- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.481
benim kızda sürekli yapmak istediklerini buğra gibi yapıyoo..ıhhh ıhhh diye istiyoo..doktor konuşacak ama sabır gerek dedmiş.ikinciyi düşüniyomuş şimdi kaldı tabii haliyle.halbuki bebek ilk olduğu zaman dedesi ananesiyle falan oturmuşlar hepberaber.yani kalabalık falan da önemli değil.ama çok ilgi sevgiden kucaktan inmemiş.herkes dediğini leb demeden yapıyınca böyle olmuş ne entresan dimi.buğra da bi ara sürekli ıhh ıhhh diye gösterek istiyodu herşeyi .valla anlamamazlıktan geldim hepp başka yere baktım veya anlamadım oğlum ne o adını söyle dedim.zamanla bıraktı demeyi.şimdi biraz biraz konuşmaya çalışıyo işte.
maşallah buğraya..çok güzel annesii..her şeyi öğrenmiş nerdeyse..su,ekmek, ayakkabı ,araba,anne,baba,dede,gol,süt bunları diyo şimdilik:)) süt isteyince mutfağa koşuyo ve düütt annee dütt diyoo:))maymuun
birde benimki yavan ekmek delisiekmek görmesin ehme ehme diye geliyo vermeden göriyim kendini yere yüzüstü atıp küsüyo ağlıuo hüngür hüngür:) çok alıngan bi kuşşşş bu kuşş
şu hayvanlar kitabını alın diyorum sizee bak kaçtır.kızlar varya beyinleri valla bilgisayara gibi.en fazla 2 kere söyleyince kaydoluyo resmen şaşar kalırsınız.alın ve deneyin o kadar diyoom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?