2008 Kasım Anneleri

Çileğim zor valla canım ya..Allah kolaylık versin.Formunu sanırım Denize borçlusun:))

Beyazmeleğim hoşgeldin canım.Bi türlü sudan çıkamadın yavrim.Orda da evinde de maşallah su kuşu gibisin:))Eymenimin fotolarını bekliyorum.Traşlı ve traşsız hepiciğinden...

Saphişim şimdiki kızlar dağınık istiyo.Hoş biz de öyle tarattırmazmışız:))

canımcım o kitaptan bende buldum geçen hafta burada hatta burada bir ara muhabbeti geçmişti hatırladım alayım diyorum önümüzdeki günlerde yalnız burada bir de aynı yayınevinin ilk 100 sözcük diye katabı da var aynı şekilde fotolarla sadece hayvalnlar değil bir takım eşyalar vs... öğretiliyor bana daha illevsel gibi geldi şuan için ama yinede tam karar veremedim ne dersin :uhm:

oy oy kitap vesilesiyle buğrişkoyu da ögrmüş olduk tatlı oğlum benim
işte kitap aynen bu

canım bizim evde kalen kitap defter fazlasıyla olduğu için ona özel almasakta yada veermesekte buluyor kendince yazıyor bişeyler şekiller kağıda çıkınca da çok mutlu oluyor ama bence de daha erken

hıh buldum nihayet bulana kadar da birkaç yorum yaptım geldim
canım bayıldım oğluna yaa maşallah çook yakışılklı siz de çok güzel çıkmışsınız ailecek
darısı yiğit beyin ve bizim oğluşların başına onlarına böyle sünnet kıyafeti giydiği günleri görürüz inşllah:Saruboceq:

Saol canim,ee bildigin gibi Deniz bebekkende sakin diildi ben o zamanlar saf gelin gibiydim..

cocuk durmadan aglar-kusar uyumaz ee halimi düsün.Aman saglik olsunda atlattik artik o günleri.

isterdim biraz sakin olsun ama yok,koltukta oturanin arkasina gecip tekmeleyerek indiriyor yere

sonrada oraya kendisi oturup pis pis siritiyor gelde yeme bu sebegi simdi.:)

safiş başladım kız ,evde vardı bi tane nako angora siyah gri ,bitince alırım yenisini ,çıkmadım bugün ,

buğra süper ya ,favori erkekim benim ,zira o kitabı melis kemirir bence bizim için erken biraz ..

börek yaptım sodalı ,doluşun bakim yamacıma :)))

Canım birde acemilikle ilgili sıkıntılarımız.Tecrübesizlik kötü olan.Bendeilk aylarda çok çektim.Sonra kucakcılığından çektim.Ama şuan çok taatlı oldular.İyi ki doğurmuşuzhihoyyyt

ay çileğim çok sevindim valla keşke gelseydiniz, neyse mutlaka beklerim geldiğinizde de bizde burada olursak mutlaka görüşmek isteirm çok mutlu olurum

beyazım hoşgeldin evine canım
Eymenimin ilk traşı da hayırlı olsun.Bizde de arkalar güzel ama önler gözüne giriyor.ben de bağırta bağırta topluyorum napayım

valla önleri geçenlerde kısalttırmıştım yine uzadılar önceden bende bağlıyordum kız gibi oluyordu ama napayım gözünün içine giriyor

valla öyle yasminim çok severim ben suyu havuzdan hamamdan çıktım geldim ama yok sanki otel pisti de pisliği sinmiş gibi üstüme duş almadan rahat edemem öylede garip huylarım var işte

valla melis kadar bebekliğinde sakin olan birini görmedim ,misafir gelirdi ,ben onları yediri içirir oturur sohbet eder yolcu ederdim ,anca uyanırdı :)) geceleri deliksiz uyurdu ,yeme içme ,gaz ,kusma hiç bir zorluğu yoktu ,şimdi tam bir canavar ,yinede çoookkk seviyorum her haliyle ..

Evet yasmino iyki dogurmusum diyorum cok datlu yaaa cocugu mahfediyorum yalayip yutcam he..

insl. melegim gelirsek isterim görüsmek..

eylül sus daaaa börek cektirdin canima iste nolcak simdi?

Eylülcüm ilk aylar gaz yüzünden kabus yaşadım çok zor zamanlardı.O günler artık hayal meyal bende.Şimdi o kadar tatliki severken öperken gözlerim doluyo, iyi ki doğurmuşum iyi ki var.Allah olmayanlara da versin..

Canlarım ben çıkıyorum.Öpüldünüz tontişler.BYYYYY

sağolun kızlar ucuz atlattım herhalde gerçekten
eylül karısı saksının halini görseydin eminim böyle demezdin bu garip arkadaşına:dilcikar:
sodalı böreğe bayılırım bende dün yedim kiracıda afiyet olsun cicim sanada
ya benimmemoda aynı melis gibiydi eylül o kadar sakin o kadar yaani:) gece bile beslenmeye kalkmadı 40ı çıktıktan sonra kuzum
ama şimdi o günlerin hesabını soruyobana resmen

bişi yok nazo ,maytabın kafaya bişey dank etmiş ..laelaelaelaelae

hımmmm ne bilem bir kaç kişide öle görünce:sm_confused: ilahi maytabım...
:hulya::hulya: örgüye başlamışın kolay gelsin..börekmi hemen geliommm...
derincim maşallh kuzuna kitabı güzelmiş ben geçen gittim evmye bakamadım kitapçılara bende ona benzer kalın resimli bişey istiyorum kaan için kerem çabuk sıkılıyor.. ikiside bakarlar sonuçta..
zeynam resimlerinizi burdanda facedende gördüm maşallah oğluşuna..

benim oğlanlarda çok hareketli maşallah..
kerm çok çoşkun bir dakka durmaz yerinde
kaan ise daha sakin oturur callioyu seyreder dün bizimle film seyrediyordu anlarmış gibi çizgi filmlerde bazı yerlere gülüyor birde..çok akıllı yaa bunlar yeni nesil işde.

Eymen'de aynen Melis gibiydi bebekken çok sıkıntı çekmedim ben, erkek çocuklar çok gazlı olur derler öyle gaz problemlerimiz olmadı fazla, sadece kusması vardı o kadar uyku problemi neredeyse hiç olmazdı çok rahat bir bebeklik dönemi geçirdik
benim oğlumda büyüdükçe şımaranlardan ama dediğiniz gibi onlar bizim canımız ne olursa olsun ne kadar canımızdan bezdirselerde hiç birimiz onları sevmekten vazgeçmeyiz eminim opuyorumnanaktan
bu arada benim iki aşkım kayıplara karıştı bu saat oldu hala gelen giden yok :çok üzgünüm:
ama normal dimi babası da traş olacak, oğlumda. Zaten Eymen'inki kimbilir ne kadar sürer rahat bırakırsa adamları vereliniortak

kızlar kalem vermekten konuşmuşunuz benim bıdklar çok oldu kalemi ellerine alalı kaan çok güzel tutuyor kağıda çiziyor kermde yeni alıştı bazen ellerine kağıt veriyorum karalıyorlar sonra sıkılınca birazcık kemiriyorlar..
hatta duvarlarıma bile yazıldı kalemle.. bende renkli fosforrlu kalemlerden veriyorum ellerine.. öbürleri ince uçlu oluyor..

kızlar oğluşum geldi tam erkek olmuş yaa canım benim suratı küçücük kalmış bukleler gitmiş :gitme: ama yine de çoook tatlı canım benim hemen bu halini de fotolayıp koyacağım yakında şimdi annemlere geçiyoruz kızlar bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…