2008 Kasım Anneleri

ZEYNAM KAÇIYODU yerine getiriyodum ne demek yakaydirigubbakcemile3..ilk defa duydumm..kız annesi olunc... pek bi cahil kaldımm

yani 2 topitopu varya bizim oğlaların yani genel olarak erkek neslinin işte
onlardan biri yukarı çıkıyor bende indiriyorum ayyy daha nası anlatayım bilmemki bilmiyorumkismile

kuş derim ben küçük kuşum o benim:)))
erkeklerinkinede ç.k derim ay çok ayıp cüküsünü yerim senin diye severim hala fatihi yuh bana çocuk büyüyünce hatırlııcak delii annem diicek

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allahım ne buyuk bır kelıme dagarcıgımız varmıs bızım
profıteroller, jon benjamınler, fıfıler

hele bılye ısıne koptum resmen

yasmın sen ck yasa emı

dün başımıza gelen bi olayı paylaşmak isterim sizlerle..
akşam elektrikler kesildi bende iki tane mum yaktım..göksu mumu aldı odasına gitti bizde mutfaktaydık..
20 dk. sonra falan elektrikler geldi..mutfakta yanan mumu söndürdüm..göksununda aynı şeyi yaptığını düşündüğümden hiç kontrol etmedim..benim romantik kızım mum ışığında kitap okumanın çok güzel olduğunu düşünerek mumu söndürmemiş..çalışma masasının rafının altına koymuş ve dikkat etmemiş..
dolap tam orta yerinden yanmaya başlamış..ufaktan ufaktan..bi çığlıkla kendimi odasında buldum..allahtan fazla ilerlemeden müdahale ettimde büyük bir olaydın kurtulduk..ya farkına varmasaydı dolap tamamen tutuşsaydı..ay allahım düşünmek bile istemiyorum allah korudu vallaha..

kuş derim ben küçük kuşum o benim:)))
erkeklerinkinede ç.k derim ay çok ayıp cüküsünü yerim senin diye severim hala fatihi yuh bana çocuk büyüyünce hatırlııcak delii annem diicek

Maytabım bi tanıdık vardı.Bebekken öyle severmiş oğlunu.Çocuk büyüyünce babaannesine falan tütümü ye diyomuş:))Sana da bebeler demesin.Düşünsene bir toplantıda falan oğlun gelmiş sana bas bas bağırıyo gülerek tütümü ye diye:)999

Hilalim dünürüm aman ha.Geçmiş olsun.Valla büyük kaza atlatmışsın.Göksu da nasıl romantikmiş fıstığım benim.Bence kızıııın artık genç kız oluyobayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…