2008 Kasım Anneleri

Mide için Şurup ya da çiğneme tabletlerinden alsana miniğim,hemen geçer..

günaydın kızlar
evet sabah saat 6 olmadan iğrenççç bi şekilde karın ağrısı ve bel ağrısı ile uyandım
Allahım nası ağrıyo ya ne olacak bu böle hiç ağrımazdı halbuki bu ay sanırım ayaklarımı üşüttüm

doktora gösterdim kuzum maşallah hiç bişisi yok jon benjaminlerin
tek sorun aşırı kilolu olmamızmış kaydirigubbakcemile3
yavru kuşum şu an tam 9 değil ama12-13 yaş giyiniyor siz düşünün artık sempatiksalakcinni

Zeynam çok sevindim oğlunun profiterollerinin normal olmasına.Maşallah tontişine.Sana da geçmiş olsun.Sıcak tut karnını.

Çitosum aklıma geldi şimdi.Batuşun saçlar nasıl oldu?Resim isteriz:)

Remocum kestirdin mi oğluşun saçlarını???

Miniğim sen de şu mideyi rahatlat ilaçla.Geçmiş olsun kııı..

gavıscon ıctım azıcık daha ıyıyım
hamılelıgım aklıma geldı buzdolabından cıkarıp kafama dıkerdım mıdemın yangınından
bır tuhaf oldum

zeyna cok sevındım canım bır sorun olmamasına
annen cok ıyı bakıyor anlasılan ahmethan'a
maasallah kuzularına

Gözünaydın zeyna bişiciği yokmuş oğluşun.
lipton bitince alırım canım
aslında bu tarz çayları uzun süre kullanmayın diyorlar bağırsakları tembelleştiriyormuş

Evet canım aynen öyle uzun sürede öyle bir sıkıntısı var.Ve ben bunu bizzat yaşadım o yüzden şu an içmiyorum.Tembellik konusunda da sıkıntım kalmadı çok şükür..

Ayy hiç sorma yasminim ,Çok kısa oldu yavrumun saçları ben uzun seviyorum.Adama uçlarından al dedim kısacık kesti koydu oğlanın saçlarını.Komik oldu bence.Uzun saçlı daha karizmatikti oğlumhihoyyyt..Koyayım resmini inşallah.Hatta öncesi sonrası şeklinde koyayım ona göre yorum yapınalkisalkisalkis

Hadi zeyna hayırlı haberlerini bekliyoruz ahmet'inkaydirigubbakcemile3

Ayy bu sıpalar büyüyecek,sevgili bulcak,aşk acısı,ayrılık acısı çekecekler bizim de içimiz cızzzzz edecekk..

Halamın oğlu vardı konya'da.Ev aldılar ona orada oturuyorlardı oğlu gelini mis gibi,Kız samsunluydu.Tutmuşlar samsuna tayin istemişler.Ki halam hakikaten bişeye karışmaz etmez..Kızın memleketine gidiyorlarmış.
Şöyle bir düşündüm benim oğlan da evlenip,kızın memleketine koyup giderse ne ederim diye.Tabii yapıcak bişi yok nerede mutlu olacaksa orada olsun ama çok zor bir durum dedim kendi kendime.Gel de bu geline gıcık olma şimdi:tomato:

evet cıtosum zaman zaman ben de dusunuyorum ve korkuyorum oglumu korumak adına kıskanc kayınvalıde olmaktan

halanın oglunun durumu bu acıdan bakınca evet gelıne sınır oluyoruz ama samsun'a gıtme sebeblerını onlardan dınlesek belkı onları da haklı bulabılırız gorecelı bır durum yanı

ama her anne gıbı ben de evladımın yakınımda olmasını ısterım
kayınvalıdemle olamadıgım arkadaslık ortamını kurmak ısterım
koluma takıp kokos olma yolunda alısverıslere cıkmak ısterım
ınsa allah kader evlatlarımızından ayıracak olaylarla karsılastırmaz tum annelerı

Ya zor hayatım ya..Benim gelin inşallah öyle olmaz.Biraz sinirli ama bilemiycem tabi...Sessizinden korkacan anacımm.Şükür benimki canavar gibialsanaalsanasmile

benim kocişimde bıraktı geldi memleketini..evlenmeden önce kendi memleketinde çalışıyodu..babam gelmezse vermem kızımı diyince tayin istedi geldide ..evlendikkk.

erkek annesi olmak daha zor

Kesinlikle daha zor..Kız evlat daha hayırlı..

Kıskanç kayınvalide oluruz ama önemli olan bunu hissetirmemek .Kıskanmamak mümkün değil bence..
kaydirigubbakcemile2

Ya zor hayatım ya..Benim gelin inşallah öyle olmaz.Biraz sinirli ama bilemiycem tabi...Sessizinden korkacan anacımm.Şükür benimki canavar gibialsanaalsanasmile

Kesin alıcam aysuyu diyorsun yanikaydirigubbakcemile.Ya oğlan istmezse napıcan kız

benim kocişimde bıraktı geldi memleketini..evlenmeden önce kendi memleketinde çalışıyodu..babam gelmezse vermem kızımı diyince tayin istedi geldide ..evlendikkk.

Kayınvaliden açısından zor bir durum tabii gülizcim.Her ne kadar sen ve ailen için mutluluk verici olsa da.Onu da anlamak lazım.

ÇıTOS ALEMSıN heee
şimdiden olduk kötü kaynana
ya genelde kız kısmı gidiyor hep eşinin tarafına
ben kızımı gelin veremem uzaklaraaa(

zeynacım ii bi sorun çıkmamış sevindim canım bu arada babannede olacakmışsın hayırlı olsun:)))

İster ister benim oğlum.Annesinin sözünden çıkmazopuyorumnanaktan

günaydın kk nın en güzel anneleri
bende uyandım mamamızı yedik bi bakiiimmm dedim
çitosum valla öle bişey olursa çok üzülürüm bende heralde ama herşey onun mutluluğu için değil mi
remocum valla erkek annesi olmak bana göre de daha zor kızın dizinin dibinde durur ama erkek öle değil istediği yerde olmak ister yandık valla nediiim
zeynacım gözün aydın cnmcım

evet onceden kızlar gıdermıs ama sımdı erkekler gelıyor gıbı bır durum var sankı

bızde her ne kadar ben turkıyeye gelsem de kendı aıleme daha yakınım
ama cok ısterdım gorumcelerımle abla kardes, kayınvalıdemle arakdas gıbı olmayı
annem gelınımızı cok sever ve benden kesınlıkle ayırmaz
mesela yengemle abım evlenınce benım bır ablam oldu cok ıyı oldu
ama bız esımın aılesıyle bu ıletısımı kuramadık maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…