- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.061
kızlar Okyanus çok kötü
ne yese anında çıkarıyo
doktorunu aradım getirin dedi
bilgisayar açıktı ama hiç bakamadım
hiç durmuyo sürekli ağlamaklı bir ses inliyo diyebilirm
çok kötüyüm çok,nooldu kuzuma anlamadım ki
Diloksum o 3,5 ay var ya tarifsiz bi zamandı benim içinde.Yavrum çığlık attıkça ağlardım. Rabbime şükür bugünlere geldik.Benim eşim vardı ama oğlumla ben ağlarken o horluyodu
Neyse geçti gitti:) Bebe çalışmaları nasıl gidiyo, çin takvimine baktın mı hiç?
derincim zaten biraz başladı gibi ishal,biraz önce yaptı,biraz değişikti ve kokusunu anlatamam,normalde de kötü kokuyor tabiki ama bu bi farklıydı,bir de nefesi de çok ilginç kokuyor,sanki aseton veya tiner benzeri bir koku
Diloksum o 3,5 ay var ya tarifsiz bi zamandı benim içinde.Yavrum çığlık attıkça ağlardım. Rabbime şükür bugünlere geldik.Benim eşim vardı ama oğlumla ben ağlarken o horluyodu
Neyse geçti gitti:) Bebe çalışmaları nasıl gidiyo, çin takvimine baktın mı hiç?
çalışınca ev işi , bebek zor oluyo dilekcim ya..akşam eve geliyom yemek yap ye , bulaşık falan derken saat 20:30 ..eylüllü 1 saat görüyom görmüyom çocuk uyuyoo...bizde böyle bi karar aldık..bakalım..inşlah daha iyi olur..hımm...tamam o zaman:))
hep istemişimdir evimde bir bakıcı olsun..beraber kalalım..bana yardımcı olsun..oğluma baksın..ben işe gideyim..
safişim gittiniz mi doktora..umarım geçer bir an önce.
mmmf ben de çok sıkılıyorum bugün..güneş yokkaç gündür evdeyim...komşu yok..çıkamadık soğuk hava..biri gelsin diye 4 gözle bekliyorum..
Şbnem kk da.Daha önce giriyodu:))
Geçmişteki BJK teknik direktörü Jon Benjamin Toshackı alet ederek, yavrularımıza k.çorabın zararı olmayacağını belirttim.delikafadulden
çitosda söyledi emeduru da yok tatlım evde,birde doktoruna götürücez,getirin dedi doktor.sağolun kızlar
Yaa işte daha önce giriyodu, sonra niye girmedi, bi sorun bakalım, bi sorun sorun..
Şebnem çekilişe katılmak istedi, ama hain kk kadınları onu almadılar. tamam işi çoktu, çok giremiyordu kk sayfasına, ama ama gönlü buradaydı, herkesi ve bütün bebeleri tanıyordu, kalbi onlarlaydı..Şebnem de bir küstü bir küstü, o günden beri salya sümük ağlıyor senağlama
Çocukken oyunlara da almazlardı onu, hep bir kenardan seyrederdi..Gitmediği psikolog, kullanmadığı antidepresan kalmadı, aha böyle bişey oldu sempatiksalakcinni
Kızlar şaka bir yana gerçekten fazla giremesem de (hele ki evden bağlananlara hayranım, benim 5 dakikam bile olmuyor nete girecek, bulabildiğim tüm fırsatlarda da uyumayı tercih ediyorum, bizim kızlar habire facebookta aşık atıyor, oyundan oyuna koşuyor, izlemedeyim yani, haberiniz olsun) gönlüm sizinle..Arada bir burdan, arada da face'den takip ediyorum bebişlerimizi..Bu arada öptüm hepinizi...opuyorumnanaktan
Ooov tontişim ben de isterdim.Herkesle görüşmeyi çok isterdim.Buğriş çok hoşuma gidiyo. İstanbula gelirsem birgün gezecem hepinizi inşallah.
Maytabım sağol aşkım...
Beyazmeleğim Derinime k.çorabın tosunlarımızın hassas çıkıntılarına zararı olmayacağını anlatmaya çalıştım.Geçmişteki BJK teknik direktörü Jon Benjamin Toshackı alet ederek, yavrularımıza k.çorabın zararı olmayacağını belirttim.delikafadulden
kızlar Okyanus çok kötü
ne yese anında çıkarıyo
doktorunu aradım getirin dedi
bilgisayar açıktı ama hiç bakamadım
hiç durmuyo sürekli ağlamaklı bir ses inliyo diyebilirm
çok kötüyüm çok,nooldu kuzuma anlamadım ki
safişcim çok geçmiş olsun duruya.. aynısını kaanda yaşadı antibiyotiksiz atlatamadı keremde yeni geçirdi bitti şimdi çok şükür iyler...
gülizcim şimdi ikisi birlikte yeni fiyatıyla heralde ondandır canım...
maytabım hastalıktan sonra benim kaanda öyle kusma adeti edindi bazen dikkat çekmek için bile yapıyor yada ben öksüreyim beni taklit edip öğürüyor yok yere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?