2008 Kasım Anneleri

Valla benim oğlan da konuşmuyor pek.Baba,mama,dede o da çok net değil.Biz de ne derse anlayıp eline veriyoruz.Her şeyi ama herşeyi işaret diliyle çok güzel anlatıyor anlamamak imkansız.Bunun yanlış olduğunu ben de okumuştum ama uygulamaya geçiremedik henüz anlamama işini..

miniğim çok kaçırmayasın ha..sonra midene vuruyo :)))))

sanırım yıne cok kacırdım

kurkumu tebrık eden arkadaslar tsk ederım
sıcak sıcak ıyı oldu yaww

demek bugra sebeklıkte onde gıdıyor hee
maasallah dıyeyım o zaman

sut ıcmeyen ama kuru ekmegı cok seven bır tanede bızım evde var
ekmek ıstıyor kemıre kemıre yıyor dana

sımdı evde yemek yerken babam hapsırdı
oglum da taklıtını yaptı
dondum baktım hosuma gıttıgının farkına vardı sebelek yıne aynısı yaptı
tam cıkıcam ayakkabıları gıyerken "oglum dede ne yaptı" dedım
haapppsssıııı dedım yıyesım geldı ama ıse geldım mecbur

derın o hayvanlar kıtabının kucuklerı var canım bızde
renkler versıyonu da tabıı
cok etkılı evet artık kedı nerde dedıgımızde hemen kıtabını alıp gelıyor
bır cok hayvanı tanımaya basladı cok telafuz edemese de

Batuya kitaplarını ben 10 aylıkken filan almıştım.İlk sözcüklerim,hayvanlar,renkler filan serileri.Çok seviyor onları.Getirip dizime koyuyo oku ,anlat diye.

kaynana mevzusunda evet herkes ne ekerse onu bıcer ama bır de laf anlatılamayan durumlar vardır
kesınlıkle kayınvalıdemın bana davranadıgı gıbı davranmayacagım gelınıme ınsa allah
ama hıcbır saygısızlık yapmamıs olmama ragmen kızlarının doldurusuna gelen cok yaslı bır kayınvalıdem var benım maalesef

derinciğim bu kitap mı

Çiftlik Hayvanları

Yazar(lar) : Grandreams Books

Sayfa Sayısı : 18
ISBN : 978-975-14-1042-9
Çevirmen : Ömer Erduran
Özelliği : 15 x 15 cm, resimli, karton
Fiyatı : 7,50 TL

Çocuklara değişik hayvanları tanıtırken onların hem zekalarını geliştiriyor hem de eğlenmelerini sağlıyor.

bir ev daha ne kadar temiz olabilir ki ,kendimi niye ben temizliğe ,örgüye ,yemeğe verdim ki ,derhal bu kaos tan kurtulmam ve kendime gelmem lazım ,resmen umutsuz ev kadını oldum ama ben umutlu olanıyım :))

eee nabersiniz millett..

eylül kuşum seni çok ösledim kızz
o kitabın adınıda yazarsanız sevindirik olucamzemuszemus
netten alıcam ama adı neeee
benim lokumda ekmek delisi ya anlatamam ekmeği önne bir çekişi var ki süper ya
bizim ki bariz konuşuyor sıcak soğuk portakal ekmek kapak pisi anne dede(dedesi yok ama o ayrı bi konu)baba dyı teyze hala su düütt adda öp gel git elim daha bir sürü şey var aklıma gelenler bunlar
çenesi hiç durmuyor çen çen ve benimle çok güzel kavga edio delüü

ay ay ay asorti beni mi özledin yavrummmmm ,ay sevindim valla ,beni de özleyen birileri varmış .öpüyorum seni asortikim .

benim kızda gel öp anneyi diyorum geliyo yapışıya yanağıma mmmmm yapıyo ,git babayı öp diyorum kafasını sallıyo :)))öpmicekmiş ..

Eylül bu soğuk havalarda evde oğluşumla oturup,çeşit çeşit yemekler yapmayı,evimi gönlümce derleyip toplamayı çok isterdim..Tadını çıkart.

Bi ara işe başlamaktan bahsediyordun ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…