2008 Kasım Anneleri

Atatanem, biz de özledik seni, hoşgeldin. Neler gelmiş öyle başına, hem de tatilde. Umarım ciddi bir şey değildir. Geçmiş olsun. Ben de bu sabah kadının birini resmen yoluyordum kızlar. İşe gelmek için otobüsten indim. İndiğim yerde kadının biri koşuyor. Geldi küüüüt diye karnıma çarptı. Kadın koşuyordu ya kendime güvensem gidicem peşinden saçını başını koparacaktım. Dikkat etsene diye bağrındım arkasından. Lütfedip bir dönüp arkasına baktı sonra yine koşmaya devam etti. Ama bir yakalasaydım elimden kurtulamazdı yemin ederim. O sırada gerçekten kızım için onu korumak için her şeyi yapabileceğimi anladım kızlar. Bu insanlar ne kadar anlayışsız oluyor gerçekten bazen bu ülkede yaşamaktan nefret ediyorum. Her yer saygısız, kaba insanla dolu ((

julliana çok doğru canım insanlık denen birşey kalmamış ..çok düşüncesiz olmuş millet..bende hastaneye gittiğimde bakıyorum adamlar karılarının yanına oturmuş sıra bekliyor ben ve benim gibi birkaç hamile ayakta ..gördükleri halde umursamıyorlar..üstelik karılarıda görüyor ve kalkıp bize yer vermesini filan söylemiyor kocasına..sinir oluyorum..onlarda hamile anlamaları lazım..bunun gibi birçok şey var insanın canını sıkan..dünde bir alışveriş merkezinde ürün iadesi yapıcam sap gibi bekletiyolar ..en sonunda kıza dedim görmüyorsun ordan ama ben hamileyim ve yarım saattir beni burada ayakta bekletiyorsun..kız bankonun arkasından şöle bir eğilip baktı ve işlemi 1 dakika içinde yaptı..yani kullanmak zorunda kaldım hamileliği ne yapıyım ..bazen bu şehirde yaşamaktan bende nefret ediyorum..

merhaba kizlar...hosgeldin ata_tanem insl,.önemli bisiy diildir..

juliannecim bende söyledim polipeye kizma diye insl,kizmaz..

ama cok sekerleryaa seninkide yatarak gidiyor buda cok tatliymis..

juliannecim biz ne kadar dikkatli olsakta bazi kendini bilmezler var iste..

insan bi özürdiler dimi?nekadar degisik insanimiz varya..

eylülcüm o adamalri varya hic almiycaklar aslinda hastaneye..senden benden

iyiler bisileri yok,herseye müdahale eden kadinalra dik dik bakan tipleryaa..

canım ben gitmiştim eşimle..otel çok güzeldi..sürmeli efes e gittik biz.3 günlüğüne..ama deniz çokk dalgalıydı..:1rolleyes:

ay julicim çok üzüldüm.şimdi okudum.afedersin ama ne öküzler var dimi..eylül ün dediği gibi hele o hastanelerdeki görgüsüzler..çataşım geliyo bazen eşim zor tutyo valla..
atatanem sende hoşgeldin canım.geçmiş olsun.umarım şimdi iyisindir..

Aman ya eskiden beri zaten yaşlılara yer vermeyene, kuyruğun arasından girene deli olurdum, ağzımı açmadan duramazdım şimdi iyice fenalaşıyorum. Gerçekten Eylül'ün gördükleri de tam anlamıyla birer öküzmüş. Nerede canım sizin hastane Tibet'te mi :) Hem kadın doğuma gidiyorsun hem de hamilelere yer vermiyorsun. Üstelik karın da hamile. Pes diyorum

selam kızlar herkes iyimi..
ben tatildeyimama nası gök gürlüyo ve yağmur anlatamam:::::::::::::))))
olsun mis gibi hava toprak kokusu
herkes çizelgesini değişmiş kıskandım valla:dilcikar:döniim bende yapıcam .çok şekerler.güle güle kuıllanın.buda bulan arkadaşaa.s.a.s.
denize girerken biraz tedirgin oldum aslında kasılırmıyım su soğuktu biraz ama bişey olmadı çokşükürde daha girmem herhalde çünkü nefesimi ayarlayamıyorum çok yoruldum yavru kuşumda bastı tekmeyi bastı tekmeyia.s..onun keyfi yerinde ama .neyse ara ara girmeye çalışırım hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun göbüşdaşlarım

mmmf27 hosgeldin canim..sevindim hem oglunun hemde senin iyi olmana..

aslinda nefesini ayarlayabilsen yüzme cok rahatlatiyor bebekleri..

günaydın kızlar nabersiniz?ben şu olayları anlatayım da merak etmeyin.bi tatile gidelim dedik resmen herkese dert oldu burnumdan geldi.ilk evini tuttuğumuz kız öyle cadaloz çıktı ki(aslında okkalı bi küfür yazasım var ki ona ....)biz ta 1 ay öncesinden 6-7 kişi gelicez haftasonu da eşler gelicek 5 kişi 1 gece de onlarla kalıncak diye anlaştık bı kızla.bu da tamam her türlü yardımı yaparım problem değil falan tuttuk biz evi.ben gitmeden 1 hafta önce gene aradım kızı gene teyit ettim kabul ediyosun deme dedim tamam dedi burdan yatak ayarlarız falan dedi herşey ok herşey önceden konuşuldu eşyaları 1gün önceden götürcektik konuşmuştuk onu da yani biz dediğimiz dışında hiçbirşey yapmadık kesinlikle.eşyaları 1 gün önce eltimle kaynım götürdü eve bırakmışlar evin sahibi hatun pat diye 7.kişiye para alırım haftasonu kalabalık kabul etmiyorum diye 5 karış surat agresif konuşmalar eltimin moralini bozmuş gerzek.bende takılma oraya gittiğimizde hallederiz dedim.gittik sabah oraya hanımefendi indiler aşağıya ben osıra yeğenin peşinden koşuyodum annemlerin yanında değildim.hatun eve sokmamış kimseyi öyle hemen girmeyin bi konuşalım diye terslemiş bizimkileri ama nasıl agresif görseniz gece dövdüler kızı sanırsınız.eltimin anneside konuyu kapa biz haftasonu dönücez kalabalık etmicez merak etme demiş.kız birden 180 derece döndü haa tamam ozaman problem yok diye gülücükler saçmaya başladı açtı evi.tabii bizim moraller sıfır başladık tatile.sonra bu kız habire beni kenarı çekiyo yok ben onu yapamam bunu yapamam işte şu yasak bu yasak şikayet olur bilmem ne günlerce kafamı ütüledi.bütün komşuları hakkında bana dedikodu yaptı eltimi bile bana çekiştirdi görgüsüz dedi onlara.sonra sevgili kaynanam orda da yetişti bize bi o kalmıştı zehir etmeyen o da tamam oldu.bende gelicem oğullarım beni tatile götürmüyo beni de alıcaksınız diye tutturmuş kaynıma.kaynımda bağırmış delirtmiş çocuğu bende gitmiyom diye.sonra eltimi aramış bi ton laf sokmuş hastalığı gene azmış anlıycağınız kızcağız da benim moralim bozulmasın diye söylemedi bana aradığını.çünkü kaynanam ilk aradıktan sonra ben hastanelik oldum nabzım 199 a çıktı kalbimin atışından vücudum sarsılıyodu suratım sapsarı oldu bayılcak gibi oldum.doktorumu aradım nabzımı duyunca adam şaka yapıyorum sandı çabuk hastaneye dedi.gittik polikliniğe adamların tansiyon aleti bozuk ekg çekicekler o da bozuk tam 1 saat geçti tek yapabildikleri burnuma oksijen maskesi takıp oksijen vermek oldu.ordan çıktık özel bi polikliniğe gittik tabii ozamana kadar kalbim düzeldi.kadın doğumcuya göründüm ultrasona aldı bebişim tam 530 gr olmuş teyzeleri gayet sağlıklı dedi doktor.buarada bende PAT hastalığı varmış kalp ritm bozukluğu yani.neyse bugün randevum vardı kendi doktorumla onu konuşuruz beni aydınlatır o konuda.
neyse bu olaylar olduktan sonra bu kız ve ailesinin tacizleri hiç bitmedi hep rahatsız ettiler o yasak bu yasak bana en sonunda fenalık geldi sinir krizi geçirdim ağlamaktan mahvoldum arka bahçede saydım sövdüm kıza.dedim haftasonu annemide alıp gidiyorum ben aradım eşimi tamam dedi.
c.tesi akşam eşim geldi aldı bizi biz gittik buarada o cadı eltimi çağırmış çıkmış kız konuşmaya.haftaiçi de eltimin ablasıyla babası öğlen gelip akşam gitmişlerdi bikaç saat yanımızda kalmışlardı.ona para istemiş o cadı.eltim tabii delirmiş yuh demiş lanet olsun size de sizin evinize de zehir ettiniz bize tatili demiş parayı suratına çarpmış direkt site yönetiminin yolunu tutmuş.sormuş gündelik gelen misafire para alınıyomu diye adam da yok öyle bişey demiş.eltimde olanı biteni anlatmış tabii cadıyı yönetim direkt çağırmış herhalde azar yemiş dönmüş beş karış suratla evine.ertesi sabah yani pazar günü eltimin anneannesi salıncakta oturuyomuş(buarada biz bütün hafta salıncakta ourmuştuk)cadının annesi gelmiş kadını kaldırmış yasak salıncak komşular rahatsız oluyo demiş.80 yaşındaki kadına bile çirkeflik yapmışlar.eltim tabii duyunca delirmiş direkt yönetime gitmiş arkasından da bu cadı gelmiş.gamze adama anlatmış olanı biteni bu cadı birsürü yalan atmış düna kşam 15 kişi oldular kayınvalideleri bile gelicek(yani otumuş bizim konuşmalarımızı dinlemiş) öbür kız çıktı bahçelerde ağladı kapıları çarptılar bilmemne atmış tutmuş eltime de yanalncı demiş.benim eltinin de gözü dönmüş delirmiş kız atlamış bisiklete kaçmış eltimde peşinden ağzına geleni söylemiş.girmiş eve ne varsa kırmış dökmüş eşyaları toplamışlar zaten ozamana çekmiş gitmişler ama gamze çıkmış bütün sitede bağıra bağıra cadının herkes hakkında yaptığı dedikoduları bütün yaptıklarını anlatmış rezil etmiş cadıyı.ohh dedim walla intikamımızı almış.ben kısacık anlattım detaylara girmeden ama daha neler oldu anlatamam zehir zıkkım oldu 1 günde erken döndük anlıycağınız tatilmi yaptık işkencemi çektik belli değil

Ay atatanem walla gecmis olsun okurken ay bu kadarıda olmaz dedim yani
Resmen zehir olmus tatiliniz bu aradada gecmis olsun cnm neyseki sen ve bebişin
iyi gerisi mühim diil cnm takma kafana daha fazla ....

Günaydn kızlarrr takvimleriniz hayırlı olsun kızmak ne demek çilekciğim ancak sevinirim bunahihoyyyt
ata tanem hoşgeldin çok geçmiş olsun kötü olmuşş walla ben zaten istemiyordum tatil falan bu yaz çünkü 2yıl önce eşimin elini arı sokmuştu ölü denizde düşünün o kadar basit bi şeyde bile sağlık merkezi bulupda gösterinceye kadar canımız çıktı koca sağlık ocağının kapısında otllar çıkmış düşünün:dilcikar:

juli bu öküzlere iyi dikkat etmek lazım ben dolmuşta otobüste bile elimi göbeğime siper ediyorum walla biri falan üstüme gelirse ittiriyorum gitsin napabilirim.:uhm:Yaw dolmuşta kadınlar oturmasın istiyorum yanıma bende bayanım diye sanıyor ki poposunun yarısını üstüme bindirebilir kucağıma oturabilir walla ödüm patlıyor bu koca popolu karılardan ama ben acayip agresifim bu aralar birini döverim diye çok korkuyorum o yüzden benim bu ay işten ayrılmam şart off of :bbo:

gunaydın guzel anne adaylarıı
darkcım en sonun da merkaımı gıderdın kuzenıne gecmıs olsunnkaydirigubbakcemile5

bebek pozısyonundan bahsedılmıs benım kızımda bas asagı sırtı sag tarafta duruyor ve normal dogum pozısyonu almıs dedı doktor

ayy julııcım gecmıs olsun

ata tanem hosgeldın ayyy okurken fenalık geldı neler gelmıs basınıza umarım sımdı ıyısındır canım:CüvCüv:

atatanem tekrar geçmiş olsun canım.ay neler çekmişsiniz öle..
canım benim ya..sakinleşmişsindir umarım.düşünüp daha çok canını sıkma..talihsiz bi tatil tecrübesi olmuş.ama yapacak bişey yok.şimdi kendini ve bebişini düşün sakin ol..yoksa bizler tatile tabiki kafa dinlemeye huzur bulmaya gidiyoruz.ama malesef bazen böle tatsızlıklar olabiliyo..
üzme artık kendini..:1hug:

ay sormayın dönünce sinirden resmen kurdeşen döktüm heryerim kabardı kızardı hayır zaten yaşadıklarımız yetmiyo bi de kaynana çıkıyo arada bi o eksikti zaten.walla dün eşime dedim kesinlikle sesini duymak istemiyorum dedim.haftaya eltime gelceklermiş(tabii ki emrivaki yaptılar gene kıza davet falan eden yok)ben gitmiyorum haberin olsun dedim eşime yüzünü falan da göremem tatil bana yetti istemiyorum okadını dedim.doğumum da da eğer bu hastalığı düzelmemiş olursa evime falan da gelemez walla göremez torununu hiç çekemem onu hakaretlerini hele lohusayken.kızlar benim sakinleşmem sanırım 1 hafta falan sürücek bu gidişle.allahtan akşam dr randevumuz var orda biraz sakinleşiriz

gunaydın kızlarrr :lepi:
oglum ve ben super haberlerle geldık gelemsıne de okudum maasallah neler olmus neler
hem sız benı hıc ozlememıssınızzzz :dilcikar:

neyse sonra kuserım sımdı once anlatauım bareee :dilcikar:
cumartesı gunu bılıyorsunuz oglumla bulusacaktık
kontrolumuz cok guzel gectı oglum kılo almıs gelısımı gayet guzel gıdıyor bır sorun yok dedı doktorumuz
hatta plesanta yukarıda oglusun normal doguma uygun pozısyonda dedı
kılo olarak cok super gıdıyorsun dedı doktoum 6,5 kılodayım su an ama kahvaltı harıcınde hıc ekmek yemıyorum pılavda hafta bır ve ya ıkı kez yıyorum sadece

doktoruma sormacaklarımızı sorduk ılaclarımızı aldık
hatta spermın bebege yapısması konusu vardı onu da sorduk hıc bır sorun yok dedı o acılması olanlar ıcın gecerlı dedı

neyse hafta sonu yatılı mısafırım vardı basbasa kalamadık kocısle ama guzeldı
kuafor meselesıne gelınce oyle bahsettıgınız gıbı degıl en azından benımkısı
yat hadı al demıyorsun
benım kuaforum senı ayakta tutuyor ve eger cok sıkıntı yaparsan tum surme ıslemlerını sana yaptırıp hıc bakmadan sadece cekıyor bu sekılde alısmanızı saglıyor
ılk baslarda ben oyle yapıyordum ama sımdı goremedıgımden dolayı suremıyorum

neyse daha cok sey oldu da anlatırım ben geldım ıste canım

günaydın kıslar herkese kocaman öpücükler gönderiyoz oglumlakaydirigubbakcemile3
atatanem canım sıkma canını gercekten tam bi tatil tecrübesi olmuş ama sakinleş artık bakayım
ay kıslar benim bi uykum var ki bugün anlatamam resmen turşu gibi hissediyom kendimi bi kenara kıvrılıp uyuyacagım valla şimdi neden böyle oldum ki ben:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…