2008 Kasım Anneleri

ufak çaplı bir kaza atlattım şimdi makineye çamaşır attım dolaptan havlu çıkardım falan oralarda oyalanırken yerde kardan etkilenmesin diye koyduğum çiçekler vardı onların yapraklarına bakıyordumki haşıııırrrrrtttttt diye bi ses geldi yukardan bende gayri ihtiyari ayağa kalktım dolabın üzerinde arabanın alet çantası vardı o uçtu aşağı ve saksıyı ikiye ayırdı bende az önce o saksının üzerindeydim Allah korudu kafam kırılırmuıydıki acaba??

yaa miniğim kürkükn hayırlı olsun..analatasana bi açık açık..nasıl oluyor

yani para mı yatırılıyor ..kırmızı olmak için kürlk için..kupa falan bahsetmişti nazlı melek..

canım kk pro uyelık bu kurklenmenın adı
bunun ıcın 20,00 tl uyelık ucretını ıster havale ıstersen kapıda odeme seklınde tercıh ederek basvuru formu gonderıyorsun
sonra adresıne kart ve kupan gelıyor bu kadar
basvuru formu anasayfada var canım lınk verırım bırazdan

ve ben bunu bu saatte evimde okuyorum malesef :sinifsinif:

git hayatım git süper olur valla

ayy hiç sorma çitos az sonra bizimkiler de berbere gidecekler babasıyla elveda lüle saçlar:gitme:

teşekkür ederim canlarım ciğerlerim
bende çok sevindim oğlumun topitoşlarının iyi olmasına
en kısa zamanda babaanne olurum artık zemuszemus

senden iyi kaynana olur heee
ahmetime sevindim ama bişey çıkmamasına

benim kocişimde bıraktı geldi memleketini..evlenmeden önce kendi memleketinde çalışıyodu..babam gelmezse vermem kızımı diyince tayin istedi geldide ..evlendikkk.

hıh işte aynen böyle oldu bizimki de siz gelinlerden çok kız babalarına dikkat edin bence
valla benim başımdan geçtiğii için oğlumda gidecek olsa diyecek lafım yok bizimle aynı şehirde olmalarını isterim tabi ama yeterki sevdiğiyle olsun huzuru yerinde olsun önemli olan bu

Geçmiş olsun tontişim.Bence işini şansa bırakma kıı.Nasıl düştü alet çantası.Bir bölümü havada kalmış sanırım?Cık cık cık...

Canım kaç gün sonra geldi bunlar?

selamunaleyküm bacılarım saat 13.00 sularında nazilli evimiz sınırlarına girmiş bulunduk osaatten beri koşturuyorum evin içinde çamaşır bavul açma vs...
ne var ne yoksa yıkadım ayy bir yere gittim mi böyle oluyorum ben bavula giren herşeyi yıkıyorum
yıkananları bir taraftan seriyorum, yenileri koyuyorum falan
makinada temiz bulaşıklar vardı onları boşalttım arada yemek yedik yıkadım Eymenin kısa sürede dağıttıklarını topladım vs... az sonra duşa gireceğim bende bir rahatlayayım akşama annemlere gideceğiz
oğluşla babamız halıları alıp geldiler şimdi berbere gittiler traşa :gitme: ay içim bir hoş oğluşumun bebeklik saçları gidecek şimdi çok üzülüyorum ama artık çok kötü olmaya başladı arkalar süper ama önler çok biçimsizleşmişti bu bir ikincisi eymen arkada ensesine deyen saçları huylandırdığı kaşındırdığı için orayı kaşımaktan yara yaptı artık vede üçüncüsü saçı kurumuyor baya problem oluyor kış günü öyle ıslak ıslak kalmasını da istemiyorum otelde çok zor oldu mesela bu yüzden gidecek saçlar :gitme: ay inşallah huysuzluk çıkarmak babasına sorun yaratmadan dönerler :çok üzgünüm:

geçimşi 3-4 sayfa okudum baktım hala 12 sayfa falan var sabredemedim hemen yazdım mmfcim az önce gördüm geçmiş olsun valla ucuz atlatmışsın
bu arada zeynamın fotosu hangi sayfada bilen var mı bende bakıciiim vaktim olursa bende yüklerim fotoları bugün akşam belki bakalım yada yarına kalır

tatil bitti valla yaa su gibi geçti ama güzeldi neyse daha salıya kadar evdeyim nasılsa dinlenmeye devam ama evde mutlaka yapacak bişeyler buluyorum ve koşuşturmaktan yoruluyorum valla bu enerjiye ders çalışasım var gündüzleri de biraz hızlanabilirsem şu birkaç günde çok iyi olur eymen uyuduğu zamanlarda en azından birkaç saat çalışmak yetecek

maytapcım geçmiş olsun yeevvrrıımm ,allah korumuş ,gerçi düşsede bişey olmazdı senin kafaya kaydirigubbakcemile3

zeyna sen zengin hatunsun ,20 lira verde banada bi kürk al he hacı olmamı sempatiksalakcinni

Allam yemek yapmak istimiyim artik((((((((((((((

yasminim Deniz danasi tam 9 aylikken annemlerin koltuga cikmisti ve hepimiz cok sasirmistik.

cünkü oturamiyordu ama tirmanip siraliyordu:) daha sakin eskiye bakarak ama hani uslu bi cocuk

diil.biraz önce kösedeki isikla beraber 2.80-1.90 uzandilar yere,hep izlemek gerekiyor yoksa zarar

verebilir kendine.

mmfcim gecmis olsun kusum aman dikkat he sen lazimsin bize.

kiz beyazmelekk nazillide dayim yasiyor benim bu gittigimde gidicektik ama olmadi yaza insl.

gelicem,gelince bi görüssek senle kuzum he ne dersin.

beyazım hoşgeldin evine canım
Eymenimin ilk traşı da hayırlı olsun.Bizde de arkalar güzel ama önler gözüne giriyor.ben de bağırta bağırta topluyorum napayım

Çileğim zor valla canım ya..Allah kolaylık versin.Formunu sanırım Denize borçlusun:))

Beyazmeleğim hoşgeldin canım.Bi türlü sudan çıkamadın yavrim.Orda da evinde de maşallah su kuşu gibisin:))Eymenimin fotolarını bekliyorum.Traşlı ve traşsız hepiciğinden...

Saphişim şimdiki kızlar dağınık istiyo.Hoş biz de öyle tarattırmazmışız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…