- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.421
evet onceden kızlar gıdermıs ama sımdı erkekler gelıyor gıbı bır durum var sankı
bızde her ne kadar ben turkıyeye gelsem de kendı aıleme daha yakınım
ama cok ısterdım gorumcelerımle abla kardes, kayınvalıdemle arakdas gıbı olmayı
annem gelınımızı cok sever ve benden kesınlıkle ayırmaz
mesela yengemle abım evlenınce benım bır ablam oldu cok ıyı oldu
ama bız esımın aılesıyle bu ıletısımı kuramadık maalesef
haklısın canımm..kayınvalidem için zor bi durum...Kayınvaliden açısından zor bir durum tabii gülizcim.Her ne kadar sen ve ailen için mutluluk verici olsa da.Onu da anlamak lazım.
evet miniğim bende çok isterdim ama..malesef kayınvalidemle başaramadım ama görümcelerim sağolsunlar kendi kardeşim gibi oldu..ama kayınvalidem beni hiç sevmedi..hiçte sevmeyecek...bugün oğlu boşanıyoz dese yok başanmayın demez .oğlunu alıp gittim diye..evet onceden kızlar gıdermıs ama sımdı erkekler gelıyor gıbı bır durum var sankı
bızde her ne kadar ben turkıyeye gelsem de kendı aıleme daha yakınım
ama cok ısterdım gorumcelerımle abla kardes, kayınvalıdemle arakdas gıbı olmayı
annem gelınımızı cok sever ve benden kesınlıkle ayırmaz
mesela yengemle abım evlenınce benım bır ablam oldu cok ıyı oldu
ama bız esımın aılesıyle bu ıletısımı kuramadık maalesef
canım en zoruda kalabalık ve bırbırıne cok baglı bır aılden gelıp bu sekılde kırıcı ortamlarda bulunmak zorluyor ınsanı
benım kendı aılem cok kalabalıktır
dogumumda ya da hastalıgımda sehır dısından kalkıp gelecek kadar yakınızdır bırbırımıze
oglumun mevlutu ıcın hatırlarsanız yer tuttum ve dısarı da yemek verdım
benım aılem memleketten sehır dısından heryerden gunu bırlık bıle olsa geldı
ama esımın aılesınden grumcelerım ve eltılerım dahı gelmedı
50 kısılık rezervasyonlarına 5 kısı katıldılar dusun yanı ısı
Benim kayınvalidem arka sokakta oturuyo.Mevlüt yaptık , komşularyıla birlikte en son geldi.Çünkü mevlütü onun dediği zamanda yapmamıştık.Bir gr bişi getirmedi.Kendi annem sarma yapıp getirdi.Herkes çok güzel olmuş siz mi yaptınız deyince kayınvalideme o da evet dedi gözümüzün içine baka bakaalsanaalsanasmile
Ben gideyim de vakit daha çokken oğlumla zaman geçireyim.Her anın tadını çıkartmak lazım.:asigim:
Kimbilir belli mi olur cadı gelinin biri ailıp götürüverir yanımdan oğulcuğumu:roflol:
Ben gideyim de vakit daha çokken oğlumla zaman geçireyim.Her anın tadını çıkartmak lazım.:asigim:
Kimbilir belli mi olur cadı gelinin biri ailıp götürüverir yanımdan oğulcuğumu:roflol:
üstüme alınsam mı alınmasammı diye düşünüyomm:roflol:
aman yasminim o nebe be..evet ben yaptım dedi ha...kendisine diyecek bişi bulamadımmm kötükedihüso
Aşkolsun sakın haa:roflol:[/QUOTE
yok canım alınmadımm..dedimya benim bi cadılığımm yokkk :)))))
gulız farkında bıle degılım bılıyormusun
sen soyleyınce farkettım ne guzel olmus dı mı zemuszemus
sevdım ben bu ısı yaww daha dun eft gonderdım hemen aktıve oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?