- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.601
remzi kitapevine ait bi kitap resmini de koycam alın şunu yaaa aaaaaaaaaaaaçok eğlenceliibişey valla.benimki ayıı havhav miyav miyav söylüyo diğerlerinide hangisini gösterirsen göster çoğunu öğrendi zaten buluyo gösteriyo.
Çocuklara kalem defter filan veriyormusunuz kızlar?Bugün sabah batu tv de çocuğu boyama kitabı boyarken gördü hemen el hareketlerini taklit etmeye başladı.Alsam mı acaba boya kalemi filan dedim ama daha erken gibi geliyor bana.Ne dersiniz?
pat diye dakdım ama geç kalmış sünnet resimlerimizz
başlarına neler geldi neler ama kurtardık
paylaşmak istedim
yakışıklım
kına gecemizden
mevlüt günümüz
Saol canim,ee bildigin gibi Deniz bebekkende sakin diildi ben o zamanlar saf gelin gibiydim..
cocuk durmadan aglar-kusar uyumaz ee halimi düsün.Aman saglik olsunda atlattik artik o günleri.
isterdim biraz sakin olsun ama yok,koltukta oturanin arkasina gecip tekmeleyerek indiriyor yere
sonrada oraya kendisi oturup pis pis siritiyor gelde yeme bu sebegi simdi.:)
Allam yemek yapmak istimiyim artik((((((((((((((
yasminim Deniz danasi tam 9 aylikken annemlerin koltuga cikmisti ve hepimiz cok sasirmistik.
cünkü oturamiyordu ama tirmanip siraliyordu:) daha sakin eskiye bakarak ama hani uslu bi cocuk
diil.biraz önce kösedeki isikla beraber 2.80-1.90 uzandilar yere,hep izlemek gerekiyor yoksa zarar
verebilir kendine.
mmfcim gecmis olsun kusum aman dikkat he sen lazimsin bize.
kiz beyazmelekk nazillide dayim yasiyor benim bu gittigimde gidicektik ama olmadi yaza insl.
gelicem,gelince bi görüssek senle kuzum he ne dersin.
beyazım hoşgeldin evine canım
Eymenimin ilk traşı da hayırlı olsun.Bizde de arkalar güzel ama önler gözüne giriyor.ben de bağırta bağırta topluyorum napayım
Çileğim zor valla canım ya..Allah kolaylık versin.Formunu sanırım Denize borçlusun:))
Beyazmeleğim hoşgeldin canım.Bi türlü sudan çıkamadın yavrim.Orda da evinde de maşallah su kuşu gibisin:))Eymenimin fotolarını bekliyorum.Traşlı ve traşsız hepiciğinden...
Saphişim şimdiki kızlar dağınık istiyo.Hoş biz de öyle tarattırmazmışız:))
valla melis kadar bebekliğinde sakin olan birini görmedim ,misafir gelirdi ,ben onları yediri içirir oturur sohbet eder yolcu ederdim ,anca uyanırdı :)) geceleri deliksiz uyurdu ,yeme içme ,gaz ,kusma hiç bir zorluğu yoktu ,şimdi tam bir canavar ,yinede çoookkk seviyorum her haliyle ..
bişi yok nazo ,maytabın kafaya bişey dank etmiş ..laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?