2008 Kasım Anneleri

selam kızlar.çağanı uyuttum yemek yapıyorum bi burayada bakayım dedim.herkesler iyidir umarım.
adet olanlara geçmiş olsun.kızlar poğaça yapmak isteiyorum kolay bi tarifi olan varmı?

benide ekleyin loo
bende oldum dün akşam feci yaptı yalnız bu sefer beniii(

gerçi eklemişim ben kendimi:)))
vallahi bende arkadaş gibiyim kayınvalidemle annem nasılsa o da öyle benim için
yatar uzanırım yanındaaa
ya gerçekten ben hayatımda böyle sabırlı insan tanımadım kaynanasına kayınvalidesine bakmış hasta yatalak eşine 4 çocuğuna bakmış bi kere of dememiş
perygamber sabrı diye buna diyorlar sanırımmm

selam kızlar.çağanı uyuttum yemek yapıyorum bi burayada bakayım dedim.herkesler iyidir umarım.
adet olanlara geçmiş olsun.kızlar poğaça yapmak isteiyorum kolay bi tarifi olan varmı?

çağancukk ben geçende yaptım canım güzel olduuu
1 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
yarım su bardağı yağ
bi kibrit kutusu yaş maya (suda erittim ben)
aldığı kadar un
2 yumurta birinin sarısını ayırdım üstüne sürdüm ben sonraaa
canım yoğur iyice sar güzelce ben kalorifer peteğinin üstüne koydum 1 saatte kabardı
şekil ver at fırına süper oluyo
canım afiyet olsunnbayanssulusmile

Son düzenleme:
hoşgedin çağanım
var hemen yazayım çok uyduruk bişey bu
derin bir yoğurma kabına biraz un koy.ortasını havuz gibi aç içine 1 yumurta kır,1 tatlı kaşığı tuzi1 pk kabartma tozu,3-4 yemek kaşığı tepeleme yoğurt,yarım pk yumuşamış margarin,1 çay bardağı da sıvıyağ koy,hepsini yoğur.un aldığı kadar.kulak memesi yumuşaklığında ele yapışmayan bir hamur olacak.ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak,içine istedini koy,kapat,yumurta sarısı sür,önceden ısıtılmış fırına at.ister susam,ister çörek otu gibi süslemeler de yapailirdin canım.hadi kolay gelsin

Çok şanslısın.Bak benim kayınvalidem evine gittiğimde bana iş yaptırmazdı.Ama titizliğinden. Her işini kendi yapmak ister.Sonra başıma kalktı ama.Kızkardeşiyle falan oturuyoduk.Şimdi büyükler küçüklere hizmet ediyo falan diye laf çarptırdı:))

saphişim okudum valla mızmızlık ve ağlama çağana çok uyuyo.ama konuşma konusunda bişey diyemiyeceğim.çünkü hala baba mama ditti hadi dede anni
dışında bişey söylemiyo.konuşmayı biraz geç öğrenicek sanırım.istediği herşeyi anlatıyo ama konuşarak değil.

Çagancukum her çocuğun gelişimi farklı.Kimisi erken yürür, kimisi erken konuşur.Hepsi aynı şeyi aynı zamanda yapmayabilir..Bir de ilgiye bağlı.Kalabalık ortamda yetişen çocuk çabuk konuşuyo.4 Yeğenimden gözlemlediğim kadarıyla yani..

selam kızlar..
hava çok kapalı içim karardı..
safişim tarifini yapacağım birazdan..
mayam yok lavişinkşide başka zaman.

benim kayınvalidem fln iyidirler çok yakın olmak istemem ama..biraz farklıyız..

ama başlarına birşey gelse yada hastalansalar bakarım diyorum..umarım bu düşüncelerimi çürütmerzler..

gülizi
m ben de 10 unu bekliyorum ama feana gerginim..çok erken başladı gerginliğim

oğlumu yedireyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…