2008 Kasım Anneleri

benimki de kalemlere meraklı ama ben gözüne skuverir diye alıyorum elinden ya da gözetimim altında çok kısa süre almasına izin veriyorum.öyle kağıda çizme gibi bir durumu da yok henüz.Erkern değil mi daha

nazlıcım hoşbuldum canım.

ben kalem veremiyorum.Geçen bulmuş pilot kalemi.Heryerini çizmiş yüzünü,elini.

Bazen kulağına sokuyo ya vermiyorum daha.

Mıknatıs tozlu yazı tahtaları var ya oyuncak, ondan alıcam

dark hoşgeldin cnm
ben tunanın bebekliğini hatırlamak istemiyorum..1 yıl gaz sürdü..hala hazımsızlık yaşıyor..sinir oluyorum...her yemede öğürüyor..

1 yaş sonrası benim rahat dönemim ..yürüyünce emekleyince...zor olur dediler..bizim gazımız fln bitt..uymaya da başladı..hala gece en az 2-3 kere kalkar ağlar..
ben şimdi daha rahatım çok ilginç

bebekliğinden hiç doyum alamadım malesef..

beyazcım sıhhatler olsun oğluşuna.. resim bekliyoruz..
safişcim erkenmi bilmiyorum ama babasından görerek istemeye başladı kaan bizde veriyorduk taklit ediyordu önceleri babasının yazı yazmasını şimdi kalem verirsem yada benim not defterim var onu elegeçirdiğnde hemen kalemliğide gösteriyor.. kendi istiyor bende veriyorum..geçen öyle yazarken birazcık duvarıda karalamış..

drkcım evet geçen bizde marketde gördük oyuncak bölümünde erken diye aldırmadım ama böyle hesliler alsammı diye düşünüyorum..
dilekcim aslında benim içinde aynı 1 yaş öncesi bir çok şeyde bende zorlanırdım ama en azından ortalık bir denli toplu olurdu şimdi yürüyorlar bazı kolaylıkları var daha bilinçliler mama hazırladığım biyorlar tvyle oyalanıyorlar ama şimdide her yer oyuncak iki tane salıncağımız var odanın ortasında.. kısaca her yaşın bir zorluğu bir kolaylığı oluyormuş..

Son düzenleme:
bende alayım o tahtalardan oğluma yaa
ben hem gözüne mözüne sokacak diye hemde sağı solu duvarları çizicek diye vermiyom eline valla doğruya doğru
ama çokta erken geliyo bana

nazlıcım senin işin daha zor..biz yoruluyorsak sen 2 kat yoruluyorsun..

ama ben bu dağıtmalara razıyım inan...bbekken psikoljim iyice bozulmuştu..yalnızdım tabi onunda etkisi vardı

kalem mevzusundan yana dertliyim ,koltuklarımı çizmiş cadı ,duvarlarıda çizmişti de silince çıktı ,ama koltuktan çıkmıyo ..

beyazım meleğim en yakın zamanda bekliyorum eymenin yeni halini.çok merak ediyorum bizde kestiricez artık havaların düzelmesini bekliyoruz kız gibi oldu.bugün toka taktım çağan gitti çağla geldi sankikaydirigubbakcemile3

bende hala kalem kagıt vermiyorum arada sırada çekmecede falan bulup alıyor ama çok kalmıyor elinde bizimkininde saçları uzadı ama havaların biraz düzelmesini bekliyorum şimdilik soguk gidiyor bide benim oglum normalde süt içmiyor sadece akşam muhallebilerini birbuçuk su bardagısütle yapıyorum başka nasıl verebilirimki azmı aceba arkadaşlar sizce?

bayaz nasıl kestirdiniz en yakında zamanda koy..ben de kestireceğim ma üzülüyorum ..

tamam şekerler en kısa zamanda koyacağım fotolarını bir-iki poz çektim az önce aslında hemende koyabilirim yüklerim pc ye ama eşim istedi pc yi bişey izleyecekmiş şimdi her zaman kullanmıyor adamcağız vereyim bari

yaa herkes aşk-ı memnu da yine dimi ee yani heyecan doruktadır şimdi

devrankayracığım yeni mi katıldın aramıza?Hoşgeldin a.s.
ben de geceleri sütle muhallebi pişiriyorum ama 1.5 su bardağı süt baya fazlaymış,ben 1.5 çay bardağı sütle muhallebi pişiriyorum,yarım çay bardağı sütte de 6-8 ad. bebe bisküvisi eziyorum karıştırıyorum ikisini.yani toplamda 2 çay bardağı süt oluyor.kahvaltısında da biraz kullanıyorum yarım-bir çay bardağı kadar.Benimki de az gibi sanki ama başka şeylerde yiyor sonuçta tamamlanıyordur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…