2008 Kasım Anneleri

gunaydın kızlar darkcım gecmıs olsun :CüvCüv: senın ev nıye kalabalık anlamıs degılım annenler mı var canım
agda meselesıne gelınce bende artık kendım yapamıyorum ve kuafore gıdıyorum tabı esımın haberı olmadan kızar dıye korkuyorum ne yapayım goremıyorummm gobekten hemde cok azaldı kızlar tavsıye ederım
ben mıdye sevmem ama kalamar guzeldı amasrada yemıstım ankarada yemedım guvenemedımm
bende akrep burcundan cok korkarım :bbo: esıme soyledıgımde ıyı ıste dostunu dusmanını bılır dıyor aslında ıyı dusunuyorr

günaydın kızlar yaw şu ağda mevzusunda ciddi ciddi kuaförün önüne yatıp tüm ganimeti serip ortaya hadi al tüğlerimimi diyosunuzkafamçokkarıştıwalla ben hayalimde bile canlandıramıyorum jinekoloğa bile alışamamışken bu ağdacı çok komik yaasırnaşık şey

aynen bende senin gibi düşünüyorum

Kızlar son kontrolde bebek pozisyonuz nasıldı.benimki baş aşağı duruyordu.gerçi doktor dönebilir dedi.
Bu arada radyolog bebeği aynı bana benzetti.:teytey:

canım yaptıranları yadırgamıyorum ama bende seninle aynı fikirdeyim..
bana göre değil..
şimdilik makinayla ayna karşısında idare ediyom ama daha sonraları çok zorlanırsam
son çare jilet..:bbo:

applecığım ev kalabalık derken benim evde değilim canım.annemlerdeyim ben.Biz zaten kalabalığız bir de gelen giden çok oluyor.Kuzenimde ameliyat oldu onlarda üst kattalar.haliyle geçmiş olsuna oraya gelen bize de uğruyor.
Dün de kızkardeşimin görev yaptığı köyden ev sahipleri felan vardı bizde kaldılar.sorma kafam şişiyor sürekli.az kaldı doğurmaktan vazgeçmeme:)) Çocukların yaramazlıklarını görünce.

Seyracım benimkide ters duruyordu.şimdiye kadar da hiç doğum pozisyonunda olmadı.Doktor daha değişir.Olmazsa sezaryan olursun dedi.
Bende beim kızı bana benzetiyorum.
Tatil dönüşü kendi doktoruma gidince inşallah renkli renkli daha rahat görürde yüzünün resmini alırım.
cd görüntümüz var ama çok net ve güzel değil.beni oyalıyor işte o kadar :)) net ve güzel olsa yüklerdim görürdünüz.ama hiç bişey belli değil.
Sizler resim almıyormusunuz hiç yükleyin resimleinizden.ben kendiminkinin resmine bakamıyorum sizinkilerle oyalanırdık.

gelelim kuaför konusuna.bende sizin gibi ayy nasıl yani açacakmıyım felan oluyordum :) Çok utanıyordum.ama öyle bir rahatlık ki belli bir süre sonra alışmasanda yaptırıyorsun.ben 2 kez yaptırdım.her ikisindede bacaklar ve bölgeydi benim.Doğuma kadar 2 kez daha yaptırırım.
zaten ağda kullanmadığımdn ölü derim de çok artmış.
İnanın doktorumda bu kadar utanmıyorum ama şimdi bacak kadar kızlar bile yaptırıyorlar çok rahat.Bi ben kalmışım heralde kuaföre yaptırmayan diodum tek değilmişim :=))),

Herkes nasıl rahat ediyosa tabiki onu yaptırsın ama ben denedim ve memnunum.Hem azaldıda.Zaten doğumdan sonra ne zaman rahatlar ve fırsat bulursam inşallah kalıcı çözümler düşünüyorum.Ordada açcaz nihayetinde.

Bu arada adanaya geldim geleli cicilerimizi çekememiştim,bugün fırsatım oldu çektim.Şimdi onları yükleyeyim.

Yok yaw bende yadırgamam herkezin kendi şeysi nerde isterse orda aldırır tüğlerini kaydirigubbakcemile3ben alan kuaföre takmış vaziyettteyimsırnaşık şey

Yok yaw bende yadırgamam herkezin kendi şeysi nerde isterse orda aldırır tüğlerini kaydirigubbakcemile3ben alan kuaföre takmış vaziyettteyimsırnaşık şey

:kaydirigubbakcemile3
tabi canım herkesin kendi şeysi :jeyyar:

ağdacı kızlar neler görüyodur kimbilir :1shok:

Günaydın asortiecim hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…