- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.741
kizlar belki güleceksiniz ama kalamar ney balikmi yoksa midye gibi biseymi belki türkcesini ilk defa duyodurum ben mi net bakiyim neymis belide bildigim biseydir
canım kalamar balık değilde bi tür deniz canlısı ..yani nasıl diyim mürekkep balığı gibi bişey ama tabi öyle servis yapılmıyor..halka halka doğranıp çıtır halde yağda kızartılıyor yanında sosu ile balıkla beraber servis yapılıyor çok lezzetli bişey tavsiye edilir..
canım kalamar balık değilde bi tür deniz canlısı ..yani nasıl diyim mürekkep balığı gibi bişey ama tabi öyle servis yapılmıyor..halka halka doğranıp çıtır halde yağda kızartılıyor yanında sosu ile balıkla beraber servis yapılıyor çok lezzetli bişey tavsiye edilir..
eylülcüm nası güzel anlatmışsın yaa ağzımın suyu aktı valla.bu akşam kavak yolları gözüktü bize
kalamar seven eylülleri de hiç sevmem:dilcikar:
sev tabi bak ben senin kızının adaşıyım ..sen eylül koymıcakmıydın kızının adını..demek beni sevmen gerekiyormuş demi :1hug:hadi neyse ben seni seviyomm
kızlar öyle demeyin tadını bilmiyorsunuz ya belki ondan bu önyargı.bir yeseniz tadı çok güzel eşimde bende çok severiz..tabi tercih meselesi..
ha bu arada ben biraz bebişlerle ilgili burç araştırması yaptımda malum bizim bebekler büyük ihtimal akrep burcu olacaklar hırçın olurlarmış napcaz bilmem..birde o çıktı başımıza ..
yaa bende akrep burcuyum kendimden dolayı oğlumdanda korktum aslında biliyomusunuz bu zamana kadarkaydirigubbakcemile.ama dün bi arkadaş grubunda konusunu açtımda nasıl uysal biroğlu var 9 aylıkakrep burcuymuş.onu görünce içim ısındı akrep burcuna :roflol:
ay vallamı yaaa..inşallah öle olur bebişler ..nitekim 25 yıl bir akrep burcuyla aynı evde yaşadım ..çok saygıdeğer ablam .. düşünün bir yengeç ve bir akrep ..ömrüm boyunca hiç anlamadım onu ..sinirini , kavgasını,kıskançlığını umarım benim kızım teyzesine bu yönden benzemez ..ama hırsları , azmi ve başarısı ile sonuna kadar benzesin isterim doğrusu...
Hoşbuldum eylülcüm.darkcım hoşgeldin canım..sorun çıkmamasına sevindim canım..bakalım bizde 2 hafta sonra giricez şekere ne çıkıcak merak ediyorum..diyelim bu şeker yüksek çıktı ne yapılıyor bir tedavisi varmı acaba..bize ve bebeğe ne gibi bir zararı var ..
evet canım banada yediklerine dikkat et dedi.Saydıklarını azaltmamı istedi.Hamurişi tatlılar kızartmada vardı sanırım listede :)eylülcüm benim bildiğim kadarıyla diyet veriyorlar eğer yüksek çıkarsa hamur işi kızartma falan uzak duruyosun ekmek mesela .eşimin kuzeninde 2 hamileliğinde de çıktı 4 kilonun üzerinde doğum yaptı işte böyle diyetle atlattılar:hooray:
valla ben burclara pek inanmiyorum hicte arastirmiyorum benim esimde akrep ama belki oglumda öyle olcak aman banane burclardan bana sacma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?