- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.081
yok öyle hortum gibi kusmuyor,o kusmayı biliyorum,ilk kez peditus verdiğimde yapmıştı öyle.bu kusmalar öyle değil.kakası da hiç su gibi olmadı.ateşi de hiç çıkmadıcanım zaten hortum gibi kusması varya o mikrobik olduğuna delalet birde o iğrenç kakası.öyle bi kaka olurmu ya.hemde nasıl su bildiğin yani.eğer böyleyse sizinde durumunuz tabi birde ateş olayı var.hiç ateşi varmıydı?
dün akşam keyfi yerindeydi bugün iyice mahsunlaştı işte hep inliyor.ara sıra durup dururken öğürüyor veya yemek görürüse öğürüyor.hiç safra çıkartmadı,dün akşam en midesini boşalttığında sade su gibi çıkarttı,sarı safra değildi yaniben buğrayı götürürken yavrumun gözlerinde derman kalmamıştı.yerinde durmayan çocuk kendi koltuğunda hastaneye kadar öylece durdu ve sürekli öğürdü.artık içinde bişey kalmadı ama yine de öğürüyodun sarı safra çıkıyo düşün artık( ay çok kötü oldum ben yine.acil şifalar diliyorum
ay ne bileyim canım ya sapasağlam çocuk birden bire böyle oldusaphıra panıkleme canım yanındasın yavrunun
bak ben ateslı oglum uyudu geldım yıne ısıme
korkma bırsey olmaz hepsı hastalanarak buyuyecekler
annem aradı sımdı ıyıymıs bıraz ama yaramazlıklara yetısemedıgı ıcın mızmızlanıyormus
ben cıkayım bakayım yavruma
daha kendı evıme gecıp kıyafet alıcam kendıme
zıra bu aksamda babamlardayız gondermezler sımdı yıne bızı
sağol canım iyi akşamlarben kaçıyorum arkadaşlar..hepinize iyi akşamlar..
sapişim tekrar geçmiş olsun canımcımm..
inşallah canımAma Buğrişko düzeldi.Duru da düzelecek.Hemde akşama, güzel haberlerini bekliyoruz...
ay o zaman biz de yarın hastaneye mi götürsek acaba,bizim şimdi götüreceğimiz yer doktor muayenehanesi ama aynı zamanda çocuk hastanesininde doktoru.bizede mi geçicek?:1shok:ay inşalah o derece ağır bişeydeğildir.doktor telefonda hiç bunlardan bahsetmedi bana.viral enfeksiyon başlangıcı olabilr dedidoktora da gidince hemen anladı zaten direkt yatırdı bizi.hemen serum taktılar tabi istemedi elindeki iğneyi buğra bi ilaç verdiler uyudu 3-4 saaat sürdü serum işi.sonra kalktı biraz kendine gelmişti ama ishal 1 hafta sürdü. evde halılara bile yaptı yani paçasından akmış o derece kötüydü(hiçbişey yemedi zaten.eşim daha hastanedeyken hastalandı bende ertesi gün.aynı ishal ve kusma ama tabi onun kadar kötü olmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?