2008 Kasım Anneleri

Canım telaşlanma, doktora götür bakalım ne diyecek.Bize de haber ver , geçmiş olsun tontişime..

yasminim atlattık şükür..benim ki de eminim horlardı..yardım etmek istiyor ama çok yorgun geldiği için koltukta uyuya kalıyor...çok üzülüyorum haline..bazen de kızıyorum..tembel biraz.

bu ay ara verdim yani öyle hesap falan yapmadım..çok ta değerlendirmedim..içimden gelmedi..aslında ara vermek istiyorum tuna biraz daha büyüsün..ama benim şuan çalışmıyorr olmam şans..boşa geçirmek istemiyorum..

ben bakayım biraz doğunca ,istiyorum..bakacak kimsemiz yok..işe de başlıcam..
bilmiyorum açıkçasııı

off offf aynı valla şimdi sen doktora gidecen ya yanına bi sürü giysi al bez al.orda çok fena kakalar yapacaktır.hemen üstüne çıkyo acayip şekilde.serum takılması gerek.o zaman azalıyo.ama iştah kalmıyo 0 oluyo.boşver yemesin 1-2 günden bişey olmaz.klasik patates püresi +prinç lapası vereceksin sadece canım çok geçmiş olsun.o kokuyu hatırlamak istemiyorum böyle bişey görmedim ben.( ama sizede geçecek haberin olsun yaa offf

senin adam beni öldürecek yasminim ya..siz ağlarken horluyodu ha...kötükedihüso

çalışınca ev işi , bebek zor oluyo dilekcim ya..akşam eve geliyom yemek yap ye , bulaşık falan derken saat 20:30 ..eylüllü 1 saat görüyom görmüyom çocuk uyuyoo...bizde böyle bi karar aldık..bakalım..inşlah daha iyi olur..
yemek falan yapacak, silip süpürecek, eylülü bakacak..fiyatıda uygunnn..bakalımm

işte rotavirüs aşısı yapılmasının faydasını burda görüyoruz ya nasıl bi hstalıksa bi hafta hastanede yatan ark.var benim bunun yüzünden.aşısızdı bi tutuldu felaket

Şbnem kk da.Daha önce giriyodu:))

Yaa işte daha önce giriyodu, sonra niye girmedi, bi sorun bakalım, bi sorun sorun..
Şebnem çekilişe katılmak istedi, ama hain kk kadınları onu almadılar. tamam işi çoktu, çok giremiyordu kk sayfasına, ama ama gönlü buradaydı, herkesi ve bütün bebeleri tanıyordu, kalbi onlarlaydı..Şebnem de bir küstü bir küstü, o günden beri salya sümük ağlıyor senağlama
Çocukken oyunlara da almazlardı onu, hep bir kenardan seyrederdi..Gitmediği psikolog, kullanmadığı antidepresan kalmadı, aha böyle bişey oldu sempatiksalakcinni

Kızlar şaka bir yana gerçekten fazla giremesem de (hele ki evden bağlananlara hayranım, benim 5 dakikam bile olmuyor nete girecek, bulabildiğim tüm fırsatlarda da uyumayı tercih ediyorum, bizim kızlar habire facebookta aşık atıyor, oyundan oyuna koşuyor, izlemedeyim yani, haberiniz olsun) gönlüm sizinle..Arada bir burdan, arada da face'den takip ediyorum bebişlerimizi..Bu arada öptüm hepinizi...opuyorumnanaktan

Geçmişteki BJK teknik direktörü Jon Benjamin Toshackı alet ederek, yavrularımıza k.çorabın zararı olmayacağını belirttim.delikafadulden

hey allahım buluyorsun da yanı sunları

saphısım canım gecmıs olsun endıselenme
esını mı bekleyeceksın yoksa yalnız gıdebılırmısın doktora
gecıktırme canım

safişcim çok geçmiş olsun duruya.. aynısını kaanda yaşadı antibiyotiksiz atlatamadı keremde yeni geçirdi bitti şimdi çok şükür iyler...
gülizcim şimdi ikisi birlikte yeni fiyatıyla heralde ondandır canım...
maytabım hastalıktan sonra benim kaanda öyle kusma adeti edindi bazen dikkat çekmek için bile yapıyor yada ben öksüreyim beni taklit edip öğürüyor yok yere..

Canım unutmadık seni.Face de de arkadaşımsın yanlış hatırlamıyosam.Buraya da bekleriz tontiş:))

iyi yağmışsın yasminim aferin

canım sanırım midesini üşütmüş sonraki yazdıklarından da bu sonuç çıkıyor gibi ama en iyisini doktor bilir

hımmm anladım canımmmopuyorumnanaktan

ay derincim neler diyorsun sen.ben şu an panik ötesiyim yaa,yani bu kusmanın sebebi rot virüsü ve aslı kayanğı da ishal mi?kusmayla başlayıp ishalle mi devam ediyor?üşütme değil de mikrobik mi diyorsun?biz hiç dışarı çıkmıyoruz ki nerden kapıcak anlamadım öfffffffffff kafayı yedim yicem

sizin yaşadıklarınızı öğreneyim diye karşı komşuma bıraktım 5 dk duruyu.çok seviyor onları,orda oyalanır en azından .evde inleyip duruyo ((

canım zaten hortum gibi kusması varya o mikrobik olduğuna delalet birde o iğrenç kakası.öyle bi kaka olurmu ya.hemde nasıl su bildiğin yani.eğer böyleyse sizinde durumunuz tabi birde ateş olayı var.hiç ateşi varmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…