2008 Kasım Anneleri

Çocuklara kalem defter filan veriyormusunuz kızlar?Bugün sabah batu tv de çocuğu boyama kitabı boyarken gördü hemen el hareketlerini taklit etmeye başladı.Alsam mı acaba boya kalemi filan dedim ama daha erken gibi geliyor bana.Ne dersiniz?

Çitosum erken bencede.2 Yaşını dolduran çocuklar bile yapamıyo henüz.Çok küçük daha:))

Ben de erken olduğu kanısındayım ama ne bileyim tv de görünce heveslendi çocuk sanki..

Görümcemin kızıyla aynı yaşta oğlum görümcem kızına masa almış,kalem,boyama kitabı filan.Ben de çok erken değil mi filan dedim?

Sonuçta şimdi onları yaparsa ilerde ne oynıycak bu çocuk diye de düşünmedim değil.

ayy ebnim lokum kalem buldumu asla bırakmıyor bi de kağıt veriyorum eline kalemi bir tutuşu var ki bayılıyorum yaa
parmaklarını ısırasım gelioo

ben fosforlu kalemlerı elıne verıyorum
ama kapagını acmadan tabıı renklı gordugunden cok hosuna gıdıyor calısma masamın uzerınde ve bende oynaması ıcın verıyorum
elıne aldıgı gazetenın uzerıne cızmeye calısıyor ama yazmadıgının farkına varıyor akıllım

ben de veriyorum kızlar kalem..defteri de var..kalen
min de ucu açıl..ama yanımda oluyor..ayaktayken asla vermiyorum.

karalıyor karalıyor..defteri açıyor çeviriyor koparıyor..,,bir de yine yanımda tabi...plot kalme veriyorum bayılıyor kapağını açıp kapatmaya..

,
ama boya vss daha erken..şimdi sadece keşfediyor

Anılda istiyo ama ben vermiyorum.Gözüne batabilir.Çocuklar oyuncaklardan çok çabuk sıkılıyolar.Benim en iyi yardımcım tencereler.Mutfağa gelince çıldırmış gibi tencerelere koşuşturuyo te te diye bağırıyo.Bende bu arada yemek vs.mutfak işlerimi yapıyorum..

yaa çileğim hoşgeldin diyemedim sana...karşılaşamadık..
şimdi diyeyim hoşgeldin..

ben de dünn gece ne düşündüm....çocuklar biraz büyüyünce bakkala fln gönderirimisiniz..ben herhalde asla gönderemenm..ki biz lojmanda oluıyoruz genelde..o zaman belki..

veya yazın kayınvalidelere veya annemlere gittimizde dışarı çıkarsalar parka fln gönderirmisiniz..sanırım onu da yapamayacağım.

evde oturdum oturalı sabahları müge anlıya takılıyorum bazen..çok kötü olaylar oluyor..allah korusun hepsini..

canım goze batacak kalemlerden degıl verdıgım
hanı su fosforlu yazıların uzerını cızmek ıcın kullandıgımız buyuk kalemlerı verıyorum sorun olmuyor
dıger kalemlerı de cok ıstedı hayır dedım her defasında sımdı odama gırınce hemen renklı kalemlere saldırıyor

tencere ısını benım oglusta sevıyor ama ben en buyuk kurtarıcım elektrıklı supurge

yasminim vallahi o kadar çabuk sıkılıyor ki o tencerelerden..ama bardak ve çay kaşığı verirsem o ayrı ..ama onu da vermiyorum..biz çay içerken saldırıyor..

valla tüm gün artık nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum bazen..oyun oyun oyun..eski zevk aldığı şeyleri de istemiyorlar..havalar düzelse de atsak dışarı

pat diye dakdım ama geç kalmış sünnet resimlerimizz
başlarına neler geldi neler ama kurtardık
paylaşmak istedim

yakışıklım

kına gecemizden

mevlüt günümüz

saol dilosum hosbuldum..

yok canim bende gönderemem zaten benim yasadigim yerde öyle bakkal filan yok,yakinda

centerler filan var ama hic yalniz cocuk görmedim oralardada ki cok güvenli bi ülke olmasina ragmen.

ben cok evhamliyim canim yalniz birakamam heralde.Allah korusun neler neler oluyor korkarim benya.

Dilokscum bende düşündüm.Hatta geçen gün annemlede bahsi geçti.Biz nasıl şanslıymışız.Annem diyoki yürüdükten sonraki yaz bırakırdık bahçeye oynardınız kuzenlerinizle.Daha büyüdüğümüzde karanlıkta girerdik eve.Bazen annem çağırırdı hadi akşam oldu gelin diye.Şimdi gündüz vakti çocukları dışarı çıkarmak bile tehlikeli.Çocuklarımız maalesef özgürlükleri kısıtlanmış olarak büyüyecekler.Tabi bize göre(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…