2008 Kasım Anneleri

kıs laviş asorti beni özlemiş cicim ,bende seni özledim yeeevrrıımm ..

çitoscum iş olayı beklemede canım ,ne zaman gidersem o zaman iş başı yapabilirim ama şu anda melisi bırakıcak kimsem yok ,annem uzak ,kayınvalideme aslaaaa ,bakıcıya güvenim yok ,verecek paramda :)) o yüzden şu anda ev hanımlığı mesleğinde kariyer düşünüyorum ,yakında patron bana terfi verebilir ..

Havuzlu kekim piserken size bi cee diyim dedim,ayy benim bu bogazim evlere senlik vallahi.

sabahtan niyeti aldim ama habire bosver yavrum yeme diyordum emmee dayanamadim yaptim

Eylüss su evlendirme programlarinida izlemen lazim layikiyla bir ev kadini olmak icin:))

minisim ne kürkü kuzum senmi aldin?anlamadimda ondan sordum.

su kitaplardan bizdede vardi ama kumas olanindan tabi isirip koparttigi ici nartik yok ama büyügünden

bende almak istiyorum.

remocum doğru yazmış
resimlerle 100 hayvan
asortiğimmmm remzi kitapevinden buldum ama satışını bulamadımmm beenn
eylülüm hastayım ya senin anlatış tarzına:))

Evet bu da güzel bir kariyer planıaklinialirimsmile..

Ya da çeşit çeşit yemekler ve pastalar yap,bi blog aç kendine,izleyici kitlesi oluştur,blogundaki reklamlardan para kazanolumunekankayizsmile

selam şekerler
memoyu uyuttum bende koltuğa kıvrıldım bi uyumuşumki ezan sesine uyandım üzerimi bile örtmemişim fatihte ödevlerini yapmış hiç sesi çıkmamış iyi geldi valla
kar başladı gene hava buzz gibi yarın son herhalde cts pazar yağmurlumu güneşlimi ne ay az ısınsın yaa darlandım valla töbe töbe

safişcim açtığın konu bana hitap etmiyo canım genede güzel olmuş
kalimerocum kürkün hayırlı olsun
eylül nooluyo nan depresyon belirtileri bunlar
çilekcim eşimin teyzesi memoyu sevmeye geldiğinde mutlaka açtırır evlenme programlarını ne anlar bilmem hiç bana hitap etmiyo doğrusu bazen bakıyorum çok yakışıklı genç çocuklar fıstık gibi kızlar görüyorum neden oraya katılma gereği duyarlar acaba

ohhh yarasin fistigima iyi gelmistir uyumak,birde ben uyusam cok ihtiyacim var suan

aman benim kayinvalidede hastasi o programlarin kadin hepsini izler ne anlar bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…