2008 Kasım Anneleri

Aynen Kalimerom.Ben kalabalık ailede yetiştim.34 kuzenim var.Kocaman bi aileyiz ve yakınızda.Evlenmeden öce yaşıtım bir görümcem olsun isterdim.Ama kocamın kardeşi yok yada vardır ben bilmiyorum.Bazen kaynanam gibi akrabam olacağına olmaması daha iyi olur diyorum..

Kayınvaliden açısından zor bir durum tabii gülizcim.Her ne kadar sen ve ailen için mutluluk verici olsa da.Onu da anlamak lazım.
haklısın canımm..kayınvalidem için zor bi durum...

evet miniğim bende çok isterdim ama..malesef kayınvalidemle başaramadım ama görümcelerim sağolsunlar kendi kardeşim gibi oldu..ama kayınvalidem beni hiç sevmedi..hiçte sevmeyecek...bugün oğlu boşanıyoz dese yok başanmayın demez .oğlunu alıp gittim diye..

Ayyy içim cızladı beeeeeeeee:a015::a015:.Sanki oğlan evlendi de gidiyor gibi oldumgamyoncuiremsu..

Ben de gelinimizle arkadaş gibiyim bu iki taraflı bişey siz ne kadar iyi olursanız olun karşı taraf geçinmek istemiyorsa geçinilmez.Yıldızların barışması önemli olan.

Kendi görümcelerimle ve kayınvalidemle de iyiyim çok şükür.Ama tabii karşılıklı her şey.

Ben eşimin memleketine evlendim geldim.Kayınvalidemle evlerimiz yanyana ilk başlarda çok endişeliydim ama hepsi yersiz çıktı çok şükür.

canım en zoruda kalabalık ve bırbırıne cok baglı bır aılden gelıp bu sekılde kırıcı ortamlarda bulunmak zorluyor ınsanı

benım kendı aılem cok kalabalıktır
dogumumda ya da hastalıgımda sehır dısından kalkıp gelecek kadar yakınızdır bırbırımıze
oglumun mevlutu ıcın hatırlarsanız yer tuttum ve dısarı da yemek verdım
benım aılem memleketten sehır dısından heryerden gunu bırlık bıle olsa geldı
ama esımın aılesınden grumcelerım ve eltılerım dahı gelmedı
50 kısılık rezervasyonlarına 5 kısı katıldılar dusun yanı ısı

Benim kayınvalidem arka sokakta oturuyo.Mevlüt yaptık , komşularyıla birlikte en son geldi.Çünkü mevlütü onun dediği zamanda yapmamıştık.Bir gr bişi getirmedi.Kendi annem sarma yapıp getirdi.Herkes çok güzel olmuş siz mi yaptınız deyince kayınvalideme o da evet dedi gözümüzün içine baka bakaalsanaalsanasmile

aman yasminim o nebe be..evet ben yaptım dedi ha...kendisine diyecek bişi bulamadımmm kötükedihüso

Ben gideyim de vakit daha çokken oğlumla zaman geçireyim.Her anın tadını çıkartmak lazım.:asigim:

Kimbilir belli mi olur cadı gelinin biri ailıp götürüverir yanımdan oğulcuğumu:roflol:

Ben gideyim de vakit daha çokken oğlumla zaman geçireyim.Her anın tadını çıkartmak lazım.:asigim:

Kimbilir belli mi olur cadı gelinin biri ailıp götürüverir yanımdan oğulcuğumu:roflol:

üstüme alınsam mı alınmasammı diye düşünüyomm:roflol:ama benim bi cadılığım yokkkkiiikaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…