2008 Kasım Anneleri

safişim nazar değdi çocuğa kaldır şu fotolarını şurdan ,bizim değmez ama birtek biz girmiyoruz ki cümle alem izliyor bizi biliyorsun ..bize kem bakan gözler kör olsun lmaz:

guzel kasım anaları herkese gunaydınlar.ıse gıtmeden bır ugrayam dedım.erkencıyım bugun.bızım kerata gene uyutmedı malumunuz.ay delırecem ya.ne zaman duzelecek bılemıyorum.eskı duzenımı cok ozledım.
safısım ınsallah durucum bugun daha ıyıdır cnm.patatesı sevdı demekkı kuzum.sen bugunde yedır hemm tok da tutar cnm bırde pırınc lapası tabı.gecmıs olsun tekrar kuzuma.bırde eylule bende katılıyorum cnm kaldır fotoları bence de.nazar ıllakı kotu gozden cıkmaz cnm.Allah esırgesın tum bebıslerı.
dılekcım nasıl oldun acaba?umarım daha ıyısındır cnm.
herkeslerı opuyorum...
aksama anca gırebılırım umuyorum.

gunaydın kasım annelerı

saphıra canım duru okyanusun ıyı olmasına cok sevındım canım
ınsa allah sorunsuz bır gece gecırmıssınızdır

benım cok uykum var artık bunyen dayanmıyor sanırım

dun aksam bacagıma sıcak demır spatula degdı cok canım yandı
oglum benımle bırlıkte uff ufff yapmaya basladı sımdı ıyı allaha sukur

oglumun atesı aksam cıkmadı allahtan
benı gorunce mız mız moduna gecse de oyun oynamaya baslayınca duzeldı bıraz

bır ruya gordum hala etkısıydeyım cok sacmaydı ama aklıma takıldı

ne gördün kalimerocum hayırlara girsin
bende varya cumartesisabahından beri arkası yarın rüya görüyorum ilk 2 gün hamile gördümkendimi pazartesi sabahı ikizleri doğurmuştum salı sabahı onlara bakıyorum büyütüyorum
dün gece gene karnımda bi hareket bilmiyorumhamile olduğumu bi bakıyorum çocuğun ayağı geliyo elime tekme atarklen kesin hamileyim bi doktora gidiim bare diyorum
hayırlısı rüyada kendini hamile görmek malının artacağına delaletmiş korka korka baktım sabah
inşallah kötü bişey olmasında:)

hayırlara cıksın ınsa allah senın ruyanda canım

ben ruyamda esımı cok sevdıgım halde bır baskası ıle nısan hazırlıgı yapıyordum
bekarım ama annemlerın evı degıl bılmedıgım baska bır ev
kalabalık geldı mısafırler ve nısan hazırlıgı yapıyoruz
uff nısanlanıyorum ama aklım hala kocıste tabıı
bır de 5 katlı bır alıs verıs merkezıne gıdıyoruz ceyızlık havlular falan alıyoruz kız arkadasımla
oyle karma karısık tuhaf bır ruya gordum

Bu ne len biriniz hamile kalıp doğuruyorsunuz,biriniz yeniden nişanlanıyorsunuz..kafamçokkarıştı

Action bol maşallah rüyalardaşakkıdı

günaydın milet bende düştüm sonunda bedenen yorgunluğum devam etsede ruhen çok iyi hissediyorum kendimi bugün umarım bozulmaz
regl olmuşum uff zor geçecek bugün bu yoğunlukla bir de regl hiç çekilmez, ama olduğuma ilk defa bu adar çok sevindim çünkü hem çok gergindim birkaç gündür hemde birkaç gün önce geldi iyi oldu yoksa tatile denk gelecekti havuza falan da gidemezdik o zaman çıldırırdım artık
miniğim,mmfcim hayır olsun rüyalarınız yaa oluyor zaman zaman

yağmurum hoşgeldin özletiyorsun kendini, seninkine sivasın havası yaradı heralde kuzucuk geceden uykuyu alıyor sabaha erkenden kalkıyor

çayım da geldi, sıcak sıcak peynirli açmamda var bn bir kahvaltı yapayım hadi kızlar goçuverin gari beraber yiyverelim kaydirigubbakcemile3

Dilekçim geçmiş olsun biliyorsun ben istanbulda yaşamıyorum o yüzden sana bir doktor tavsiye edemiyeceğiM.Ama dahiliye uzmanı ama aynı zamanda gastroenteroloji uzmanlığı da olan bir doktorla görüşmen daha uygun olur.

Geliverdim gari,hade yiyiverelim gari,bi çay koyuve bakemcokacimcoook

dilekcim çok geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi çitosun alıntısından okudum, inşallah doğru bir doktor bulursun problemsiz hallolur işin canım

anaaam çitosum gızz buralılaaa gibi gonuşuveedin yaa kaydirigubbakcemile3 içim bi hoş oldu

cıtosum ben de anlamadım kocıse anlatmadım tabıı ruyamı bana bozuldu dun aksam annemlerde kaldık dıye kaydirigubbakcemile3
anlatsam cıldırır sanırsam ama ben de anlamadım ne oluyor bıze

beyazmelek kahvaltıdan sonra rujunu surmeyı unutma canım

Ben bayılırım sizin o tarafın konuşmasına beyazmeleğim.Çok eğlenceli gelir bana.

Bi de ben kimle otursam onun şivesini kaparım hemen,yöresel kelimeler dilime çok takılır hemen kullanmaya başlarım.Komik oluyo bu durumda tabii.Mesela özellikle kayseri tarafında k ler g ile söylenir duymuşsunuzdur ben de öyle konuşmaya başlamıştım üni.deyken ara sıra da olsa.Kayserililer nörüyon derler mesela bizim arkadaşlarla geyikle başlayıp alışkanlıpa dönmnüştü nöğrüyon ortaaaaaaamm ıyhhhhsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

gunaydın kızlar
saphişcim gecmıs olsun gecmısı okuyordum ıhale dosyası hazırlıyorum cok kapsamlı bısey offf bugun gırebılırmıyım bılmıyorum kendınıze ıyı bakın opuyorummm cagancuk anneannesı nasıl acaba??
eylul amelıyat olmadınmı sen ???

Günaydın tontişlerim.Sabah sabah damladık yine buralara.Dün akşam çok misafirim vardı.Yemek, çay derken bittim.Anılda gece birkaç kere mızırdandı.Bölük pörçük uykuyla güne başladık.

Saphişim geçmiş olsun canım.Biraz düzeldi sanırım Durucum:)

Dilekcim geçmiş olsun.Umarım en yakın zamanda toparlarsın canım..

Kalimerom evli bir kadının rüyasında gelinlik giymesi kötü derler.Ben de seninkine benzer bi rüya görmüştüm.Bişi olmadı canım, endişelenme...

Zeyna kafa ne derdin var kız bu adamla?Adama her fırsatta sarıl sonra ay ben istemiyorum, ay şöyle, ay böyle:)))Ne istiyosun adamcağızdan neeeeeeee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…