2008 Kasım Anneleri

yapın yapın bişey demedim wallayerimsenibeno irkekmi bilmiyorum bende salladımsırnaşık şeybende hiç yoktur kıskançlık falan Allahın bi lutfu işte bütün güzel huylar bende ay öpesim geldi kendimide oğluşumudaŞeniz

merhaba hatunlarr!!! biz oglumla anca uyandik kahfalti yaptim ve nete oturduk..

ya su agda meselesi benide cok geriyor..benim yakin bi arkadasim esine yaptirmisti dogumdan önce ama

ben yapamam öyle ya..simdi göremiyorumda cok komik durumdayim yani..

polipe cok begendim bebek takvimini benimkinede bi hal oldu nerden yaptinki bunu? kiskanmadim ama

vallahi cok hosuma gitti bende istiyorum ya banane..

geçenlerde kuşadasına bir kaç günlüğüne tatile giden kimdi kızlar? birisi burda yazmıştı ama ben hatırlayamıyorum kusuruma bakmayın.yerimseniben biz de yakında kuşadasına son başbaşa tatilimizi yapmak üzere gitmeyi düşünüyoruz. kuşadası nasıl, otel nasıl diye sorcaktım fisfisfis

günaydın kızlar dün akşam döndüm tatilden hem çokgüzel hemde berbattı hastanelik oldum kalbim tuttu falan baya olaylı geçti sonra neler olduğunu anlatırım hala sinirliyim çünkü .ama herşeye rağmen engüzeli kocama kavuşmaktı nasıl özlemişiz anlatamam.buarada kızlar benim göbiş de bebiş de baya büyüdü görseniz çok tatlı.hepinizi öptüm sonra giricem by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…