- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.421
remocum sımdıden gecmıs oolsun
yasmınım anıl nıye huysuz yawrumun neyı var acaba ?
KUTU DERKEN KİBRİT KUTUSU AMAkızlar yarın eşimin doğum günü ne alsam ya kutu gibi bir ilçede oturuyorum hiçbişey yok ne yapsam yaaa netten saatlere baktım gözümle görmeyince emin olamadım yardımlarınız bekliyorummm
selam kızlar avea jet aldım anca bugün açıldı 4 günde artık annemlerdede sizinleyim bölece canımda fazla sıkılmıycak annemlerde cuma akşamı eve gitmiştim evime ama malesef salı günü kanamam geldi accık telaşlandım anneme geri döndüm kendi evimdede internet ve tel. kapattırdık çok geliyolar die o yüzden size haber veremedim yarın 3lü teste gidiyorum herşey belli olucak dua edin ne olur çok korkuyorum
krikitosum hoşgeldin cnm..hiç bir şey olmayacak merak etme..pozitif düşün...hayrlı haberlerini dört gözle bekliyoruz..
kaynanan gelince neden telaşlandın.kalmaya mı gelmiş yoksa..o zaman iyi yapmışsın anneini yanına gitmeye..daha rahat olursun
ahhh dilokcum babamın kardeşleri ile miras meselesi
bi amca var ama sadece kütükte kendi bilmeyiz nerde seneler önce gitmiş
miras kavgası işte
inşallah bir gün gene gelirim lavişcim
kızlar yarın eşimin doğum günü ne alsam ya kutu gibi bir ilçede oturuyorum hiçbişey yok ne yapsam yaaa netten saatlere baktım gözümle görmeyince emin olamadım yardımlarınız bekliyorummm
gunaydınlar
dun oglen ıslerımı halledıp eve gıdıp yattım
ne kadar uyuyabıldıysem tabıı oglumun sesınden
keske kendı evıme gıdıp yatsaymısım
cok kotu heryerım agrıyor resmen
oglumda huysuzlugunun hat safhasındaydı dun aksam
resmen cıldırmıs gıbydı hıc bır sekılde zaptedemedık kendını
esımın kucagından bıle tamaya calısıyordu kendını sınırle aglamaktan
poposu cok kızarmıs yavrumun bu arada
sık sık degısıp krem suruyorum ama nafıle
bugun cok onemlı bır gorusmem oldugu ıcın burnumu ceke ceke geldım
ısımı halledıp gıtmeyı dusunuyorum
ay ne güzel yapmışsınız öyle çok eğlenmişsinizdir eminimgunaydın kızlar
akşam komsularımla beraber kar topu oynadık ve tabııııı yokusta naylon ustunde kaydık her yerım agrıyor cok eglendım kaydirigubbakcemile3
hasta bebıslere gecmıs olsun
gecmısı okuyamadım bugun canım bısey yapmak ıstemıyor saat 6 da uyandım eylul yataktan dustu yawrum off koca yataga sıgamıyor kendı yatagındada rahat edemıyor kafasını kenarlara carrpıyor ne yapcam ben yaa
günaydın kızlar
hasta anne ve bebişlerimize geçmiş olsun
bugün öğleden sonra annemin ikinci gözünden katarakt ameliyatı olacak saat 1'den sonra izin aldım gideceğim ben de
Günaydın kızlar.Uykusuz 2.günüm bu.Anıl sabaha kadar mızmızlanıyo.Dayanamıyorum offf.Büroya geldim acil diye bir iş daha tutuşturdu elime zeka özürlü adam.Ara ara bakmaya çalışacam.
Krikitosum canım inşallah çok sağlıklıdır yavru.Bugün cinsiyet de belli olabilir.
Kalimerom geçmiş olsun canım.Bizde de aynı durum var.Oğlan durmuyo, ben hastayım.
Su gibi akıp geçen birgün diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?