2008 Kasım Anneleri

ben buğrayı götürürken yavrumun gözlerinde derman kalmamıştı.yerinde durmayan çocuk kendi koltuğunda hastaneye kadar öylece durdu ve sürekli öğürdü.artık içinde bişey kalmadı ama yine de öğürüyodun sarı safra çıkıyo düşün artık( ay çok kötü oldum ben yine.acil şifalar diliyorum

saphıra panıkleme canım yanındasın yavrunun
bak ben ateslı oglum uyudu geldım yıne ısıme
korkma bırsey olmaz hepsı hastalanarak buyuyecekler

annem aradı sımdı ıyıymıs bıraz ama yaramazlıklara yetısemedıgı ıcın mızmızlanıyormus

ben cıkayım bakayım yavruma
daha kendı evıme gecıp kıyafet alıcam kendıme
zıra bu aksamda babamlardayız gondermezler sımdı yıne bızı

doktora da gidince hemen anladı zaten direkt yatırdı bizi.hemen serum taktılar tabi istemedi elindeki iğneyi buğra bi ilaç verdiler uyudu 3-4 saaat sürdü serum işi.sonra kalktı biraz kendine gelmişti ama ishal 1 hafta sürdü. evde halılara bile yaptı yani paçasından akmış o derece kötüydü(hiçbişey yemedi zaten.eşim daha hastanedeyken hastalandı bende ertesi gün.aynı ishal ve kusma ama tabi onun kadar kötü olmadık.

safişcim evet enfeksiyon demişlerdi kaanada..
ateş kusma ishal hepside kokuluydu ama benim kaan yerden ne bulursa önce ağzına alır ondandır dedim bilemiyorum..

şimdi belki bunlar başına gelebilir en azından biliyosun ki geçecek bişey üzülme bebeğinin sana ihtiyacı var.

bize ilaç vermemişti doktor sadece ishal kesici bi ilaç ve vitamin vermişti.bu virus olduğundan antibiyotikler işe yaramazmışşş

Canlarım ben de çıkıyorum.Yavrum ve bir ev dolusu misafirlerime koşuyum.Hepinizi öpüyorum, Saphişime de çoook geçmiş olsun diyorum.ıyi akşamlar..

ben ondan önceki hafta kontrole götürmüştüm buğrayı aylık kontrol için.aslında artık her ay gitmeye gerek yok.o zaman hastaneden kaptı diyorum ben başka bi yerden gelme ihtimali yok ama oluyo işte.böyle büyüyorlar.

kızlar az önce o lafları eden öğrencim geldi hiç bişey yokmuş gibi konuştu hatta diğer dershanelere gitmiş görmüş valla en iyisi bizim dershane hocam falan diyor ilginç bu çocuklar ya

yok öyle hortum gibi kusmuyor,o kusmayı biliyorum,ilk kez peditus verdiğimde yapmıştı öyle.bu kusmalar öyle değil.kakası da hiç su gibi olmadı.ateşi de hiç çıkmadı
dün akşam keyfi yerindeydi bugün iyice mahsunlaştı işte hep inliyor.ara sıra durup dururken öğürüyor veya yemek görürüse öğürüyor.hiç safra çıkartmadı,dün akşam en midesini boşalttığında sade su gibi çıkarttı,sarı safra değildi yani
ay ne bileyim canım ya sapasağlam çocuk birden bire böyle oldu
ben kaçıyorum arkadaşlar..hepinize iyi akşamlar..

sapişim tekrar geçmiş olsun canımcımm..
sağol canım iyi akşamlar
Ama Buğrişko düzeldi.Duru da düzelecek.Hemde akşama, güzel haberlerini bekliyoruz...
inşallah canım
ay o zaman biz de yarın hastaneye mi götürsek acaba,bizim şimdi götüreceğimiz yer doktor muayenehanesi ama aynı zamanda çocuk hastanesininde doktoru.bizede mi geçicek?:1shok:ay inşalah o derece ağır bişeydeğildir.doktor telefonda hiç bunlardan bahsetmedi bana.viral enfeksiyon başlangıcı olabilr dedi

derincim valla antibiyotiksiz geçmedi hatta iğnede verecekti istemedim.. şurup verdi belkide bizimkide extra soğukalgınlığıda vardı enfeksiyon kapmış dedi tahlil felan istedi sadece kan testi sonrada ilaçlarımızı yazdı..ama dediğin gibi hastaneler böyle hastalıklar için çok müsait...

safişcimpanikleme canım
bizde o virüsü fatihte yaşadık ondan mehmetakife düşünmeden yaptırdım aşısını
ama normal bi ishalde olabilir canım sen ayakta dur hemen kendini koyverme kan falan varmı kakasında fatih dizanteride geçirmişti 6 aylıktı daha onda da kötü kokulu kaka ve kötü ağız kokusu vardı felaket senaryoları yaıp canını sıktım seninde ama inşallah bunlar değildir de normal bir üşütmedir ama insanız bunlarda başımıza gelebilir canım

bizimde kaka idrar ve kan tahlili yapılmıştı o anda hemen istedi doktor.ve sonuç o çıktı.belki değildir safişim ama olsa bile geçiyo işte korkma fazla sen.karda mı yattı derler ya bu kadar mı üşüttü bu çocuk şimdi

valla sen şimdi en azından ne olabileceğini biliyosun ben sarı sarı kusarken ,ağlarken hatta ağlamaktan katılırken zor gittim doktora ağlaya ağlaya bi hal oldum.sana ondan anlatıyorumki fazla heycan yapma diye bak belki değildir bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…