2008 Kasım Anneleri

ulen bizimde suyumuz donuyo eylül 1 kettle kaynar su döküyoz su saatine açılıyo her zaanm oluyo bu bence kaynananlar banyoları batmasın 1 seferlik diye sana gelmişlerdir yıkanmaya:))

aman ne akşamdı..yeni uyudu..bi de sabah erken uyandı gündüz erken uyuyp uyandı diye seviniyordum akşam erken uyur diye...nerde...parmağını bile kıpırdatmaya hali yoktu..bu satte anca uydu..çıldırasım gelmedi değil...sütünüde içmedi..yarım saat daha bekleyeceğim..içireyim..

elifçim hoş geldin..yaa kaynanam anlamışım ççok güldüm..

eylül saatler olsun cnm..
iyigeceelr kızlar..yine kıpırdanıyor..

günaydınnnn
kahvaltı yapamadım bu sabah zor yetiştim yavvv işee börek aldım sıck sıcak onu yiyorum
bide büyük sıcak çayy ohh gel keyfim gel:)

kızlar yarın eşimin doğum günü ne alsam ya kutu gibi bir ilçede oturuyorum hiçbişey yok ne yapsam yaaa netten saatlere baktım gözümle görmeyince emin olamadım yardımlarınız bekliyorummm

gunaydınlar
dun oglen ıslerımı halledıp eve gıdıp yattım
ne kadar uyuyabıldıysem tabıı oglumun sesınden
keske kendı evıme gıdıp yatsaymısım

cok kotu heryerım agrıyor resmen
oglumda huysuzlugunun hat safhasındaydı dun aksam
resmen cıldırmıs gıbydı hıc bır sekılde zaptedemedık kendını
esımın kucagından bıle tamaya calısıyordu kendını sınırle aglamaktan
poposu cok kızarmıs yavrumun bu arada
sık sık degısıp krem suruyorum ama nafıle

bugun cok onemlı bır gorusmem oldugu ıcın burnumu ceke ceke geldım
ısımı halledıp gıtmeyı dusunuyorum

gunaydın kızlar
akşam komsularımla beraber kar topu oynadık ve tabııııı yokusta naylon ustunde kaydık her yerım agrıyor cok eglendım kaydirigubbakcemile3
hasta bebıslere gecmıs olsun
gecmısı okuyamadım bugun canım bısey yapmak ıstemıyor saat 6 da uyandım eylul yataktan dustu yawrum off koca yataga sıgamıyor kendı yatagındada rahat edemıyor kafasını kenarlara carrpıyor ne yapcam ben yaa

günaydın kızlar
hasta anne ve bebişlerimize geçmiş olsun

bugün öğleden sonra annemin ikinci gözünden katarakt ameliyatı olacak saat 1'den sonra izin aldım gideceğim ben de

Günaydın kızlar.Uykusuz 2.günüm bu.Anıl sabaha kadar mızmızlanıyo.Dayanamıyorum offf.Büroya geldim acil diye bir iş daha tutuşturdu elime zeka özürlü adam.Ara ara bakmaya çalışacam.

Krikitosum canım inşallah çok sağlıklıdır yavru.Bugün cinsiyet de belli olabilir.

Kalimerom geçmiş olsun canım.Bizde de aynı durum var.Oğlan durmuyo, ben hastayım.

Su gibi akıp geçen birgün diliyorum..

günaydın kızlar hayırlı cumalar
geç düştüm bugün buralara hava bi karanlıkki sormayın sanki akşam oluyo bütün karlarda erimiş kasvet bürümüş heryaeri
remocum inşallah ameliyatınız güzel geçer canım geçmiş olsun
minikcim yasmincim geçmiş olsun kızlar
biz bi kahvaltı edelim kafamı toplayamıyorum

GÜNAYDIN KIZLAAR
HASTALARA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
SERSEM SERSEM BİR GECE GEÇİRDİM ABUK SABUK RÜYALAR GÖRDÜM SANIRIM DÜN AKŞAMIN GERGİNLİĞİ
ÇOK YOĞUNUM BENDE ARA ARA UĞRARIM İNŞALLAH

kızlar yarın eşimin doğum günü ne alsam ya kutu gibi bir ilçede oturuyorum hiçbişey yok ne yapsam yaaa netten saatlere baktım gözümle görmeyince emin olamadım yardımlarınız bekliyorummm
KUTU DERKEN KİBRİT KUTUSU AMA

CANIM VALLA BENCEDE ORDA HİÇ BİŞİ BULAMAZSIN kaydirigubbakcemile3
SEN NETTEN BAKMAK İÇİNDE AZ GEÇ KALMADIN MI

Ben de abuk sabuk bi rüya gördüm.Düğünüm varmış ama kiminle bilmiyorum.Saat 7 de başlayacakmış ama ben fellik fellik kuaför arıyorum.Saat 8 oluyo halen bulamıyorum.Herkes bekliyo falan.Kendim mi yapsam diyorum sonra olmaz falan.Öyle çaresiz çaresiz dolanıyodum((

zeynam kutu mutu ama çok seviyorum la ben burayı
gecikti farkındayım ama olsun geç veririm önemli değil napim yaa var mı başka çaremmm
yasmin hakkaten abuk sabukmuş rüyan canım
remocum annene de geçmiş olsun canımm

ay canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz, inşallah sağlıklıdır minik kızımız

ay dileğim öldürdün beni gülmekten kızın kanaması gelmiş kaynanası gelmiş diye yazmışın yaa vallahi kopardın kaydirigubbakcemile3

ahhh dilokcum babamın kardeşleri ile miras meselesi
bi amca var ama sadece kütükte kendi bilmeyiz nerde seneler önce gitmiş
miras kavgası işte

inşallah bir gün gene gelirim lavişcim

canım olur öyle şeyler her ailede vardır mutlaka bir cinslik yapan sıkma canını

canım netten de sipariş versen geç gelir yarına yetişir mi acaba belli de olmaz hemen de gelebiliyor gerçi
Trabzona giden yok mu bugün falan ondan istesen bişeyler getirse parfüm gibi bişeyler alsan olabilir mi hani gözümle görmeden alamam diyorsun yaa en azından kullandığı bir parfüm varsa ondan alabilirsin

geçmiş olsun canım yaa zor hastalığın üstüne böyle uykusuzluk falan bindimi mahvediyor insanı

ay ne güzel yapmışsınız öyle çok eğlenmişsinizdir eminim
eylülcüğüme de geçmiş olsun dün eymende koltukların üstüne çıkıp zıplarken düştü ağladı biraz sonra koltuğu dövdük neyse geçti kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
hasta anne ve bebişlerimize geçmiş olsun

bugün öğleden sonra annemin ikinci gözünden katarakt ameliyatı olacak saat 1'den sonra izin aldım gideceğim ben de

aa yine mi neyse sorunsuz geçmişti sanımırım ötewki inşallah bu seferde öyle olur canım

off yaa zor bu işler zor nolurdu bu kocişler biraz daha zengin olaydı valla anında bırakırdım işi
kız krikitosun bebeğinin cinsiyeti belli zaten kızımız olacak yaa unuttun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…