyor
çayım da geldi, sıcak sıcak peynirli açmamda var bn bir kahvaltı yapayım hadi kızlar goçuverin gari beraber yiyverelim kaydirigubbakcemile3
dilekcim çok geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi çitosun alıntısından okudum, inşallah doğru bir doktor bulursun problemsiz hallolur işin canım
anaaam çitosum gızz buralılaaa gibi gonuşuveedin yaa kaydirigubbakcemile3 içim bi hoş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?