2008 Kasım Anneleri

merhaba kizlar ne güzel olmus hepmizin takvimler ayni:)

sekretercim cok güzel durmus oglusun ya masallah annesi ona..

birde benim satla ultrason tarihi arasinda bir hafta var,hangisi dogru olur acaba?

sata göre suanda 29.haftama girmem gerekiyor ama ultrasona görede 28.bu bir

hafta cok farkedermi sizce?

ben de dayanamayıp değiştirdim, çok güzeller... benim kızım da aynı şekilde eli bi başının altında yatmıştı, doktor şuna bak söğüt gölgesinde yatıyor sanki demişti naniknanik o sırada benim de bi elim başımın altındaydı kaydirigubbakcemile3

çilekcim benim dr ultrasonda çıkan güne bakma sat a göre bak dedi doğum zamanını çünkü ultrason aleti belirli kriterler ölçülere göre bebeğin zamanını veriyo sen ona değil sat a bak canım

maşallah canım ne güzel poz vermiş öyle.
bende böyle bir resmini istiyorum artık tatil dönüşü kendi doktorumdan alırım kızım yüzünü gösterirse.

Çilekcim sorun olmaz canım.Zaten genelde haftasından önce oluyor doğumlar.
yani her durumda da beklenen tarihte olmama ihtimali yüksek.
bende ekimin son haftasına doğururum diyorum :))) kendi kendime karar aldım DDD

tabi sat daha doğru gibi gözüksede bazı çiftlerde döllenme geç yada erken olmuş olabilir. bir de bazı kadınlar üstüne adet görüp farketmiyorlarmış ondan ultrason daha iyi gibi geliyor bana.

Ben 3 farklı doktora gittiim 3ünün ölçümü de sattan öndeydi.o yüzden ben erken bekliyorum

çilekcim benim dr ultrasonda çıkan güne bakma sat a göre bak dedi doğum zamanını çünkü ultrason aleti belirli kriterler ölçülere göre bebeğin zamanını veriyo sen ona değil sat a bak canım

hmm saol canim..ya ben iki doktora gidiyorum birisi ultrasonu veriyor her defasindan digeri ise senin dedigin gibi sata göre hareket etmeliyiz diyor..aslinda farkeden bisiy yokta nebilim bende tedirgin oluyorum iste..

Çilekcim sorun olmaz canım.Zaten genelde haftasından önce oluyor doğumlar.
yani her durumda da beklenen tarihte olmama ihtimali yüksek.
bende ekimin son haftasına doğururum diyorum :))) kendi kendime karar aldım DDD

darkcim banada hic kasimda gelicekmis bibi gelmiyor bebek..birde herkez sen kasima kalmazsin gelir bebek ekimde diyor..ondandami etkileniyorum nedir habire ekim icin plan yapiyorum ben..saglikla gelsinlerde zamani cok önemli diil aslinda..ha birde benim buradaki iki arkadasim haric 6`nin oglu var..hepsi erkek bebeklerin zamaninda önce geldigini söyledi..inanmadim acikcasi ama buda kurcaladi kafami.

Son düzenleme:
teşekkürler canım teşekkür butonun çıkmamış da :) Beğenmene sevindim.

bende şu hafta hesabını nasıl yazacağımı bilemiyorum.

alttaki bölmeyi kullandım ben doğum tarihini girerek acaba üstü kullanıp adet tarihini mi yazacaktım?

Çilek benim bebeğim de aynı seninki gibi çıkıyor. SAT'a göre şimdi 26 fakat ultrasona göre 25. Aslında bayından beri 3-4 gün fark ediyordu ama ayrıntılı ultrasona bakan prof. tam bir hafta olduğunu bebeğin doğum tarihinin bir hafta atacağını söyledi. Fakat benim doktorum, sat'a göre hareket edeceğiz, ona göre bekleyeceğiz diyor. Ben de şaşırdım :) Şimdi izni falan da ben sat'a göre alıcam ama bir hafta geç gelirse, bir de zaten kendiliğinden bir gecikme olursa neredeyse 2 haftalık iznim boşuna gitmiş olacak ki bak düşündükçe iyice kafam karışıyor. Şu ana kadar bebeğim hiç zorluk çıkarmadı bana umarım doğum ve resmi işler de aynı kolaylıkla hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…