- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.401
sapanca konusunda katlıyorum sızlere
cok romantık ve harıka bır yer ama cok soguk
oglusu hasta etmekten korkuyorum aslında ben de hemen hasta oluyorum yaa
mıdemın yanması gecmedı hala
o kadar yedım sımdı acısını cekıyorum
Lipton form yerine doğadanı tavsiye ederim daha etkili gelirdi bana eskiden çok içerdim
günaydın kızlar
evet sabah saat 6 olmadan iğrenççç bi şekilde karın ağrısı ve bel ağrısı ile uyandım
Allahım nası ağrıyo ya ne olacak bu böle hiç ağrımazdı halbuki bu ay sanırım ayaklarımı üşüttüm
doktora gösterdim kuzum maşallah hiç bişisi yok jon benjaminlerin
tek sorun aşırı kilolu olmamızmış kaydirigubbakcemile3
yavru kuşum şu an tam 9 değil ama12-13 yaş giyiniyor siz düşünün artık sempatiksalakcinni
günaydın kızlar
evet sabah saat 6 olmadan iğrenççç bi şekilde karın ağrısı ve bel ağrısı ile uyandım
Allahım nası ağrıyo ya ne olacak bu böle hiç ağrımazdı halbuki bu ay sanırım ayaklarımı üşüttüm
doktora gösterdim kuzum maşallah hiç bişisi yok jon benjaminlerin
tek sorun aşırı kilolu olmamızmış kaydirigubbakcemile3
yavru kuşum şu an tam 9 değil ama12-13 yaş giyiniyor siz düşünün artık sempatiksalakcinni
lipton bitince alırım canım
aslında bu tarz çayları uzun süre kullanmayın diyorlar bağırsakları tembelleştiriyormuş
Zeynam çok sevindim oğlunun profiterollerinin normal olmasına.Maşallah tontişine.Sana da geçmiş olsun.Sıcak tut karnını.
Çitosum aklıma geldi şimdi.Batuşun saçlar nasıl oldu?Resim isteriz:)
Remocum kestirdin mi oğluşun saçlarını???
Miniğim sen de şu mideyi rahatlat ilaçla.Geçmiş olsun kııı..
Hadi zeyna hayırlı haberlerini bekliyoruz ahmet'inkaydirigubbakcemile3
Ayy bu sıpalar büyüyecek,sevgili bulcak,aşk acısı,ayrılık acısı çekecekler bizim de içimiz cızzzzz edecekk..
Halamın oğlu vardı konya'da.Ev aldılar ona orada oturuyorlardı oğlu gelini mis gibi,Kız samsunluydu.Tutmuşlar samsuna tayin istemişler.Ki halam hakikaten bişeye karışmaz etmez..Kızın memleketine gidiyorlarmış.
Şöyle bir düşündüm benim oğlan da evlenip,kızın memleketine koyup giderse ne ederim diye.Tabii yapıcak bişi yok nerede mutlu olacaksa orada olsun ama çok zor bir durum dedim kendi kendime.Gel de bu geline gıcık olma şimdi:tomato:
erkek annesi olmak daha zor
Hadi zeyna hayırlı haberlerini bekliyoruz ahmet'inkaydirigubbakcemile3
Ayy bu sıpalar büyüyecek,sevgili bulcak,aşk acısı,ayrılık acısı çekecekler bizim de içimiz cızzzzz edecekk..
Halamın oğlu vardı konya'da.Ev aldılar ona orada oturuyorlardı oğlu gelini mis gibi,Kız samsunluydu.Tutmuşlar samsuna tayin istemişler.Ki halam hakikaten bişeye karışmaz etmez..Kızın memleketine gidiyorlarmış.
Şöyle bir düşündüm benim oğlan da evlenip,kızın memleketine koyup giderse ne ederim diye.Tabii yapıcak bişi yok nerede mutlu olacaksa orada olsun ama çok zor bir durum dedim kendi kendime.Gel de bu geline gıcık olma şimdi:tomato:
erkek annesi olmak daha zor
evet cıtosum zaman zaman ben de dusunuyorum ve korkuyorum oglumu korumak adına kıskanc kayınvalıde olmaktan
halanın oglunun durumu bu acıdan bakınca evet gelıne sınır oluyoruz ama samsun'a gıtme sebeblerını onlardan dınlesek belkı onları da haklı bulabılırız gorecelı bır durum yanı
ama her anne gıbı ben de evladımın yakınımda olmasını ısterım
kayınvalıdemle olamadıgım arkadaslık ortamını kurmak ısterım
koluma takıp kokos olma yolunda alısverıslere cıkmak ısterım
ınsa allah kader evlatlarımızından ayıracak olaylarla karsılastırmaz tum annelerı
Ya zor hayatım ya..Benim gelin inşallah öyle olmaz.Biraz sinirli ama bilemiycem tabi...Sessizinden korkacan anacımm.Şükür benimki canavar gibialsanaalsanasmile
benim kocişimde bıraktı geldi memleketini..evlenmeden önce kendi memleketinde çalışıyodu..babam gelmezse vermem kızımı diyince tayin istedi geldide ..evlendikkk.
Kesinlikle daha zor..Kız evlat daha hayırlı..
Kıskanç kayınvalide oluruz ama önemli olan bunu hissetirmemek .Kıskanmamak mümkün değil bence..
kaydirigubbakcemile2
Kesin alıcam aysuyu diyorsun yanikaydirigubbakcemile.Ya oğlan istmezse napıcan kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?