- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.221
ZEYNAM KAÇIYODU yerine getiriyodum ne demek yakaydirigubbakcemile3..ilk defa duydumm..kız annesi olunc... pek bi cahil kaldımmben büyük oğlumun jon benjaminleri hep problemliydi iner diye bekledik bekledik ama inmedi şimdi 2'si birde kaçtı gitti yukarıya bakalım yarın göüreceğim derinciğim
küçük oğluşumun topitoşuna hep bakıyorum ilk zamanlar sol pek kaçıyordu ben yerine getiriyordum şimdilik bir sorun yok sürekli takipteyim ama yarın ahmedi götürüp ikisinin topitoplarını kontrol ettireceğim :icecream:
şu isimlere ben de çok güldüm yalnız.bu arada bizimkinin isimleri neler kızlar :roflol:
şu isimlere ben de çok güldüm yalnız.bu arada bizimkinin isimleri neler kızlar :roflol:
yani 2 topitopu varya bizim oğlaların yani genel olarak erkek neslinin işte
onlardan biri yukarı çıkıyor bende indiriyorum ayyy daha nası anlatayım bilmemki bilmiyorumkismile
Bilye oynar gibi:)))
kuş derim ben küçük kuşum o benim:)))
erkeklerinkinede ç.k derim ay çok ayıp cüküsünü yerim senin diye severim hala fatihi yuh bana çocuk büyüyünce hatırlııcak delii annem diicek
dün başımıza gelen bi olayı paylaşmak isterim sizlerle..
akşam elektrikler kesildi bende iki tane mum yaktım..göksu mumu aldı odasına gitti bizde mutfaktaydık..
20 dk. sonra falan elektrikler geldi..mutfakta yanan mumu söndürdüm..göksununda aynı şeyi yaptığını düşündüğümden hiç kontrol etmedim..benim romantik kızım mum ışığında kitap okumanın çok güzel olduğunu düşünerek mumu söndürmemiş..çalışma masasının rafının altına koymuş ve dikkat etmemiş..
dolap tam orta yerinden yanmaya başlamış..ufaktan ufaktan..bi çığlıkla kendimi odasında buldum..allahtan fazla ilerlemeden müdahale ettimde büyük bir olaydın kurtulduk..ya farkına varmasaydı dolap tamamen tutuşsaydı..ay allahım düşünmek bile istemiyorum allah korudu vallaha..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allahım ne buyuk bır kelıme dagarcıgımız varmıs bızım
profıteroller, jon benjamınler, fıfıler
hele bılye ısıne koptum resmen
yasmın sen ck yasa emı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?