- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.581
saol miniğim çok özel ve güzel bir duygumaasalllahhhh
zeyna ahmethan cok yakısıklıııı
allah sahıbıne bagıslasın
aılecek cok guzel cıkmıssınız ama ben oglusuna bayıldım yanaklar tombık tombık delıkanlı
bu yaza ben de yapıcam ınsa allah sunnet merasımı
yaa miniğim kürkükn hayırlı olsun..analatasana bi açık açık..nasıl oluyor
yani para mı yatırılıyor ..kırmızı olmak için kürlk için..kupa falan bahsetmişti nazlı melek..
saol miniğim çok özel ve güzel bir duygu
beyazcım 5 yıldızlı otellerde gece yemeği çıkar ,açık büfe tatlılarda olur ,sende bir bak cicim sizin otelde de vardır ..
ben antalyaya filan gittiğimde ( genelde kankimle giderdim bekarken ) her gece saat 1 de yemekhanede olurduk ,ultra pansiyonlarda herşey limitsiz olduğundan olabildiğince faydalanmak adına ,aç olmasakta bi porsiyon tatlı yer yine yerdik yani..
mmf cım geldıgınde bılgı verırsen sevınırım canım
hatırladıgım kadarıyla gecen yaz tatıl ıcın esenkoy'e gıtmıstın
nasıl kıs mevsımınde de kalınabılecek bır yer mı
azıcık bılgı please canım
beyazmelegı kıskandım ya bır yere gıtmesem catlarım
Ayy hiç sorma yasminim ,Çok kısa oldu yavrumun saçları ben uzun seviyorum.Adama uçlarından al dedim kısacık kesti koydu oğlanın saçlarını.Komik oldu bence.Uzun saçlı daha karizmatikti oğlumhihoyyyt..Koyayım resmini inşallah.Hatta öncesi sonrası şeklinde koyayım ona göre yorum yapınalkisalkisalkis
teşekkür ederim canlarım ciğerlerim
bende çok sevindim oğlumun topitoşlarının iyi olmasına
en kısa zamanda babaanne olurum artık zemuszemus
benim kocişimde bıraktı geldi memleketini..evlenmeden önce kendi memleketinde çalışıyodu..babam gelmezse vermem kızımı diyince tayin istedi geldide ..evlendikkk.
ufak çaplı bir kaza atlattım şimdi makineye çamaşır attım dolaptan havlu çıkardım falan oralarda oyalanırken yerde kardan etkilenmesin diye koyduğum çiçekler vardı onların yapraklarına bakıyordumki haşıııırrrrrtttttt diye bi ses geldi yukardan bende gayri ihtiyari ayağa kalktım dolabın üzerinde arabanın alet çantası vardı o uçtu aşağı ve saksıyı ikiye ayırdı bende az önce o saksının üzerindeydim Allah korudu kafam kırılırmuıydıki acaba??
canım kk pro uyelık bu kurklenmenın adı
bunun ıcın 20,00 tl uyelık ucretını ıster havale ıstersen kapıda odeme seklınde tercıh ederek basvuru formu gonderıyorsun
sonra adresıne kart ve kupan gelıyor bu kadar
basvuru formu anasayfada var canım lınk verırım bırazdan
Canım kaç gün sonra geldi bunlar?
maytabım ne oldu sarı kafaya geçmiş olsun bir bakayım geçmişe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?